Po dolgotrajni poškodbi se je kapetan Mure vrnil v pogon.

V sredo je minilo natanko 325 dni odkar je Alen Kozar odigral zadnjo tekmo. Kapetana Mure je nato zaustavila poškodba kolena, po dolgotrajni rehabilitaciji pa se je na igrišče vrnil v Ljudskem vrtu, kjer so Muraši v sredo odigrali pripravljalno tekmo z Mariborom. 

"Ob vrnitvi na igrišče so me navdajali različni občutki. Lepo se je vrniti na zelenice po tako dolgi odsotnosti. Seveda je drugače igrati na tekmi, kot na treningu. Ponovno se bo potrebno navaditi na to, da je igra hitrejša, da je več agresivnosti. Toda tudi to bo prišlo z minutami, ki jih bom prebil na igrišču," pravi kapetan. Ta poudarja, da je tudi ob vrnitvi treba iti korak za korakom, da ne bi preveč obremenjeval kolena.

Strahu pred obnovitvijo poškodbe ni, tudi v duelih na srečanju o tem ni razmišljal. "Je pa seveda potrebno nekoliko previdnosti, da ne greš v duele, ki so na meji. Koleno in mišice so stabilne, skozi igro pa bo prišla še dodatna samozavest. Vesel sem, da lahko ponovno igram," je po današnjem treningu za spletno stran kluba povedal Kozar.

Prestavitev prvenstva mu je dala dodatnih deset dni za pripravo. "V danem trenutku je meni prestavitev prišla prav, saj sem tako tudi dobil nekaj minut na tekmi z Mariborom, sicer ne bi bil v kadru. Na žalost je situacija takšna kot je, za ekipo pa nikoli ni dobro, ko en dan pred tekmo izveš, da se vse skupaj zamakne. Toda iz tega moramo potegniti največ  in se kar se da dobro pripraviti na začetek prvenstva," zaključi kapetan.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Joj, pa v to slabo Muro se vračaš? Še žal ti bo.

oldgringos (nepreverjen)

Ti si sigurno majstor balinanja!

In reply to by AJAJAJAJAJAJAJ… (nepreverjen)

Okioko (nepreverjen)

mešani občutki...hahaha...kaj naj bi to pomenilo.

Starejše novice