Veliki zmagovalec resničnostnega šova Bar na Planetu je Sandi Jug, ki je prepričal tako svoje sotekmovalce kot gledalce in se izkazal tudi za točilnim pultom ter si tako priboril 50.000 evrov.

Z velikim finalom se je v soboto na Planetu zaključil resničnostni šov Bar, v katerem so tekmovalci pokazali tako gostinske in organizacijske veščine kot veliko zabavljaštva, pa tudi nekaj ljubimkanja in spletkarjenja. Od septembra so tekmovalci tako preživeli marsikateri vzpon in padec, najboljših šest pa se jih je prebilo do finala.

V finalnem večeru so na vroče stole sedli Katarina, Kristian, Matej, Sandi, Srečko in Tea. Prvi se je poslovil Srečko, sledili sta Katarina in Tea, nato pa je iz boja za 50.000 evrov izpadel še Kristian. V superfinalu sta tako ostala Sandi in Matej, ki sta bila zelo priljubljena tudi pri svojih sotekmovalcih.

Izkušnja za celo življenje

Velika zmaga in visoka denarna nagrada sta na koncu pripadli Sandiju Jugu iz Poljčan. Sandi je veljal za najbolj umirjenega tekmovalca in hkrati tudi za najbolj izkušenega v gostinskih vodah.

"Bar si bom za vse življenje zapomnil kot res enkratno in neponovljivo izkušnjo. Niti za trenutek mi ni žal, da sem bil del tega,“ je povedal 30-letnik, ki mu je ob zmagi čestitalo tudi dekle Alja. "Morda celo več kot zmaga in denar šteje celotna izkušnja, ki je bila res enkratna in neponovljiva" je ganjeno ponovil ob zmagi in se zahvalil vsem, ki so glasovali zanj.

Razburljiv finalni večer sta vodila odlično razpoložena Domen Kumer in Jasna Kuljaj, ki sta poskrbela za marsikateri iskrivi komentar in s svojimi vprašanji tekmovalce pogosto spravila v zadrego, spomnili pa smo se tudi na mnoge dobrodelne akcije, ki so jih v šovu izvedli tekmovalci in tekmovalke.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Janez Komunist (nepreverjen)

Zakaj ste mi banda izbrisali komentar,če sem samo resnico napisal,kar pa tekmovalci že vedo od začetka,ko si tle producenti izmišljujejo vse sproti.
Tak zdaj pa spet izbrišite govnari,upam tudi,da vam ta portal v kratkem propade in ga ne bo obiskoval nihče več,in si lahko potem pišete novice sami sebi,če jih ne pustite komentirat.

policaj VILI (nepreverjen)

SPOŠTOVANI KOMENTATORJI ! kako vas ni sram, da v svojih komentarjih uporabljajte tak besednjak in grožnje. Naj vas spoštovani obvestim, zastonj se skrivate za vsemi mogočimi imeni, vsak komentar se zapiše preko IP številke pošiljatelja, ki se seveda v primeru potrebe in zahteve mora razkriti s strani upravitelja v tem primeru Sobotainfo. Ste si sploh kdaj prebrali PRAVILA KOMENTIRANJA spodaj vam jih navajam:
"Pravila komentiranja
Po kazenskem zakoniku (KZ-1) je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe." ali sploh veste kaj to pomeni ?
Lastnik medija Sobotainfo pa je odgovoren, da sploh dopušča objavo takih komentarjev ni njegova naloga, da objavlja samo take ki so Sobotainfo (trenutnemu operaterju) všeč in ne upošteva meril, ki so objavljene.
Mislim pa da bo počasi vse to zrelo za prijavo organom pregona - policiji.

Starejše novice