FOTO: Jure Banfi
Takšno je epidemiološko stanje v pomurski regiji.

V Sloveniji so včeraj, 19. avgusta, opravili 2481 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 333 novih okužb, gre za 13,4-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 25.461 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Za primerjavo: Dan prej so ob 2235 PCR testiranjih potrdili 381 novih okužb. Šlo je za 17-odstotni delež.

V Sloveniji je 2992 aktivnih primerov okužb s koronavirusom.

V Pomurju pet novih okužb

V Pomurju so v zadnjem dnevu potrdili pet novih okužb v petih občinah. Po eno okužbo so zabeležili v občinah Gornja Radgona, Beltinci, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Gornji Petrovci.

V Pomurju imata najboljšo epidemiološko sliko občini Razkrižje in Hodoš, kjer novih okužb niso odkrili že od 8. junija. Sledijo Odranci, kjer so okužbo nazadnje odkrili 12. junija in Velika Polana, kjer so novo okužbo nazadnje odkrili 20. julija. 

Največ aktivnih primerov ima občini Gornja Radgona s štirinajstimi primeri, sledi ji Murska Sobota z devetimi aktivnimi primeri okužbe s koronavirusom. 

Brez aktivnih okužb je osem pomurskih občin.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hhvbbbvart (nepreverjen)

LAŽI SVINJO PODKUPLENO DA VAS NI SRAM LAŽNIVCI POHABLJENI.

Lejvi. (nepreverjen)

Kje je pa oni članek, da bomo kmalu rdeči???
Se pravi da je to komunistični virus.

Terminator (nepreverjen)

Proti cepljenju so najbolj prismuknjeni prekmurci v prekmurju iz Ižakovec in okolice.Ti so namreč vsi istospolno ali dvospolno usmerjeni buzerantski guzači kateri čez ležeče policaje kot sem videl,ko sem bil na obisku pri sorodnikih v Dokležovju trobijo z sirenami avtomobila.
Prebivalci so mi povedali,da je to razpoznavni znak med pedri,dvospolniki in buzeranti in,da doživljajo nekakšen orgazem v riti,ko se peljejo čez ležeči policaj in od užitka morajo trobiti hahahahahahahaha.
Takih prismuknjeno psihično prizadetih guzaških izmečkov ni nikjer drugje v sloveniji kaj šele po svetu.Hahaha
Navadni kmetavzarski zahojeni butli kateri imajo v svojih pedrovskih seljaških bučah samo zrak.Hahahaha
Torej kdo je buzič se naj postavi tam na cesto pokača tistega ki bo trobil in že ima svojega istospolnega guzaškega partnerja.Hihihihihihihihihihihihi

Starejše novice