Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

Včeraj, 14. julija, so v Sloveniji izvedli 1.112 testiranj na novih koronavirus. Z njimi so potrdili 19 novih okužb. Za primerjavo: dan poprej je bilo novih okužb deset.

Skupno število doslej potrjenih okužb s koronavirusom znaša 1.878.

Včeraj se je v slovenskih bolnišnicah zaradi okužbe s koronavirusom zdravilo 16 ljudi, od tega je bil en pacient na intenzivni negi. Iz bolnišnice so odpustili enega bolnika, ki je okužbo s koronavirusom prebolel.

Smrtnih žrtev koronavirusa včeraj ni bilo, skupno število tako ostaja 111.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mjxok (nepreverjen)

Skoro ista stevilka testeraneh pa jih je en den 10 druge den pa 20, pa tretji den ze 30, strte den pa ze pa samo 10... tu nekaj ne stima glii najbole...

čarni vrag (nepreverjen)

To san že včera napovedo. Strategija je POPUSTI-PRITEGNI. En den prikažejo malo menje, ljudje si malo oddehejo, te pa lažejo malo bole. Pa što lejko verjame našin laboratorijam, pa tomi testiranji. Okuženih na stotine, v bolnici pa vsaki den menje ljudi. Balkan express testiranje.

čarni vrag (nepreverjen)

LAŽETE banda podkuplena

semrobot (nepreverjen)
čukundeda (nepreverjen)

KREPKO POSKOČILO !!!!! Vauuuuu, kaj ne poveste mediji. Le kaj bi delali, če ne bi bilo tega virusa. Dan za dnem nabijate, kako raste in raste. Pa glede na vse te članke bi sedaj že vsi morali biti okuženi in polovica mrtvih.
Prosto po Kacinu !!!!! Tudi on že v naprej napove nekaj, kar se sploh še ni zgodilo. OVCE !!!!!!!!

VIRUS PO KOMUNISTAJ (nepreverjen)

Zdaj ide virus po komunistaj, pa levičaraj te se najbolj iz njega norčujejo, če jih ne more nihče v ret vzeti, de virus napravo malo čistko, bogme tu jim sodišča. mediji in ostala banda ne bodo mogli pomagati.

tanja flaškon (nepreverjen)

jebem jim mater kolesarsko

Tuuuuga (nepreverjen)

Saj ne moreš, bednik!

In reply to by tanja flaškon (nepreverjen)

Starejše novice