Po zaprtju države, ki se je pričel 1. aprila je svoja vrata zaprlo več uradov, upravne enote pa so opravljale le nujna dela.

Iz vlade pa sporočajo, da je delo na upravnih enotah od jutri, 13. aprila, enako, kot je bilo pred 1. aprilom 2021. 

Uprave enote bodo tako od jutri, 13. aprila, delovale enako kot pred 1. aprilom, torej ne bodo delale le zgolj nujnih del. 

Tudi omejitev na dvajset odstotkov zaposlenih uslužbencev na upravnih enotah ni potrebna, zato morajo prilagoditi število zaposlenih glede na potrebe dela. 

Stranke se naj prej naročijo, upoštevajo naj se ukrepi

Za obisk upravnih enot se naj stranke predhodno naročijo preko telefona, elektronsko ali pošte. Nenaročene stranke bodo sprejemali le za nujne zadeve

Število strank znotraj upravnih enot je kontrolirano in omejeno, obvezno je nošenje zaščitne maske, spoštovanje razdalje in razkuževanje rok. 

Vse prihode in izhode iz stavb pa bo nadzirala varnostna služba. 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
mirko - mirkec (nepreverjen)

SRAM NAJ VAS BO DRŽAVNA UPRAVA. Gospodarstvo dela za vas brez prekinitve, medtem ko vi doma poležavate, ne vem ge se vraga mate okužiti, vsaki v svoji pisarni. JE PA TO DOKAZ KA JE 70% DRŽAVNE UPRAVE VIŠEK IN VAS NE NUCAMO.

tuncika

Postopke in organizacijo dela v javnem sektorju je nujno potrebno "digitalizirati", kot primer bankomatov. Za izdajo osebnih dokumentov, razna dovoljenja in vloge. To da morate čakati na šalterjih in čakati osebo, da vam pritisne štempljin je "zgodovina".

brihta (nepreverjen)

Ge bi si osebno san napravo. Sakši den bi mel drujgo sliko.

administrator (nepreverjen)

Ce so gay se mi javi bi sla skup na dopust

In reply to by brihta (nepreverjen)

Starejše novice