Včeraj je bilo v Pomurju potrjenih 90 novih okužb v 20 pomurskih občinah.

V Sloveniji so v včeraj, 16. novembra, opravili 5326 testiranj na koronavirus in potrdili 1388 novih primerov okužbe, delež pozitivnih je pri tem 26-odstotni.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 56.897.

Na Covid-19 sledilniku smo preverili, v katerih občinah so zabeležili nove primere.

V Pomurju 90 okužb

V Pomurski statistični regiji so včeraj potrdili 90 novih okužb s koronavirusom v 20 pomurskih občinah.

Največ novih okužb v Pomurju je bilo včeraj v Murski Soboti, zabeležili so 13 novih primerov.

V občini Radenci so zabeležili 12 novih okužb, v Gornji Radgoni in Ljutomeru pa 11. Po sedem okužb so zabeležili v Lendavi in Rogašovcih, po štiri pa v občinah Beltinci in Puconci. V občinah Apače in Sveti Jurij ob Ščavnici so zabeležili po tri okužbe, v občinah Turnišče, Črenšovci, Kuzma, Odranci in Razkrižje pa po dve. Le po eno okužbo so zabeležili v občinah Tišina, Križevci, Grad, Veržej in Šalovci. Brez novih primerov so tako bili v sedmih občinah.

Glede na podatke Covid-19 sledilnika je trenutno v Splošni bolnišnici Murska Sobota hospitaliziranih 144 oseb s covidom, od tega jih je 21 v intenzivni enoti in 18 na ventilatorju. V zadnjem dnevu je v soboški bolnišnici umrlo šest obolelih s covidom-19.

V Podravju 197 novih okužb

Podravski statistični regiji so včeraj potrdili 197 novih okužb.

Največ novih okužb v Podravju so včeraj zabeležili v Mestni občini Maribor.

V občini Maribor so včeraj zabeležili kar 60 novih okužb, v Slovenski bistrici pa 44. V občini Lenart so zabeležili 16 novih okužb, v občini Rače - Fram devet in v Pesnici in Poljčanah po sedem. V občini Lovrenc na Pohorju so zabeležili šest novih okužb, v Rušah pa štiri. V Oplotnici in Sveti Ani so zabeležili po 4 okužbe, v občinah Ormož, Miklavž na Dravskem polju, Makole in Selnica ob Dravi po tri okužbe in v občinah Duplek, Kungota, Ptuj in Hoče - Slovnica po dve. V občinah Kidričevo, Šentilj, Videm, Gorišnica, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Dornava, Starše, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Destrnik, Cirkulane, Podlehnik, Sveti Tomaž, Benedikt, Trnovska vas in Središče ob Dravi pa po eno okužbo.

Brez novih okužb je bilo včeraj v Podravju osem občin.

Glede na podatke Covid-19 Sledilnika je trenutno v UKC Maribor hospitaliziranih 188 oseb s covidom, od tega jih je 47 v intenzivni enoti in 32 na ventilatorju. V zadnjem dnevu sta v UKC Maribor umrla dva bolnika s koronavirusno boleznijo.

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

Pa nimam nič proti, da ne bo pomote, jih uporabljam, tako tiste za enkratno uporabo, kot pralne maske. Ziher je ziher. Za dotičnega dostavljalca hrane pa toliko: če si fant res ni hotel nadeti maske, je pač kriv, mogoče pa je rekel policistoma, da si jo bo nadel, ko bo odhajal, saj je po moje izkoristil lep dan - na sliki se vidi, da je sijalo sonce in sonce je vir vitamina D3, ki nam ga zdaj tako priporočajo za boljši imunski sistem - pomalical, potem se pa še malo nastavljal soncu in s tem ni ogrožal nikogar okoli sebe, saj ni bil v množici ljudi.

tančlakkaaaaaaaa (nepreverjen)

https://www.youtube.com/watch?v=lRoROL081ks njim je jebe se za narod to prava je golazen

Slaveeeek (nepreverjen)

Njim se jebe za narod to prava je golazen za okužbe politik je terorist

In reply to by tančlakkaaaaaaaa (nepreverjen)

bedarija (nepreverjen)

To je za tebe revščina v tem videospotu? Kuhinja za najmanj 6.000eur, sedežna ca. 1.400eur, tetovaže, prostorno stanovanje. Malo spreglejte no, dnevne in kuhinje v pravi revščini niti slučajno ne zgledajo tako, koga imate za norca?

In reply to by tančlakkaaaaaaaa (nepreverjen)

Hojgere (nepreverjen)

In ti bedak bos zdaj gledo kelko njegof kouc kosta saj pa ga de pa on dol placo ne ti...pa zato de delo etak al ovak al tij tij bedak zarukane brez mozganof al ka bi rad saj so pa to osnovne stvarij v zivljenji da te ni sram s ten komentaron gnoj brez mozganof...

In reply to by bedarija (nepreverjen)

bojhere (nepreverjen)

tvoj komentar je zaljiv in nestrpen, zato je brez vsebine in potrjuje resnicnost to kar pise prejsnji kometator pred tabo.

In reply to by Hojgere (nepreverjen)

re: hojgere (nepreverjen)

Ravno v tem je problem. Standardizacija revščine in osnovnih stvari. Biti na podpori, voziti rabljenega BMW-ja, mamica in atek ti v isti hiši kosilo skuhata pri 30 letih, ti pa še eno GUCCI-jevo majco kupiš punci in je to to. Pa okoli trosiš, da si ubog. Pojma nimaš, kaj je revščina, ker sem živel prvih 20 let v kuhinji, ki jo sedaj ima babica za svinje. Oče pa mi je umrl pri 25. Ne, osnovni model kuhinje je 2.000eur, kavč pa 600, v tem rangu tudi največ prodamo, tako da najprej ustvari podjetje z 20 zaposlenimi, ki imajo povprečno 1.200eur neto plačo, potem pa deli gnoje brez možganof. No, pravilneje bi bilo možganov, f-ja ni. Ni me sram, tebe je pa lahko, ker ne veš pisat. Ko pa boš na leto približno 8.000 eur čistega dal za dobrodelne namene, pa bova približno na istem. Sem pa vesel, da mi je brez možganov in brez očeta uspelo ustvariti podjetje in vidiš, tudi mi, brez možganov, pomagamo lačnim. Daj še ti, prosim, ki jih imaš.

In reply to by Hojgere (nepreverjen)

lipet (nepreverjen)

ne se sramotit s tem poceni videospostom in manipulacijo. Pa kdo pri normalni pameti to gleda ali verjame. Tip uziva razkosno zivljenje in bi rad da ga revezi obozujejo. Ajde, begaj.

In reply to by tančlakkaaaaaaaa (nepreverjen)

ljudje niso neumni (nepreverjen)

odlicen komentar, lovci na pozornost brez kvalitetnih vsebin, nic drugega. Ljudje niso neumni, da ne bi opazili da se vsebina nikakor ne ujema s pohištvom spota.

In reply to by lipet (nepreverjen)

weseu (nepreverjen)

Predlagam, da se med obcinami, ki imajo zelo nizko okuzbo odprejo prosto gibanje. Tiste, ki imjao vec kot 10 okuzb na dan pa dodatno zapteri, da se streznijo oz bodo nevoscljivi ostalim, kjer ni okuzb. Edina po do uspeha. Zakaj bi se zapirali v vseh obinah, zaradi nekaj korona bedakov.

ropokop (nepreverjen)

to se pa strinjam
zakaj se ne zaprete koronahisteriki lepo v klet
in pustite mentalno zdrave ljudi da živimo in delamo

In reply to by weseu (nepreverjen)

kopropo (nepreverjen)

povej to kitajcem, ki so ustvarili ta virus in zdravstvenemu osebju. Lahko jutri zjutraj gres v Rakican v bolnisninico.
Mentalno zdravi ljudje ne sirijo virusa, amapak samo korona bedaki. Dajmo jih zapret v klet, brez vina.

In reply to by ropokop (nepreverjen)

fakturar (nepreverjen)

Kitajci? Zanimivo ka so v Italiji zdaj odkrili ka se je pri njih tej kao novi korona virus pojavo že septembra lani, na Kitajskon pa bi naj do izbruha prišlo komaj konec decembra lani. Neuradno bi naj bili celo prvi primeri okužbe s ten viruson zaznani že v avgusti lani in to med ameriškimi vojaki pri njih doma in prek njih bi naj tej virus prišo v Italijo že dosti prej kak so ga odkrili pri ovon kitajci. Iz dneva v den je bole jasno ka je to vse zmanipujerano in prenafudnjeno zaradi finančnih interesov določenih lobijov. Malo si poglednite što štej milijardne dobičke v ton časi pa de van vse jasno. Po drugi strani pa po sveti vedno večja beda zaradi nesmiselnih ukrepov in skorumpejrane politike in stroke.

In reply to by kopropo (nepreverjen)

Cegavaaara (nepreverjen)

Prokleti satanisti ste vi mediji da podpirate to PLANdemijo se vidi da ste podkupjeni saj pa v življenju se niste nikoli pretegnili.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice