Lastniki stanovanja popolnoma ogorčeni nad mladima najemnikoma, ki sta le v dveh tednih povsem uničila stanovanje, sedaj pa ne želita poravnati škode.

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožil zapis ogorčene lastnice stanovanja, ki so ga oddajali v najem. Najemnika, stara 22 let, sta stanovanje v le štirinajstih dneh popolnoma uničila.

Lastnici stanovanje je agent zagotavljal, da denar ne bo problem, saj je mati enega izmed najemnikov ugledna oseba, piše ogorčena najemodajalka, ki je zaradi poškodovanega stanovanja takoj obvestila policijo.

Možje v modrem naj bi ugotovili, da sta najemnika narkomana in da sta se v stanovanju ves čas le drogirala, še piše v zapisu. Najemnika, mati enega izmed njiju in tudi agent se zdaj izmikajo odgovornosti in plačilu škode, ki znaša okoli 3.000 evrov, lastnica pa se sprašuje, kako naj ukrepa.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
prekomure (nepreverjen)

me zanima zakoj sta narkomana ka so najsle igle notre ?

Lastnica psov (nepreverjen)

In te mi je zanimivo ka je skoraj vedno problem, če iščeš stanovanje in maš psa.. "Mamo slabe izkušnje in nede šlo." Ka de pa te ta zdaj pravla? Ne gemlemo lidi ka mamo slabe izkušnje? Haha
Ščen povedate to ka človek lejko dostakrat narede dosta večjo škodo kak pa pes ka je že od maloga v stanovanje pa ta leži.

administrator (nepreverjen)

ugledna oseba si leiko tudi če si šefica bordela
te puf mutike so zelo ugledne gospe in tudi matere
tak dragi pisuni ne me basat z nekimi materami ki so ugledne osebe

Starejše novice