V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so v sredo, 14. oktobra, opravili 5287 testiranj na koronavirus. Potrdili so 745 novih okužb. Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 10683. Delež pozitivnih testov je tako 14,09-odstoten. 

Po podatkih Covid-19 sledilnika smo okužbe včeraj potrdili v 134 slovenskih občinah.

V Murski Soboti šest novih okužb

Največ novih okužb s koronavirusom, kar 119, so včeraj potrdili v občini Ljubljana. 

V občini Kranj smo zabeležili 34 novih okužb, v občini Domžale 25 novih okužb, v Mariboru pa 24 okužb.

V občini Novo mesto so potrdili 21 novih okužb s koronavirusom, v Škofji Loki 20, v Jesenicah 18, Velenju 16, Sevnici 14, Celju, Radovljici in Krškem 13, 11 potrjenih okužb je v občini Kamnik.

Deset novih okužb smo zabeležili v občini Šentjur in Rogaška Slatina, devet v občinah Hoče - Slivnica, Litija in Ptuj, devet okužb je bilo potrjenih tudi pri osebah iz tujine.

Osem novih okužb je potrjenih v občinah Ivančna Gorica in Ravne na Koroškem, sedem v občini Grosuplje, Vrhnika, Šentjernej, Slovenj Gradec, Medvode, Trebnje, Vojnik in Kranjska Gora. 

Šest novih okužb smo zabeležili v občini Murska Sobota, Trbovlje, Zagorje ob Savi, Žalec in Sodražica, pet novih okužb pa v občinah Škofljica, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Ajdovščina, Logatec, Laško, Mengeš, Gorenja vas - Poljane, Idrija, Koper, Črnomelj, Ig, Ribnica, Šmarje pri Jelšah, Mozirje, Črenšovci in Metlika.

Štiri nove primere okužbe beležimo v občinah Prevalje, Nova Gorica, Moravče, Šenčur, Piran, Mokronog - Trebelno in Semič.

Po tri nove okužbe smo potrdili v občinah Tržič, Beltinci, Tolmin, Brezovica, Dravograd, Postojna, Starše, Borovnica, Ljutomer, Dobrova - Polhov Gradec, Tišina, Lovrenc na Pohorju, Kočevje, Horjul, Straža in Velike Lašče.

Po dve novi okužbi smo potrdili v občini Črna na Koroškem, Cerklje na Gorenjskem, Železniki, Mežica, Ilirska Bistrica, Šmartno pri Litiji, Naklo, Bohinj, Dol pri Ljubljani, Pivka, Sežana, Vodice, Vransko, Žužemberk, Ormož, Rogatec, Mirna Peč, Ruše, Šmarješke Toplice, Gorje, Rače - Fram, Renče - Vogrsko, Šalovci, Polzela, Kozje in Vuzenica.

Eno novo okužbo pa smo potrdili v občinah Zreče, Bled, Hajdina, Hrastnik, Brežice, Šoštanj, Komenda, Preddvor, Škocjan, Braslovče, Lukovica, Žiri, Majšperk, Rečica ob Savinji, Videm, Šentilj, Komen, Kostanjevica na Krki, Kidričevo, Kungota, Lenart, Lendava, Loška dolina, Cerknica, Pesnica, Štore, Destrnik, Ankaran, Bistrica ob Sotli, Gornji Grad, Kobarid, Hrpelje - Kozina, Šmartno ob Paki, Gornji Petrovci in v občini Kanal.

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
KošaveKlerik (nepreverjen)

K frizejri mo še lejko šau?

ges 45 (nepreverjen)

nej od zaj še samo k frizerke

In reply to by KošaveKlerik (nepreverjen)

kosavipartijec (nepreverjen)

ce si plesavi, ne rabis frizera, zate je bolj psihiater

In reply to by KošaveKlerik (nepreverjen)

nikson (nepreverjen)

sobotainfo komaj cakate ka prekmurje grata rdeca cona. Te de vsaki clanek o koroni:)

rejsan se poden od podna, en velki FAKE MEDIJ

Karl Marx (nepreverjen)

Največja komedija pa je, da so zaustavili vse, le turistični boni laufajo na polno. Z ene strani vlada torej kaznuje ljudi, če se na sprostem zbereta dva posameznika, z druge pa plačuje turistom gnetenje v hotelih, toplicah, na bazenih in savnah. Takšno ravnanje Janše, Poćivalška in Hojsa je zrelo za kazensko ovadbo po 134. členu kazenskega zakonika - povzročenje splošne nevsrnosti. Zunaj torej kosi smrtonosen virus, vlada pa spodbuja državljane naj se jih po 500 ali 700 zbira po slovenskih hotelih in termalnih kopališčih, torej v zaprtih prostorih. Će ne bo kdo drug vložil kazenske ovadbe zoper Janšo in Poćivalška ter peterico strokovjakov (Beović, Krek, Zupan, Logar, Lejko-Zupanc), ki vladi svetuje pri ukrepih, jo bom vložil jaz. Janša in Počivalšek povzročata splošno nevarnost kot glavna organizatorja vaučerske histerije, navedena peterica zdravnikov pa niti z besedico ne omeni škodljivost polnjenja hotelov v času razrasta virusa. Navedeni zdravniška peterica za razrast virusa że mesece krivi vse drugo, od porednih državljanov, preko turistov na Hrvaškem, frizerjev, fitnesov, protestnikov, kafičev... le turistićni boni jim še niso padli na pamet. Navedena peterica je kriva torej vsaj toliko kot Janša in Poćivalšek. Osnutek kazenske ovadbe imam že spisan in gotovo jo bom podal.

kolpjea (nepreverjen)

in zakaj to razlagas na lokalnem sobotainfo? a te doma noben ne poslusa. podaj ovadbo ali bi rad samo pozornsot kot nesposoben levicar. naredi ze nekaj samostojno.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Vrancekbedancek (nepreverjen)

Namesto ka bi prebrali ka clovek napiso pa ka je dejansko res....kaj v polnih hotelih ni moznosti okuzb?seveda pocivalsek ve zakaj to dovoli....vi ga pa takoj napadete ker je pac po vase levi....levi ,desni vsi ste isti magarci ka vas desnica pa levica nateguje med sabo pa si tacas polni zepe...vi pa samo kukajte po forumih

In reply to by kolpjea (nepreverjen)

Tumpek (nepreverjen)

Vau, ti pa si faca.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Munt (nepreverjen)

Marx ne seri si po jajcah, ti boš ovado, mokre sanje levičara

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Antifitzl (nepreverjen)

Kelko jih ma v soboti te "rono", če izvzamemo dom za ostarele?

mestije.. (nepreverjen)

kitajski virus, si naj pokvarjeni komunisti pelajo nazaj na kitajsko

In reply to by Antifitzl (nepreverjen)

Janezek kk (nepreverjen)

Mura propad 2liga

Čudo (nepreverjen)

To je zato, ker je v Pomurju telko protestov. Tak desnosučni razlagajo širjenje okužb.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice