Fotografija je simbolična
Zdaj je uradno! Organizatorji maratona so sporočili, da je tek zaradi poslabšanja trenutnih razmer dokončno odpovedan.

Tekači bi se morali na ljubljanske ulice podati 25. oktobra. Če so bili organizatorji prejšnji mesec še optimistični, da bodo Ljubljanski maraton lahko izpeljali, pa so morali danes sporočiti žalostno novico. Kot so zapisali v sporočilu za javnost, so dolgo časa premišljevali kaj narediti, a so morali glede na dano situacijo sprejeti to težko, vendar edino možno odločitev. 

Vplačano prijavnino za Maraton po Ljubljani boste tekači dobili povrnjeno do konca meseca oktobra na vaš transakcijski oziroma paypal račun.  
 

🇸🇮‼️MARATON PO LJUBLJANI JE DOKONČNO ODPOVEDAN zaradi znanih razmer! Vplačano prijavnino za Maraton po Ljubljani boste...

Objavil/a Ljubljanski maraton dne Petek, 16. oktober 2020

Tekači in tekačice pozor! Še vedno lahko tečete na virtualnem maratonu

Na Virtualni Ljubljanski maraton se lahko prijavite prek mobilne aplikacije Virtualni Ljubljanski maraton, ki jo naložite v trgovini Google Play ali App Store. Tečete lahko na vseh treh razdaljah, torej 10, 21 in 42 kilometrov in to kadarkoli od 23. oktobra do 1. novembra. Želeno razdaljo boste lahko pretekli kjerkoli, pomembno je le, da svoj čas na teku izmerite z aplikacijo za sledenje ali tekaško uro ter fotografirate svoj rezultat in razdaljo. Prijave so odprte do vključno 19. oktobra 2020. 

Takšnega prizora na ljubljanskih ulicah letos ne bomo videli, vseeno pa se lahko udeležite Virtualnega Ljubljanskega maratona. Vir: Instagram.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kmečki navijač (nepreverjen)

Nej pa so odpovedane kmečke lige! Žogobrc je močnejši od virusa. Itak ga zatirajo količine spitih špricerov. Nema veze, če so igrišča praktično bazeni in njive.... pa nekši virus. Dečkece na bojišče pa naj pokažejo što je boukši. Ka zdaj, če do v vrsti stale za testeranje v torek ali sredo pa če de stara mamica malo spujščala čudne zvoke. Mo pač šli k doktore. Pa ovih neka deset gledalcov, tisti pa itak za šankon stojiji na propisnoj razdalji meter pa pol.

Pa što tou dovoli? Pa jbm - ti Slavči pa Danilo: doj stavta tou! Grozno je že tou, ka je moj šou gnes na trening. Ka kao nega prepovedi.

čikapajo (nepreverjen)

DESUS so upokojenci in upokojenci bi radi še ŽIVELI
To jim garantira JANŠA
levaki ki ga serejo na biciklih in prenašajo korona virus
delajo na tem da čim več starih ljudi umre

In reply to by Kmečki navijač (nepreverjen)

Mkoj (nepreverjen)

Saj pa bi lahko tekli z masko pm vsi ka tou plandemijo podperate podkuplenci eni gnijle

oh,joj oh (nepreverjen)

Boli me za žabare .Jankovič lejko sam bežij

tanja flaškon (nepreverjen)

kaj te boli

In reply to by oh,joj oh (nepreverjen)

Kageste (nepreverjen)

to kar tebi manjka

In reply to by tanja flaškon (nepreverjen)

Risto Kubura (nepreverjen)

Odgovorni državljani se držimo ukrepov, ki jih sprejme vlada. Vendar nič ne pomaga če 95% državljanov spoštuje ukrepe, ostalih 5% pa izniči ukrepe in napore vlade, ker komunajzarji menijo, da za njih zakoni in spoštovanje ukrepov ne velja. Komunajzarske stranke LMŠ, SD, SAB in skrajna LEVICA na protestih, ki jih organizirajo in se jih udeležujejo poleg širjenja sovraštva ogrožajo še državljane s širjenjem virusa. Če vlada sprejme ukrep proti širjenju smrtonosne nalezljive bolezni, komunajzarske stranke v opoziji, takoj zaženejo peklenski stroj, vlagajo ustavne presoje, interpelacije,... Medtem ko se vlada spopada s smrtonosno nevarnostjo, komunajzarska koalicija 4 strank s podporo levih medijev, RTV, PRO PLUS in medijev financiranih s pokradenimi milijardami iz davčnih oaz, ki jih zdravje državljanov in korona kriza ne zanima, na fronto pošiljajo Čordiča, ki se dere, da virusa ni in da je potrebno maske sneti, pri tem zelo pomaga tožilstvo s sinom državnega tožilca Jenull-a. Primitiven način rušenja vlade obvladajo le najbolj pokvarjeni komunisti in leve politične stranke, katerih mnenje je, da ko se enkrat zavihtijo na oblast, jih nihče več ne more in ne sme zrušiti iz prestola, to pa pomeni komunistično diktaturo.

Starejše novice