Ob 21. uri se pričenja veliki evrovizijski finale, na katerem bosta nastopila tudi mlada Mariborčana - Zala Kralj in Gašper Šantl.

Zala Kralj in Gašper Šantl sta v torek poskrbela za veselje Slovenije ob njuni uvrstitvi v finalni izbor Evrovizije. Tako ju nocoj čaka - in njuno pesem Sebi - še sklepni večer 64. tekmovanja za pesem Evrovizije.

Nastopili bodo Izrael in še velikih pet - Italija, Francija, Španija, Nemčija in Velika Britanija, poleg pa še seveda v torek uvrščene Grčija, Belorusija, Srbija, Ciper, Estonija, Čepka, Avstralija, Islandija, San Marino in Slovenija ter v četrtek uvrščene Severna Makedonija, Nizozemska, Albanija, Švedska, Rusija, Azerbajdžan, Danska, Norveška, Švica in Malta.

Finalni večer bo odprla ravno predstavnica slednje, mlada Mariborčana pa bosta nastopila deseta.

Večer bo popestrila ameriška zvezdnica Madonna, ki je z Evropsko radiodifuzno zvezo (EBU) tik pred zdajci podpisala pogodbo za nastop. Kot je povedala, se z glasbo nikoli ne bo podrejala neki politični agendi in ne bo prenehala opozarjati na kršitve človekovih pravic, kjerkoli na svetu že so.

FOTO: Thomas Hanses (Eurovision.tv)

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Putin (nepreverjen)

To prostozidarsko org. ne gledamo!

100-100 (nepreverjen)

Navijan za njiva-pa či ta glij zadnjiva jima želin puno uspeha na njuni živlenski poti.

VRANA (nepreverjen)

Našiva zmagata :)))))
Šantlov pojeb pa Kralovo mleše rasturata !!!!!!!!

MörskaPODVÜJST (nepreverjen)

Da bi bar zmagala, ka bi se te eni pogeli od nadütosti pa šinfanja,....da bi bar!

Lpp (nepreverjen)

Queen & King

Čergoli (nepreverjen)

Izgledata kot dva Marsovca!!!

rzioč (nepreverjen)

ti pa kak z lune?

In reply to by Čergoli (nepreverjen)

Azijaaaaaaa (nepreverjen)

Nemorem verjet (mislim da v življenju nisem na taki veliki evroviziji pokazali 👨‍❤️‍👨 👨‍❤️‍👨.Peterjev kot včeraj (Pomeni da je Izrael raj za 👨‍❤️‍👨👨‍❤️‍👨👨‍❤️‍👨👨‍❤️‍👨👨‍❤️‍👨👨‍❤️‍👨...Sigurno bi Sestre v Telavivu zmagale...tudi kamere so se vrteli samo okoli Petrov 👨‍❤️‍👨 (Naši Slovenci bodo pa še šli letovan hrrčkam niso nam da niti točko sramotno...Mi je pa super bilo da Slovenci nismo namenili njim -TOČKE (((((-:pomeni tistim smo dali točke kateri so nam dali 10 Bravo (Bravo Tilen Artač z moško osebo...da si pesem oprizor z vardo ŠTAJERSKO....Se pa splača pogledat kako jo je oprizoril Luka Sešek BOMBA...seveda pa čestitke gredo našim Zali in Gašperju.

Starejše novice