FOTO: Bobo
Danes bo znano, kdo bo Slovenijo zastopal na 65. tekmovanju za pesem Evrovizije.

Na izboru Ema 2020 se predstavlja 12 izvajalcev, med njimi novinca, ki sta zmagala na predizboru Ema Freš. Ena od teh novink je tudi Prekmurka Saša Matajič – Saška iz Črenšovec.

Izbor vodiL Klemen Slakonja.

Nastopajo še:

Simon Vadnjal s pesmijo Nisi sam, Saška s Še kar lovim tvoj nasmeh, Gaja Prestor z Verjame vase, Ana Soklič s pesmijo Voda, skupina Inmate s pesmijo The Salt, Manca Berlec s pesmijo Večnost, Tinkara Kovač s Forever, Božidar Wolfand - Wolf s pesmijo Maybe Someday, skupina Parvani Violet s pesmijo Cupid, Klara Jazbec s Stop the World, skupina IMSET s Femme fatale in Lina Kuduzović s pesmijo Man like u.

Tričlanska žirija bo najprej izbrala superfinalista, končno besedo pa bodo imeli gledalci in poslušalci, ki bodo s telefonskim glasovanjem izbrali zmagovalca.

S spleta

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
anka56 (nepreverjen)

SAŠKA NAVIJAMO ZA TEBE!!!!!!

Ofeden (nepreverjen)

Što pa tou slovensko sranje sploj glejda?!

Ofdrüjgi (nepreverjen)

Tisti, ki smo SLOVENCI in spoštujemo Slovenijo in slovenski jezik. Vi "seljaki" si pa sigurno režete žile in "razbijate čaše" ob gledanju hrvaškega izbora in se držite za srce ob poslušanju "lepe njihove". Ja, SLOVENCI gledamo slovensko sranje.

In reply to by Ofeden (nepreverjen)

Indigo1 (nepreverjen)

Tebe pa redno perejo.

In reply to by Ofdrüjgi (nepreverjen)

Ofeden (nepreverjen)

@Ofrdüjgi če ti odiš po veselicaj pa žurejraš na hrvaško muziko še ne pomeni ka mi ostali tüdi odimo...če se pa maš za Slovenca si pa verjetno še nej prišo dale kak do Ljubljane...stoupi prek meje pa boš vido ka nemamo nej guča, nej priimkov, nej gestija, nej navad podobnih Slovencon...včasik si trbej priznati ka te že cejlo življenje norijo ka si Slovenec...

In reply to by Ofdrüjgi (nepreverjen)

hhhg (nepreverjen)

povprečna, tradicionalna vzhodnoevropska verzija Euro "popevk"... jodlanje, stokanje, cviljenje, šov... Škoda, da nismo Ukrajina, bi s to pesmijo "zmagali". Pesem je totalno nespevna, totalno primanjkuje neke melodike. Pesmi niso samo neke "note", ampak gre za matematično zaporedje. Zato tudi različne kulture, "mantre", "molitve"... ta pa nima ne duše in ne nekega matematičnega smisla, je duša, brez materije. Da bi vsaj bila to "voda", ki bi spreminjala agregatno stanje, ampak ta pesem ni vredna NIČ.

N (nepreverjen)

jezus ma vas rad

Realnoo (nepreverjen)

Se dobro ka ne placuvlen rtv prispevka!

seralnoo (nepreverjen)

je se vec drugih razlogov zakaj ne bi smeli placevati rezimske tv.

In reply to by Realnoo (nepreverjen)

Oftretje (nepreverjen)

Pogledni kak so eni pametni. Sigurno ma Zečič nekše koncert v dalmatinski vukojebine pa idite ta poslušat. Tou je pesma za vas! Pa klape ga spremljajo. V hercegovine pa uz lozu zažiga Thompson. Opet neka za vas.

Otilia (nepreverjen)

Meni je bila Ema 2020 všeč. Nisem pa mogla glasovat prek mobitela, je pisalo v tem smislu,da ni povezave.

Otilia (nepreverjen)

Meni je bila Ema 2020 všeč. Nisem pa mogla glasovat prek mobitela, je pisalo v tem smislu,da ni povezave.

FUJ RTV (nepreverjen)

Tričlanska žirija, ki je večna na RTV izbrala 2 kandidata te pa se naj ljudstvo trga. Jebeš taki sistem glasovanja. Sloveniji ali RTV ni potrebno te Evrovizije, edino če imajo višek denarja ki ga mi plačujemo. BANDA POKVARJENA.

nikaloo (nepreverjen)

TA BANDA SCE TE PRISPEVEK SE ZDIGNORI;)
IN VERJAMI KA DE JIN TAU USPELO

In reply to by FUJ RTV (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Saška je bila najboljša, to da nismo mogli glasovati pa svinjarija .

nikaloo (nepreverjen)

obe pesmi finalist sem danes poslusal...
Ne poslusam hrvatije, ampak to je enostavno povedano sranje.
Obe pesmi enostavno ne greta v usesa!

In reply to by . (nepreverjen)

Marjetica51

Zame je prava zmagovalka Klara Jazbec, saj sta tako njen nastop kot pesem na res zglednem nivoju za Evrovizijo. Ne razumem kako so jo lahko spregledali! Tudi pesem Gaje Pestor je izstopala po izvirnosti in energiji kar se tiče izvedbe. Wolfova pa tudi ni bila slaba. Ni bilo prav, da smo imeli na koncu gledalci le dve možnosti izbire!!!

kanžor

Alo ge ste tisti ,ki ste bili tak pametni in jo povzdigovali in kovali v zvezde to vašo Saško

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice