Znani so sveži podatki o številu okuženih s koronavirusom v Sloveniji.

Po zadnjih podatkih, ki jih je sporočil državni vrh, je bilo včeraj v štirindvajsetih urah opravljenih 754 testiranj, od tega ni bila niti ena oseba pozitivna na koronavirus. Doslej smo v Sloveniji zabeležili skupno 1469 primerov koronavirusa.

V bolnišnicah je trenutno zaradi koronavirusa devet hospitaliziranih oseb, od tega sta dve osebi na intenzivni negi. Iz bolnišnice so odpustili šest oseb.

V zadnjem dnevu je znova ena oseba zaradi covid-19 umrla. Skupno število umrlih zaradi covid-19 v Sloveniji je naraslo na 108 smrtnih žrtev.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
cankova info (nepreverjen)

KORONA NATEG TISOČLETJA

Gost23232 (nepreverjen)

Po vašon števci kaže ka jih je še dosti.

Jansa debeluska (nepreverjen)

Janez dobro si napizdo cejlo sloveniji ti ganad

smrtnjek (nepreverjen)

Glavno ka moremo obvezno nositi maske, če glih v niti enoj sosednjoj državi maske nikoli nejso bile obvezne. Kak so nan nategnoli bože mili..... samo smo si sami krivi ka smo jin pa dovolili. In te še vedno vidiš lidij keri te napadajo, če nemaš maske. Ka nemo gučo od ovih ka majo gor maske gda se z biciklinon pelajo ali peški idejo po varaši.... zmagajo pa itak ovi imbecili keri se sami v avtojaj vozijo z masko na goubi.

. (nepreverjen)

Maske treba do jeseni ponucati, ka do lejko nove nabavlali.

sramota123 (nepreverjen)

Sramota ka so tej politiki naravili iz nas in naše države. Resno smo loji ka smo se jin pustili. Kda de že enkrat toga sranja konec?

Starejše novice