Dogajanje okrog Mure sodi v kategorijo "saj ni res, pa je".

Črno-beli so ponoči naposled uspeli pripotovati v Baku in "potovalna agonija", ki je trajala približno petnajst ur je bila končana. Toda kot se za razmere v soboškem prvoligašu v zadnjem času spodobi, je moralo igralce čakati novo presenečenje.

Nogometašem je bil namreč onemogočen vstop v državo, v kolikor ne bi poravnali zneska vstopne vize. Igralcem tako ni preostalo drugega, kot da je vsak prispeval 60 eur, da so lahko zbrali potrebni znesek v višini 1380 evrov. "Nihče nam ničesar ni povedal. Sramota, zbiramo denar. To je organizacija našega kluba", je iz Bakuja sporočil kapetan Fabijan Cipot, ki se bo danes s soigralci po najboljših močeh boril na prvi evropski tekmi.

Skorajda tragično je, da Mura vsak dan doseže novo dno, nekateri pa se ob tem v stilu "držij se kak pijan plouta", še vedno krčevito borijo za ohranitev svojega mesta v klubu. Bomo videli, kako dolgo še.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
simon27

Ka pa v hotel so prišli? Sredi noči jih na letališči nešče (prevoz) mogo čakati ali ka? Upan ka za gesti majo peneze!

13546

čuje se ka nemajo dresov neverjetno

13546

sploh se ne ve če bodo špilali

hupkaš

Ta in podobni pripetljaji so samo en dokaz več kakšna je politika vodstva kluba, ponižati igralce do nule, pa vendarle se ve da bo z prihodom igralcev iz Bakuja nekdo letel kar se je potihoma govorilo že pred odhodom v Baku, meja okusnega je presežena in tega bi se Topičev klan moral zavedat.Že zdaj je napeto po vrnitvi pa bo še bolj.

Cave

Ne ven zakoj se navijači ne organizirajo, zasedejo prostore uprave in izsilijo kar želijo.
Tak kak so Viole znali napraviti.

RobertH

Mene sploj zanimle kak se g. Topič počute.....Mene bi bilo na njegovem mesti sram....pa me je sram,ker sem Murin navijač!!!Mura je pa moj sveti klub...!!

13546

cave za toj ka MURA sploh nima navijačov mogli do priti stari navijači

Vipko
čevapčič na ražnje

http://www.youtube.com/watch?v=UXJ4-WjQ5WE .. prvi uradni posnetki vožnje Murinih igralcev od Murske Sobote do Bakuja!:))

Direktna
jolanka1337

Dobri "dresi" nemaš kaj, oz sponke ka številke pa imena gor držijo so lejpe, pomoje je 100% bombaž. SARKAZEM OFF
Vupan ka do čimbokše od/špilale dale kakšen gol vne, ka de doma dosta ležej, ajmo mura!

Starejše novice