V najtežjo televizijsko športno preizkušnjo Exatlon je vstopil še en Ljubljančan.

Nov teden v Exatlonu je poskrbel za presenečenje, saj sta v igro za 50 tisoč evrov vstopila nova tekmovalca. 

Rdečo ekipo je okrepil nekdanji Mister Slovenije 2019 Simon Blažević iz Kopra, ki je od šestega leta treniral kajak, zdaj pa 27-letnik pravi, da potrebuje nov izziv, zato upa, da ga bo našel v Dominikanski republiki.

Modrim se je medtem pridružil 22-letni Žan Luka Konjar, študent in ljubitelj tenisa iz Ljubljane, ki se je med epidemijo še posebno posvetil športu in vadbi doma.

Ekipa Jadran je izgubila 

Prvo priložnost, da se izkažeta, sta nova tekmovalca dobila že v tekmi za boljše prebivališče. Čeprav je bil boj na poligonu, imenovanem Blatna kopel, večinoma zelo izenačen in je ekipa Jadran večkrat tudi povedla, je na koncu izgubila in še en teden ostaja v skromni kolibi.

»Meni je vseeno, kje spim,« je rezultat komentiral plavalec Luka Turk, ki si želi v vili bivati zgolj zato, da bi potešil svojo radovednost. Prav Luka se je doslej izkazal kot nekakšen vodja modre ekipe Jadran, kar pa ni vsem po godu.

»Ekipa je preveč padla pod vpliv Luke. Saj ni nič narobe, a dejstvo je, da ni nujno, da to vsem ustreza. Meni to ne ustreza,« je povedala najstarejša tekmovalka Katarina Jerše, 42-letna nekdanja rokometašica.

Ekipa Triglav se je medtem po »karibskem Rock Otočcu«, kot je poligon poimenoval voditelj Miran Ališič, veselila še enega tedna v vili, ki očitno največ pomeni Igorju Mikiču Mišici. Prav on je namreč še posebno spodbujal svojo ekipo pred bojem, saj si resnično ni želel zapustiti udobnega prebivališča.

Državna prvakinja v ritmični gimnastiki si je priborila lastno sobo

Kot najboljša tekmovalka v bitki za vilo si je lastno sobo priborila Aleksandra Podgoršek, državna prvakinja v ritmični gimnastiki, ki pravi, da je v blatni bitki uživala, saj je na plano prišel njen notranji otrok. »Staroselci« pa so še nekoliko zadržani do novega člana ekipe, za katerega Mišica meni, da mu manjka borbenosti.

Razburljivi dvoboji v Exatlonu se ob nezgrešljivem komentarju voditelja Mirana Ališiča in pogovorih s tekmovalci Tine Gaber na Planetu nadaljujejo že nocoj ob 19.45, ko se bosta rdeča in modra ekipa udarili na novem osupljivem poligonu – tokrat bo nagrada motivacijske narave, so sporočili s televizije Planet TV.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Czd (nepreverjen)

Prekmurci pa vsaj zekicevo bi lahko v igro dali, da bi bilo zagledat.
Ker kopalke zaenkat pasejo samo Marjanci. Zekicevi bi pa se bolj pasale lepo naspanane v ritko...

. (nepreverjen)

seksatlon je tudi vredi, se ženskam skoz vidi ka so gele včeraj, zakoj so dedi nej v tangicah?

Starejše novice