Svet Javne agencije RS za varnost prometa je v uradnem listu in na spletni strani AVP objavil javni natečaj za delovno mesto direktorja agencije. Po predčasni razrešitvi Igorja Velova agencijo kot vršilka dolžnosti vodi Vesna Marinko.

Kandidat mora imeti drugo stopnjo visokošolske izobrazbe, najmanj deset let delovnih izkušenj s to izobrazbo, od tega najmanj sedem let vodstvenih izkušenj.

Biti mora strokovnjak na področju dela javne agencije, znati mora angleški ali nemški jezik, imeti mora slovensko državljanstvo in ne sme biti pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev. Prijavi z življenjepisom je treba priložiti program dela in razvoja agencije za naslednje mandatno obdobje, so zapisali na STA.

Ob tem dodajajo, da se direktorja javne agencije imenuje na podlagi javnega natečaja, izvede ga natečajna komisija, ki jo imenuje svet javne agencije. Direktorja imenuje vlada na predlog sveta agencije za dobo petih let z možnostjo ponovnega imenovanja. Z izbranim kandidatom bo sklenjeno delovno razmerje za določen čas, in sicer za čas trajanja mandata, s polnim delovnim časom.

Rok za prijavo je petnajst dni od dneva objave javnega natečaja v uradnem listu, na spletnih straneh agencije in Zavoda RS za zaposlovanje, pri čemer rok začne teči prvi dan po objavi. Zadnji rok prijave je tako 12. oktober. Kandidati bodo o izbiri pisno obveščeni v osmih dneh po končanem postopku, še piše STA.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ne ... (nepreverjen)

... ne ... ...

df (nepreverjen)

sigurno se bo prijavil administrator
ker on je peder
in tam najboljše pridejo skozi pedri
će si peder dobiš to delovno mesto

Starejše novice