Slika je simbolična.
Avstralski minister za priseljence Alex Hawke je danes uporabil izvršna pooblastila za preklic vize prvega teniškega igralca sveta Srba Novaka Đokovića.

Avstralski minister za priseljence Alex Hawke je preklic vize v izjavi za javnost utemeljil z interesom javnosti. Novaku Đokoviću zdaj grozi izgon tik pred začetkom odprtega prvenstva Avstralije, kar bo poskušal preprečiti na sodišču, poroča časnik The Age.

»Danes sem uporabil svoja pooblastila po členu 133C(3) zakona o priseljevanju za preklic vize Novaka Đokovića na podlagi zdravstvenih razlogov in ohranjanja reda, saj je to v javnem interesu,« je v izjavi zapisal Hawke.

»Pri odločitvi sem pazljivo pretehtal vse prejete informacije od ministrstva za notranje zadeve, avstralske mejne policije in gospoda Đokovića,« je še dodal.

Đoković pripravlja pritožbo

Korak Hawka, ki ima široka pooblastila glede bivanja tujcev v državi, je zadnji v več kot teden dni dolgi sagi o vstopu srbskega tenisača v državo.

Mejna policija je necepljenemu 34-letnemu zvezdniku že 6. 1. preklicala vizo za vstop v državo zaradi neveljavne zdravstvene izjeme za vstop v času pandemije novega koronavirusa.

Odločitev mejne policije je 10. 1. razveljavilo zvezno sodišče na podlagi ugotovitve, da Đokoviću na meji ni bil omogočen pravičen postopek. Od takrat se je Srb lahko svobodno gibal po državi in pripravljal na prvi turnir za grand slam te sezone.

Po posegu Hawkea v to vprašanje Đokoviću grozi hiter izgon iz države, je poročal melbournski časnik The Age, ki napoveduje, da bo teniški zvezdnik to poskušal preprečiti s pritožbo na sodišču.

Komentarji (45)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bellavista (nepreverjen)

Edino pravilno.

reket (nepreverjen)

škoda dobrega igralca, samo penezi pa moč so mu v glavo stopili, pa mislil, da je nad vsemi....jbg Srbin pač, skoz se mu godi krivica ;-)

In reply to by Bellavista (nepreverjen)

tanja flaškon (nepreverjen)

Navijam za djokovica
Zato ker ima velika muda

In reply to by reket (nepreverjen)

malištumf (nepreverjen)

Ti pa imaš malo pa te rajca ?

In reply to by tanja flaškon (nepreverjen)

Fafanfauči (nepreverjen)

Ta vržen čunt za glodanje😂 tale đokovic in vsa ostala golazen pa se dale lepo bogatijo na račun fašizma!

In reply to by Bellavista (nepreverjen)

4445555 (nepreverjen)

Točno tak , za vse enako , takoj naterati od kec je prišo,tan je nej Balkan kak si on predstavla.

VRANA (nepreverjen)

Fašizem v vsej svoji veličini !! Hinavci ga hočejo že od začetka zašiti in izpostaviti kot "primer, če ne ubogaš" !! Politika, nič drugega...
Dobra stran vsega tega je pa, da vsi lahko vidijo, kaj se dela z ljudmi, ZDRAVIMI...

Olosh (nepreverjen)

Hahahahhaa :D SI ti celi fašizem. Pravila so za vse enaka, tudi za superstare. Kakšnimi zdravimi ljudmi? Tip je pofejko vse kar se je pofejkati dalo. Ne seri.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

gost42036 (nepreverjen)

človek je zdrav pa lejko špila... ne pistijo ga pa samo zaradi vseh paperov, ka zaj moreš meti...
če se pa tebi zdij vrede, ka človek nuca paper ka je zdrav, te ga samo nosi seuf...

In reply to by Olosh (nepreverjen)

Znon ale nej (nepreverjen)

Ka pa, če ges znan vozete afto, papejrof, ka san napravo izpit, pa neman? Se lejko zgučavlen na foro, ka znan seeno pelate, pa še tou dosta boukše od dosta tisteh, štere so izpit napravele? Je tou v rejde, ka nücan paper, pa še plačate trbej od inštruktora, do potrdila, do ....????

In reply to by gost42036 (nepreverjen)

gost42036 (nepreverjen)

probaj pa boš znal :) njegov "izpit" je bil, kda je grato športnik... toga jemi pa nemrejo zeti...
nucaš izpit za avto za vstop v državo? nej... nucaš potrdilo ka si zdrav za vstop v državo? ja...
eno je izpit, drujgo je potrdilo... razmiš razliko? če daš primerjavo, daj vsaj takšo ka ma več smisla...

In reply to by Znon ale nej (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

SODNIK je odloučo, ka vse PAPIRJE IMA !!! V ton je fora.... A fašisteki so ga ščeli zajebati že od začetka.
Je pa zdaj tej FAŠISTEK šou preko odločitve SODNIKA, tako da ŠE NI KONEC !!!

In reply to by gost42036 (nepreverjen)

2021 (nepreverjen)

Nej ni še konec!....De pa najebal od istega sodnika, kateri ga je spustil v državo. Pazi, ka je tudi temu sodnijku lagal, ker mu ni podal vseh papirjev. Kazen bo pa mnogo večja in to v treh državah: Avstraliji, Srbiji, Španiji in mogoče še od mednarodne teniške zveze. Sem navijač (bil), kot 90.% Balkancev, mu pa takšnega početja nikakor ne odobravam, da ima cepljene za bedake. Prav na tem mestu bi on moral pokazati vzgled, in se cepit in to pred kamerami, da ljudje vidijo in pristopijo k cepljenju. Svet po Covid19. nebo več takšen kot je bil in Nole več tudi nebo, kar je bil. Posledice, bo pa nosil sam. Jebiga!.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Katerih papirjev pa mu ni dal?? In kaj je lagal ??

Cepljeni imajo SAMI SEBE za bedake! Si videl npr. Tomić-A, ko se je razburil, da ne testirajo, nobenih ukrepov za preprečevanje okužbe pri CEPLJENIH-in glej ga zlomka- POZITIVEN !!! To seveda ne poročajo tak na veliko, hihi... Ker imajo CEPLJENI pač papirje (dovoljenje), da okrog trosijo virus.... Večjega kretenizma še nisem videl nikoli v živo.
Avstralci 91,7% precepljeni (nad 16 let) in imajo eksplozijo okužb:12.1. imeli 175.271 novih okužb, 13.1. imeli 128.185 novih okužb... Kriv bo verjetno za vse Novax, logično, hihihi
Nesposobnost politike zvračajo na nedolžne, zdrave ljudi.

Mi je pa zdaj 100% jasno, kako je lahko npr. uspel nacizem v Nemčiji! Podpirali so ga tebi podobni, "pošteni", ubogljivi, "moralni", "zakone spoštujoč",.... v svojo dušo pokvarjeni ljudje !!! Po vojni so ČISTO VSI imeli zagovore, "takšen je zakon", "upošteval sem zakon",.... pa so vendarle mnogi viseli !!!

Svaka čast Novax-u za pokončno držo !! Zgodovina bo pokazala, kakšna krivica se mu je dogajala... V osnovi mu zdaj lahko očitajo edino napačno označeno okence o potovanjih v preteklih 14-ih dnevih !!! Pa še to ni izpolnjeval on, ampak agent, drugi ljudje mu rihtajo vse v zvezi s potovanji, nima on časa tega sam delati. Je pa seveda ODGOVOREN za vse, kar delajo drugi za njega. Neka brezvezna napaka agenta se sedaj katastrofira do onemoglosti.
Tisto z kršenjem karantene nima z Avstralijo nobene veze, nobene veze s statusom prebolevnika!!! Tisto bo moral odgovarjati v Srbiji !! Španija je že zanikala, da ga kakorkoli preizkujejo!!! Mediji zopet namerno LAŽEJO in ustvarjajo videz, da so vsi proti Novaxu??? Ali kaj je sploh res? Ampak itak zopet nima z Avstralijo nobene veze!!!

Osebno sem pričakoval, da se bo to zgodilo (fašisti pač). Sedaj pa pričakujem streznitev in pritožbe, na koncu pa ZMAGA Novaxa, pravno in pozneje še na igrišču !!
Je pa zadeva razkrila par zadev:
-ko so ga priprli, so ga priprli nepošteno, nezakonito, kot kakega kriminalca,...
-v istem "hotelu", kot je bil Novax, prebiva eden Iranski begunec. Že 9 let poteka postopek fašistov!! Govnarjem se pač nič ne mudi, oni samo "upoštevajo zakon". To seveda ni v "BREAKING NEWS"
-najprej so hoteli zavlačevati, da Novax ne bi prišel niti do žrebanja (pa sodnik to ni dovolil)
-tudi tale odločitev fašisteka bi morala biti že včeraj, pa so namerno do danes (petek) popoldne zavlačevali, da več ne morejo nič posredovati (pa je pošteni sodnik rekel, da bo vseeno dosegljiv!!!!)
......
Zadev je toliko, da glava peče.... Sramota za Avstralijo

In reply to by 2021 (nepreverjen)

Znon ale nej (nepreverjen)

Nej je problem v ton, kelko papejrof je meu? Bar ges san tak razmo. Un je neka pokazo, se dosta tüde zlago in v prvoj faze njeme je sodišče dalo praf, minister pa je pravo naček in tou ma po zakone tej države pravijco. Kelkokrat se pa te prinas zgodij, ka eno sodišče neka dosoude, naslednje pa čisto naček?
Pojeb odnosno Đoković se je zajebo do amena, pa tij tou prizno, ale nej! Ma še čas, ka "spijzde" vö, če nej, se njeme lejko zgodij (lejkopraven, znonkar pa nika nede), ka do malo dale šrajfale njegvo zadejvo. Potrdilo, ka je biu betežen je lejko lažno in znonkar je... tou pa je kaznijvo dejanje. Ka pa se vslejd popularnoste po mojon z njin neščejo smijcate... do tou püjstele, somo ka odijde. Itak trij lejta notre nede smeu. Ka pa Španeja? Tüde tan je biu, pa nebe smeu! Vrana, tou je dejstvo. Bilij zakone, pravila v Afstraleje, Španeje "fašistečne" kak tij praveš... što štej notre, se jeh mora držate in pika. Pa ide v Severno Korejo pa plüne v smejre kakšnoga kipa od Unovoga dedeka ale očo. Nedo te nite soudele... vö več žijf ne prijdeš, kak tiste amereške študent. Zločin je biu, ale ka je tan isko in zakoj je ftrgno tiste baner s stejne? Plüne v Sobote v smejre kijpa Štefana Kovača ale tisteh dvej na Trge zmage... nika te nede, edijno do te lidgej, štere do tou vidle mele za čudaka, za prekelđenoga, kak se prave. Države majo svoje zakone, svoje navade, ka je nendrek zločin, se indrek tolerejra. Če te je tou nej jasno...?
Zako je Đoković sploj šou v Afstralejo je mene nej jasno. Lejko je un meu zagotovila, ale un ma ob sebe, da jeh nüca cejlo paleto pravnekof, pa svetovalcof, pa tej pa oneh... nej, ka so njeme nika čednoga nej znale povedate, še obrazec so naroube spunele.
Se je dosta san krijf, dvej lete se izpostavla, pa špila nekšnoga svetovnoga anticepilca. Če se nešče, se nešče, ale naj be biu malo tiu, tisto potrdilo njeme nebe nišče kontrolejro pa mirna basta. Mogoče odnosvno verjetno be osvojo še desejte naslof (po pravilaj be njeme morale organezatore postavete kip pred stadionom Roda Laverja) in biu be tenesač z največ osvojeneme naslove na tej najvejkšeh turnireh. V vsakon primere je gledej na naslove, pa kedne, da je biu prve na lestvece, pa še po kon... najboukše tenesač sej časof na svejte. Ale tou je somo šporne vidik, človeške pa je čista potono. Že pre anketaj v Avstraleje, podpejra se špilanje ale nej... se je pokazalo, ka so lidgej proute v vejkšne večijne. Tak... ka tou je tou, po mojon.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Znon ale nej (nepreverjen)

Še tou, pa še dosta drüjgoga je pouleg: Đoković je javno okaral Naomi Osako, zakoj se ne udeležuje novinarskeh konferenc. Una se naj držij pravila, ka pač na konferenco trbej ite. Ja... ale zdaj pa be rad, ka pravila za njega ne valajo? Pa še tou o prebolejvnoste je malo naček: država Victoria ma tou o prebolejvnoste somo za notranje migraceje. Nika o ton, ka be tou valalo za tujce. Đokovića je v glavnon nekak zajebo: ale njegve, štere be tou morale znate, ale pa so ga nehote natejgnole organezatore turnira, štere so ga vabele. Tou ges ne ven! Spougnje je lejko tüde novinarska reca... ne ven, je pa malo verjetno, ka se takšne novijce povzemajo po svetouvneh portaleh, agencijah:
https://www.domovina.je/avstralija-ga-posilja-domov-dokovic-se-ne-da-na…

In reply to by Znon ale nej (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Tij si pač "Bečki konjušar" očitno, pa ti je tou normalno.
Pravniki, dve neodvisni komisiji, teniška zveza,.... VSI so njemi zagotovili, da ima vse potrebne papirje za zdravstveno izjemo.... Konec koncev so tudi izdali VIZO !!! Tou si je nej rikto san, ampak drüjgi, ka je nej mogo biti v Avstraliji, ali ??? Vizo bi njemi naj zavrnili in konec zgodbe !!!! Zdaj pa prišo doj, pa ga obravnavajo kak kriminalca??? Pa se pritoži, pa SODNIK jasno pove: "Kaj še več bi naj sploh naredil???" Zadeva je 100% jasna... Seveda se drhal, ki so jo tako ponižali in zapirali, sedaj buni !!! To je psihološki pojav, ne bom zdaj šel v detajle...
In zdaj tej posrani fašistek gre preko SODNIKA !! Obrazložitev: da je možno, da zboli in ogroža druge, hahahaha
Pa tebi je tou normalno????? Tenisač Tomić je med tekmo na kvalifikacijah popijzdo, ka CEPLJENE ne testirajo, nobenih previdnostnih ukrepov,.... pa da bo sigurno nekaj staknil... In evo ti ga na: za dva, tri dni je POZITIVEN. Doubo je pa virus od CEPLJENIH prisotnih!! Ali, on je "sveta krava", nedotakljiv, ker je pač cepljen. Nindri nika ne pijše od toga... Edijno, ka san najšo, je bilou, ka se je "kontroverzno" obnašo... Da se je baje "ogabno" obnašal, so pisali Avstrijci!!! Pazi, ka je opozoril na najbolj očitno, je zdaj njegovo obnašanje "ogabno", nesprejemljivo... Tou dela ta psihoza, hinavščina,....
Znaš, ka je Nadal bil tudi 20.12.2021 pozitiven, pa je že 31.12.2021 bil v Avstraliji !!! Pa čeravno "zakon pravi", da tudi CEPLJENI ne sme v državo 14 dni po covidu !!! On je bil 11 dni po, pa to seveda ni nič sporno, kajne????? Seveda, on je CEPLJEN, "sveta krava",...... Nej je tou hinavsko, samo čista malo???
Da ne govorimo, da je več drugih tenisačev tudi koristilo "izjeme" in tudi brez problema je šlo skozi... Ena tenisačica je nasrkala (Renata Voračova), tüdi "kot primer" !!!!! Malo hinavsko, ali nej ???

Osebno menim, da bo ostal in pravno zmagal, potem pa še na igrišču pomete.... In tou bi bil največji triumf

Takšne ljudi rabimo, kot je Novax ! Zagovornike ZDRAVIH ljudi !! Nej je tou že samo po sebi absurdno?? Novax bi lejko brez problema doubo VSE PAPIRJE, da je cepljen!!! Pa tega ni storil, ker ima hrbtenico in stoji za svojo osebno odločitvijo o cepljenju !!! Dokazal je, da je vse skupaj hinavsko, fašistično, diskriminatorno do necepljenih !!! Zgodovina bo to prepoznala, samo še malo časa je treba...

In reply to by Znon ale nej (nepreverjen)

Znon ale nej (nepreverjen)

Nameto se se fkuper, ka človek niti ne vej, ka be rad. Pouleg žalijtef! Ges san tebej nej! Ka be na konce koncof Đoković rad? Lejko je bilou njeme obečano se mogouče, na konce de valalo tou, ka prave tej minister ale končno sodišče! Pika, črta...
San pa prlej napijso, pa tij lekar štete ne vejš, ka so njega natejgnole neznalice, kak se tome prave: njegve advokate, spremljevalce, na konce koncof teniška zveza Afstraleje... Pa tüde son sebej je dosta namočo. Kak te je tou nej jasno? Kak te je nej jasno, ka bar kakšneh 90% Afstralcof ne zanijmle, zakoj se un borij: tej Afstralce so dvej lete več ale menje zaprejte ale v svoj varaš (Melbourne), ale v svoje kuče, pa skoron nišče nesme k njin, pa uni nej vö. In zdaj se pojave en Đoković, štere je nika posebnoga nej za pofprečnoga Afstralca. Tej de enostavno pravo, menej lastna država zapejra, me zapovedavle se mogouče ukrepe, a enome tujce, čeglij je svetovno znan, pa do püjščale se? Ka be te tij pravo, če be se neka podobnoga zgoudelo v Sloveneje?
Ka nemo pijso roman: ne praven, ka nemaš dosta praf, ale tisto bistvo te pa bižij od tebej: pravila, zakon ma sakšna država svoj. Zdaj če nekšne obiskovalec tej zakonof ne vej, pa poslüjša drüjge, štere ga nehote zavedejo, tou zvejzneh oblastij ne briga. Un je v začejtke pač prepričo tistoga sodnijka, dosta je nej bilou znano in njeme je pač dau vizo. Da so pa privlekle na svetlo se mogouče drüjge stvarij... pa se je stvar obnoula. Pa še lago je! Telko!

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Če še zdaj ne razmiš, ka bi ti rad dopovedo, se že pa kaže tvoj domet, na žalost. Pa tou nej žalitev, ampak opazka.
Če si nej skapejro, ka "takšen je zakon" (kak tij praviš), velja samo za njega. Cepljeni si pa lejko privoščijo marsikaj!! Glej zgoraj primer Tomić, Nadal, Voračova je nasrkala par dni pozneje, kak že bijla v državi (ka pač Novax nede edini primer!!!!!!!!) Celo sam Scott Morrison (fašist no.1) je potoval, čeprav je bil v tesnem stiku z okuženimi... Njemi so pač zdravniki "svetovali", da lahko... Pa so se ljudje tudi bunili... Ampak fašistek lahko pač... Avstralija ima prej svoje zakone, kere upošteva???? Zatou je pa v iston "hoteli", kak je Novax, eden Iranski fant že 9 let zaprejti, ka "postopek teče" tak odlično.... Nekateri mediji so to razkrili, FAKE mediji seveda toga nedo pijsali.... Sramota v glavnom....

Zatou je bil nedvoumno Novax prljavo in hinavsko zvabljen tja, da bo služil kot "primer". In tou je nedvomno fašistična propaganda. Vej pa Žide so isto izpostavljali: poglejte, tale Žid je naredil to ali ono proti (nemoralnem) zakonu in ostalo vemo....
Trenutno še tale covid histerija seveda ni tako daleč, je pa na TOTALNO ISTI poti. In uspeva zaradi istih psiholoških zadev, kot v Nemčiji.
K sreči je čedalje več protestov, čedalje večji protesti...

Kaj se je Novax zlagal, daj mi konkreten odgovor?

In reply to by Znon ale nej (nepreverjen)

Znon ale nej (nepreverjen)

Ge se je Novak zlago? Prvo, pravo je, ka je nikan nej potoval. Bil je v Španeje, ka so hidro odkrile. Po svoje je rejsan bedak, ka je nej nekak gor prišo, ka se ga spremlja kak športnega in javno osebo praktečno seposejde. Drüjgeč se je zlago, ka je nej znau, ka je pozitiven. Trejčeč pa, ka je noso masko, čeglij so slike, štere povejo naček. Mogouče še ge. Po mojon je še potrdilo o prebolevnoste lažno (san se njeme v prejšnjon poste svetoval, ka be se lejko zrikto pre srbske vlade tou pa ono?) in tou je nej laganje, prevara? Tüde za njega vala nekšna moralna odgovornost, se ti ne zdij?
Se ostalo, pa nej mi o mojon "domete", ka je tou žalijtef, pa je bole tvoje mnenje. Tüde zakon je nej valau somo za njega. Kelko tujcof pa je prišlo v Afstralejo v tej dvej lejtaj odnosno te, da je bijla ale prepouved, ale pa so bilij zadržke? Ges ne ven, tij izglejda telko, kak da be stau tan na letališče, pa jeh šteu? Dobro, Čehenjo so poslale domou, nej je znana, nej se je izpostavlala, pa je enostavno mijmo šla pre protokole ob vstope. Njou je bole zajebo Đoković... če njega ne be bilou, be se pač država Viktoria razlagala neka po svoje, država po svoje... in da je več babec na küjpe, kilavo dejte, kak se tome prave. Gučalo se je o trestepejt podobnem primeraj... ge so? Nika se ne pijše, ka so jeh glij tak deportejrale?
Đoković je magnet za gledalce, za medeje, za sponzore in tvoje modrüvanje, kak somo njega pazejo, je totalno brez osnove. Če je pejnez svejta vladar, te tvoja teorija niti pod razno ne pigej vodej!!!
Pa še o mene, tebe...: po mojon si mamo rajše, ka zmaga na turnire en Srb, pa kakšen Čeh... v glavnon igralce, pa igralke z menjšen držav, nej pa kakšne povzpetne Amerikance, Britance... Navijamo pač za bole "svoje" in une so sigurno bole naše. Mene je zatou tüde žau, ka njega tan skoron sigurno nede, ale kak san te napijso: püste tvoje glejdanje o toj epidemije, püste tou, če te je Đoković drage zaradi svojega antecepilstva, enostavno se daj v koužo Afstralcof na splošno in une so proute! Kak tej minister, vütro skoron sigurno še sodišče, tak navadne lidgej. Javne interes, kak je minister pravo in tou tüde štej! Tak pač je.
Konec od menej, ka vaček va se štükala še en keden. Tij boš pač svoje tiro!

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Vaaaau, tisti okenček Yes/no, keroga je niti nej un izpolnil, se pripisuje njemi kak "laganje". Nekša napakica, brezvezna od brezvezne, je zdaj po potrebi velik dokaz "laganja"... ?? Odgovor "yes" je nej avtomatsko zavrnitev vize!!!!!!!!!!! Kaj dajate LAŽNO sliko, da bi z odgovorom "yes" bila viza zavrnjena??? Kaj ima to veze s konjskimi dirkami?
Tisto slikanje te muči?? Ja, tou tüdi nema totalno nikše vejze z Avstralijo !!! Ka je masko zeu doj za slikanje, vau, obstajajo slike.... Ka ima tou vejze z Avstralsko vizo????? Tou je samo propaganda proti njemi, v ton primeri nema nikše vejze s konjskimi dirkami !!!

Se pa strinjam, ka more dobiti nekšo kazen v Srbiji, tou je nedvomno !!!!

Ali z Avstralijo tou še itak nema nikše vejze, tou je cejla poanta !!! Lažnivi mediji izpostavljajo in kurblajo narod v cepilsko smer... In tej fašistek je povozo SODNO ODLOČITEV, vse zakone,... samo zaradi fašistične cepilske propagande !!! Tou je edijni problem! In kda boš tij 2x cepljeni naenkrat "necepljeni" boš tüdi malo pomislo!!! Zdaj poznam že kar nekaj ljudi z dvema odmerkoma, ki priznavajo, kakšen nateg je vse skupaj s temi cepivi!!

In reply to by Znon ale nej (nepreverjen)

4445555 (nepreverjen)

Tudi vrana je ptica pevka,ampak tebi je res nepotrebno zastaviti vprašanje zakaj drek ne diši kot vijolice, s svojimi nebulozami in neumnostmi znova in znova dokazuješ zakaj,idi pa se pozdravi.

Ozi (nepreverjen)

Bravo! Zadosti je bilo izigravanja sistemov, mučkanja, laganja. Naj bo to dober vzgled za normalnejši svet v prihodnje. Respect!!

gost42036 (nepreverjen)

normalnejši svet? ti praviš tomi normalno, ka nucaš potrdilo, ka si zdrav, ka te lehko nekan ideš oz. potuvleš? če je to tebi normalno te kar naprej podpiraj te sistem, keri izklučuje zdrave lidij iz družbe...

In reply to by Ozi (nepreverjen)

Ozi (nepreverjen)

Zdraf? Okuženi je med deco odo - svinja nemarna sebična, poleg toga pa veliki lažof pa ponarejevalec. Pfuj pa takšni lidgej. Bravo Avstralija. Bravo mi. Bravo nepokvarjen svet.

In reply to by gost42036 (nepreverjen)

gost81 (nepreverjen)

Kakšen normalnejši svet, tega žal nede dokeč do se taki denarji vrteli, žal. Pogledni, avstralci so med boljše precepljenimi, imeli so dosta lockdownow a se virus vseeno širi, cepivo pa velja en k...., če glih sem tudi sam cepljen a to sem se bolj zaradi službe cepil, tako kot večina nas v Sloveniji, saj jih je od teh ki so cepljeni , večina cepljena le zaradi odhodov na dopuste, lažjega vsakodnevnega gibanja itd. Če spremljaš novice vidiš da svetovna in evropska zdravstvena organizacija odsvetujeta poživitveni odmerek, a naši "strokovnjaki" pa silijo, če glih je cepivo za kovid (prvi sev), za nove različice ga pa še ni a naši bi cepili v nedolgled. Če pa tak pogledaš strokovna skupina ne more biti ne vem kaj na nivoju, če pa že predsednika in premieja mamo za zjokat.

In reply to by Ozi (nepreverjen)

nešče12 (nepreverjen)

Mogel de masleša ta iti, včasi de vse spadnulo.

reket (nepreverjen)

hahahahaha, a gde je pečat, pečata nema....mrš v srbijo, lažof

In reply to by nešče12 (nepreverjen)

realnooo (nepreverjen)

koga briga!!!

jočem (nepreverjen)

in tej balkanec prinas na Tv1 prva novica že par dni, kam smo prišli

čarni vrag (nepreverjen)

Kenguruji so postali fašisti.

Djsusjdjsdjjdj (nepreverjen)
Jack0000 (nepreverjen)

Če je treba ta predpis uporabljati za vse enako, potem je to interes javnosti. Sicer pa mene osebno boli đoko za Đokovića :D

gost42036 (nepreverjen)

vsaki drujgi ka ma malo več pod palcon pa svoje privatno letalo ga bk za predpise... :)

In reply to by Jack0000 (nepreverjen)

Ohjoj (nepreverjen)

Prebolevnika jeebejo razmiš...

Carni vrag (nepreverjen)

A si ti vedno tak fuknjeni prokleti stvor levo fasisticnl

poldi šrotar (nepreverjen)

Šupirati bi ga mogli takoj nej ka se pogajajo z njim ka te on je sralaš

A (nepreverjen)

Po ton takšnon ga bo Srbija izgnala. Kak Srbi pravijo Srbija je Djokovič, Djokovič je Srbija pa tamo gdje je ijedan Srb tamo je Srbija pa to.

Moj ati (nepreverjen)

je pravo: Srbe na Vrbe.

Gost007 (nepreverjen)

Spet generalizacija in mržnja srbov, sramota.Polovica srbov misli da je Đoković sam kriv za trenutno stanje.

upokojenec70 (nepreverjen)

Bravo minister! Končno se je našel nekdo, ki ga je dovolj v hlačah, da vsemu svetu pove, da je treba spoštovati pravno državo in njene predpise. Avstralija pač ni Srbija, kjer se pravila prilagajajo glede na to kako se kdo piše, koga pozna in koliko ima pod palcem. Kaj mislite, kako bi to bilo v Sloveniji? To se ve, ni treba ugibati.

4445555 (nepreverjen)

Balkanec bo spet šel v pripor , glede na lažne izjave lahko faše do 5 let zapora , heh jebi ga , je mislil , da je doma ali pa v Sloveniji banana državi , samo zajebo se je,in zdaj se začenajo tiste mantre kako celi svet mrzi Srbe , kako so oni častni in pošteni , vsi ostali pa niso vredni nič, upam , da bo dobo vsaj tri letno prepoved vstopa v Avstralijo pa se naj zamisli , v Avstraliji namreč nimajo maslenega.

4445555 (nepreverjen)

Sralaš eden neodgovoren , tan je okužen hodo med otroci , pfuj , zdaj se pa tu nekaj gor prosi.

VRANA (nepreverjen)

Kda je še nej znal, da je okužen !!! Na samotestiranji pa negativen !!!

In reply to by 4445555 (nepreverjen)

Nanisimi (nepreverjen)

Edino pravilno!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice