Slika je simbolična.
Šole bodo izvajale pouk kot pred epidemijo, a z vzdrževanjem higienskih ukrepov.

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je v uradnem listu objavilo spremembo sklepa o izvajanju vzgojno-izobraževalnega dela v javnih zavodih v tem šolskem letu, s katerim se tudi formalno odpravlja izvajanje pouka po modelu B.

Vzgojno-izobraževalni zavodi bodo v nadaljevanju tega šolskega leta pri izvajanju programov upoštevali trenutne epidemiološke razmere in izvajali ukrepe, skladne s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje, so sporočili z ministrstva.

Pri pouku po modelu B so veljale omejitve, ki so vezane na izvajanje kabinetnega pouka, obveznega in razširjenega programa zunaj šole, natančno evidentiranje učencev pri izvajanju neobveznih in obveznih izbirnih predmetov, izvajanje interesnih dejavnosti, varstva otrok, ki v šolo pridejo z organiziranim šolskih prevozom, odmorov, prehrane, prevozov in drugih dejavnosti.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Koren (nepreverjen)

Z novo vlado drugačni ukrepi zdaj se klobuje državi j. J.

Gees (nepreverjen)

Pa bar nazven po zdravoj kmeckoj logiki ukrepa, mo pa vidli kak de gda, ce sploh bo, prislo do protestov zaradi sproducirane draginje, te do pa mogoce prav prisli podobni JJ ukrepi!

In reply to by Koren (nepreverjen)

Starejše novice