Po seriji dobrih rezultatov in osmih prvenstvenih tekem brez poraza se je ponovno zgodil Aluminij. Kidričani so še drugič v tej sezoni premagali črno-bele.

Ante Šimundža po tekmi ni bil zadovoljen. Kot je povedal za spletno stran kluba, so bili Kidričani zelo konkretni, prve tri zadetke pa so Muraši dobili na "čuden način". 

Srečanje bi se seveda lahko obrnilo tudi v drugo smer, saj je imela Mura pri rezultatu 1 : 0, kar dve lepi priložnosti, a Andrija Bubnjar in Luka Bobičanec nista uspela premagati Luke Janžekoviča. Kaj vse je po tekmi še povedal Šimundža, pa v spodnjem videoposnetku.

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Počasi prihajajo stvari na svoje mesto. Se pravi druga polovica lestvice, kar je tudi realnost za njo.

čarni vrag (nepreverjen)

Ne vem zakoj vas moti ta komentar. Človek pač misli, da je Mura za drugo polovico lestvice. Stem se lahko strinjamo ali pa ne. To vaše ravnanje ni demokratično.

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Ne laži (nepreverjen)

Čarni vrag seveda je demokratično pa logično, malo pogledni lestvico kera ne kaže tak. Ka se pa tijče toga ajajaj un pijše samo negativno o Muri. Tou ma pravico absolutno ,tak kak sakši ka pijše za Muro.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Po moje ma Muro velike možnosti, da se uvrsti v prvo polovico lestvice. Izgleda pa, da ji igra Aluminija ne leži. Večkrat san si pogledno drugi gol Aluminija. Tu je bil Maruško obrnjen s hrbtom proti žogi in igralcu, ki je dal gol. Malo čudno.

In reply to by Ne laži (nepreverjen)

Ne laži (nepreverjen)

Nega nevoule, tekmo zgibiti je sploj nika nej takšnoga. Idemo dale po zmage.

Risto Kubura (nepreverjen)

Roza nakladač!!!!

navijač (nepreverjen)

oćitno imajo oni boljšega športnega direktorja ki ve kako najti dobre igralce ,mi smo tukaj še v velikem zaostanku mečemo denar stran za IGRALCE KI JIH NIHČE DRUG NOČE.

Hmmmmmm (nepreverjen)

Nej mus, ka je sigdar tak. Je definitivno možno in do določene mere se tudi strinjan s tvojin komentaron. Ampak dosta je tudi sreče. Vmes pač pripelaš takšne igralce, ka enostavno vkuper pašejo in znajo vkuper špilati. En dober primer, šteroga san poznan: Sturm Graz. Že X let isti športen direktor, v vson časi ma isto politiko kupovanja igralcov. Pred 2 letoma je pač kemija med igralci pasala in so tudi proti Red Bull Salzburgi zmagali pokal. Eno leto kasneje ne paše nič in se mučijo proti vsakomi nasprotniki...

In reply to by navijač (nepreverjen)

Lp890 (nepreverjen)

Ko jebe muro. Tak sami balkanci špilajo. Fuj.

Samo Mura (nepreverjen)

Za 2 leti de Aluminij spilo v 2 ligi ali 4 ligi,ker se umika glavni sponzor kluba.Tak da naj uzivajo dokec so se penezi..

gost stroka (nepreverjen)

Taktično je trener Grubor premagal Šimundžo, kar je le ta sam priznal v prispevku.

cigan (nepreverjen)

Čelavko, ta izjava je za Pavliho!! Se de tak, kak san pravo. Nič več točk.

In reply to by gost stroka (nepreverjen)

prdec (nepreverjen)

Srečo mate ka van je dobro brano boškovič, vači bi doubili petico. Nou, tou vas čaka še z Naftof spomladi!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice