Čeprav se je slovensko gospodarstvo v obdobju po recesiji precej ogrelo, smo pri zapravljanju denarja še zmeraj previdni. In prav je tako.

V nakupovalnih središčih lovimo datume razprodaj, zbiramo točke zvestobe, nabiramo kupone in seštevamo popuste. In še vedno si znova in znova postavljamo vprašanje: Kje še lahko prihranim?

Eden od odličnih načinov prihranka so tudi nižji stroški ogrevanja. Na trgu je veliko dobaviteljev zemeljskega plina, zato odločitve sprejemajmo trezno in po zdravi pameti. Najprej je smiselno, da izračunamo predvideno višino prihranka (http://www.poceniplin.si) na podlagi vaše lokacije, tipa nepremičnine in ponudnika.

In ko se odločite za prihranek? Zamenjajte dobavitelja. To je veliko enostavneje in hitreje, kot si morda predstavljate. Samo pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 1558 in odgovorite na vprašanja, ki vam jih bodo zastavili prijazni svetovalci, ali izpolnite preprost obrazec za zamenjavo dobavitelja na www.poceniplin.si. Za čim hitrejšo ureditev zamenjave dobavitelja imejte pri sebi zadnji račun za zemeljski plin.

Pogodbo z novim dobaviteljem — nami — dobite v podpis v dveh dneh, ko prejmemo podpisano pogodbo, uredimo zamenjavo pri vašem operaterju distribucijskega sistema in vas o uspešno izvedeni zamenjavi obvestimo: nižji račun za ogrevanje lahko pričakujete že naslednji mesec.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice