FOTO: Jure Banfi
Takšno je epidemiološko stanje v pomurski regiji.

V Sloveniji so včeraj, 20. julija, opravili 1807 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 111 novih okužb, gre za 6,1-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 18.582 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

V Sloveniji je trenutno 840 aktivnih primerov okužb s koronavirusom.

Število na novo zabeleženih okužb je večje od včeraj, ko so ob 1734 PCR testiranjih potrdili 88 novih okužb, šlo je za 5,1-odstotni delež okužb. 

V Pomurju kar osem novih okužb 

V Pomurju smo v zadnjem dnevu zabeležili osem novih okužb, dve v občini Ljutomer, dve v občini Velika Polana, eno v občini Lendava, eno v občini Beltinci, eno v občini Veržej in eno v občini Križevci

Najboljšo epidemiološko sliko ima še vedno Dobrovnik, kjer je bila zadnja okužba zabeležena 5. maja. Sledijo še občine Rogašovci, Kuzma in Šalovci. 

Trenutno je 16 pomurskih občin brez aktivnih primerov, kar je dve občini manj kot v prejšnjem dnevu. 

V Lendavi je trenutno sedem aktivnih primerov, v Ljutomeru in v Murski Soboti pa po pet aktivnih primerov okužbe z koronavirusom. 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hkhhhhh (nepreverjen)

PREHLAD NATEG IN PREVARA.

zdravstvuj (nepreverjen)

Mene samo zanima kelko od teh kao pozitivnih na testih ma dejansko kakšne zdravstvene težave. Kelko poznan dva ka sta bila zadnji mesec poitivniva sta nej mela nič. Niti kihnila sta nej.

Ghjjjhh (nepreverjen)

Vse je to nateg in prevara...

In reply to by zdravstvuj (nepreverjen)

Starejše novice