Eni smo se pritoževali, drugi pa veselili toplega in suhega vremena, ki nas je spremljalo še v začetku novembra. To obdobje se je končalo z jesenskimi ohladitvami in dežjem, proti koncu delovnega tedna pa bo vreme vse bolj zimsko. 

Danes bo po Sloveniji in tudi v Pomurju še oblačno, padavine pa bodo slabele in ponehale, a najkasneje v naših krajih. Snežna meja bo na 800 metrov, na Štajerskem in v Pomurju pa bo pihal tudi severni veter.

Jutri lahko v naših krajih pričakujemo dež s snegom, najvišje in najnižje temperature se bodo gibale okoli 2 stopinji Celzija.

V sredo, četrtek in petek bo predvidoma suho, a vedno hladneje bo. V sredo bodo najnižje  jutranje temperature okoli ničle, najvišje dnevne pa se bodo gibale pri dveh stopinjah Celzija.

V četrtek bo še hladneje, na vrata bo potrkal prvi letošnji minus pri 6 negativnih stopinjah Celzija, najvišje dnevne bodo stopinjo nad ničlo. Prehod v hladnejše vreme bo v četrtek nekoliko omililo pretežno jasno in suho vreme. Zadnji dan delovnega tedna bo najhladnejši, zjutraj nas čakajo 4 stopinje pod ničlo popoldne pa se bo ogrelo za le 3 stopinje. Čez dan bo oblačno.
 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice