Aleksander Zadel, Katja Knez Steinbuch, Željko Čurič, Christian Gostečnik, Andreja Poljanec, Ana Bešter Bertoncelj in mnogi drugi so del SVO izobraževanj.

Ste siti eno ali večdnevnih izobraževanj, daleč od udobja vašega doma? Želite poglobiti svoje znanje, napredovati in za to tudi prejeti točke? Bi želeli, da je tudi vaš vrtec/šola zaposlenim in otrokom bolj prijazen/prijazna? 

Naj vas vzgojni izzivi ne iztrošijo, pridobite nove tehnike za boljše delovanje v skupini in doma!

Sočutno varstvo otrok, s kratico SVO izobraževanja gradijo na tem, da so dostopna prav vsem. Prvi BREZPLAČNI seminar v živo se začenja že 20.2.2019 ob 19h V Ljubljani (SMC Rakovnik), z osnovami pedagogike s pozitivno avtoriteto. V nadaljnjih ONLINE webinarjih (spletnih predavanjih) pa vam  omogočajo visoko kvalitetna predavanja preko spleta, ki jih lahko pogledate tudi kadarkoli kasneje, ko imate čas. Zanje pa lahko pridobite še dodatne TOČKE za vaša napredovanja, če delate v (pred)šolski vzgoji.

Izobraževanje SVO je:

Dostopno: - brezplačno za vse, ki jih zanima tematika sočutne pedagogike, vsi paketi pa izjemno ugodni, dodatni popusti za večje število prijav

Koristno: paketi so prilagojeni težavam v praksi in točkovanju za napredovanja

Praktično: v obliki FB live spletnih videov - webinarjev, ki si jih lahko ogledate v živo ali kasneje, ko imate čas

Strokovno: aktivno sodeluje več kot 30 strokovnjakov, dobite pa še mnogo več.

Izobraževanja že več let zaporedoma organizira ekipa strokovnjakov, ki se vsako leto širi. Ekipa SVO se je letos odločila tudi za ekstra POPUSTE ob prijavi kolektivov vrtcev in šol, ki po zaključenem izobraževanju prejmejo tudi NAZIV SOČUTNEGA vrtca ali šole!

Želimo si, da tole izobraževanje SVO doseže čimveč ljudi, da bi lažje razumeli sebe in otroke in lažje reševali težke situacije ter tako bili v stroki in doma manj obremenjeni. Zato je izobraževanje oblikovano tako, da je primerno za čisto vse: pediatre, doule, razvojne psihologe, terapevte, vzgojitelje, pedagoge, socialne delavce, učitelje, varuške in varuhe, starše, ter vse, ki jih ta tema zanima.

Več o paketih in vsebini lahko izveste tukaj in tukaj.

Ali veste, kaj se ob neprimernem vedenju z otroci dejansko dogaja in kako ta obnašanja prekiniti? Prijavite se na predavanja SVO, kjer bodo svoje znanje in dragocene izkušnje z vami ekskluzivno delili usposobljeni strokovnjaki s področja pedagogike, psihoterapije, psihologije in drugih področij, ki skupaj sestavljajo neprecenljivo celoto za ohranjanje mirne in ljubeče harmonije v službi in doma! 

Prijave na [email protected]

Veselimo se srečanja z vami in ustvarjanja lepšega sveta za naše otroke že zdaj! 

Ekipa SVO

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice