Vladni govorec Jelko Kacin je danes na novinarski konferenci napovedal konec dnevnih novinarskih konferenc.

Na začetku današnje novinarske konference je Kacin povedal, da že sedemdesetič nagovarja javnost na takšen način. 70 novinarskih konferenc pa je pustilo svoj davek na njegovi utrujenosti, saj je imel ravno z izgovorjavo besede sedemdesetič velike težave.

Poglejte v spodnjem videu, kako se je zapletel pri izgovorjavi.

Kljub temu da je 15. maja razglasila konec epidemije, je vlada še naprej dnevno obveščala javnost na novinarskih konferencah. Ker so se razmere umirile, življenje pa vrnilo v bolj normalne tirnice, je vladni govorec Jelko Kacin napovedal konec dnevnih novinarskih konferenc.

Kaj bo Jelko Kacin počel zdaj? 

Kljub temu Kacin še ni končal svojega dela vladnega govorca. Povedal je, da ostaja vladni govorec, a bodo novinarske konference manj pogoste. Prav tako te ne bodo več v Cankarjevem domu, ampak najverjetneje v vladni palači na Gregorčičevi ulici. 

S spleta

Komentarji (21)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
lopovi & lopovi (nepreverjen)

70 dni nan je lago, nan grozil, nas zavajo, manipulejro.... ka so njegovi šefi lejko v ozadji izvedli največji rop državnoga proračuna v zgodovini samostojne Slovenije. Seveda ka de nan še naprej to delo, sicer manj pogosto ampak vseeno..... ker dodatnih 3500€ cuj k penziji na mesec je nej samo tak za spistiti iz rouk.

VRANA (nepreverjen)

Daj ne seri... Hvala Bogu za takšne lidij kak je Kacin, ka dejansko neka napravijo. In v krizi COVID-a so zadevo speljali fantastično.

Gale pa naj kar dokumente in dokaze servira na tožilstvo, saj je PRAVNIK. Zakaj tega ne stori? Zakaj je najprej šel na RTV Slo, leglo lewnuharjev??? Zakaj sedaj ne vloži tožbe, ko pa je baje toliko dokaznega gradiva???? Obnaša se pa kak stara baba, rekla kazala!!! Naj razturi bando, če seveda ima dokaze!!! Tej Počivalšek je meni antipatičen do kraja, ali dokler se mu ne dokaže krivda je nedolžen!!!

Kak je pa tou največji rop, pa mi nej jasno, hahaha.... Ka pa recimo "bančna luknja" miljarde ukradenega.... TEŠ6, 2.TIR, maketa,..... miljarde ukradene...

In reply to by lopovi & lopovi (nepreverjen)

janšist (nepreverjen)

Ha ha.... stari moj, ne blamejraj se več. Si že zadosta iz sejbe imbecila napravo. Bančna luknja praviš? Zvon 1, Zvon 2, kreditirane brez kritja med drugo janševo vlado...... ja prav maš TEŠ6...... samo kak lejko to omenjaš v ton konteksti, če pa vsi znamo ka so tou janšovi direktori zrihtali, on je biu pa boter cejle zadeve..... jap milijarde ukradene iz strani SDS. Kak bolani moreš biti v glavi ka ti po 30 lejtaj neje jasno što pa ka je Janez Janša pa kak on funkcionejra pa ka je sploj njegov cilj. In te se boš li še vedno iz dneva v den pametne delo po forumaj pa špilo nekšoga pametnjakoviča, drugin solil pamet pa moralizejro, ob enem pa podpejro politično mafijo v Sloveniji. Ges ne poznan enoga levičara ka bi tak slepo zagovarjo nekoga za vsako ceno in nonstop opravičeval njegove grdobije, kazo celi čas s prston na druge.... največji kretenizem pri vas zabitih desničarih je pa itak tisto ka gda negi odkrijejo kakšno afero na desni takoj začnete s prston kazati na druge, češ ja oni so tudi in s ten opravičevati svoje lopovščine. Govna pokvarjena ste in konec. Zgodovina nas fči ka so desničarski politiki bili vedno izobraženi in čedni populisti - večinoma s kašnimi psihičnimi težavami - njihovi sledilci pa so kak po spiski nerazgledani in neizobraženi bebci keri jin nasedajo.... in tak je tudi zdaj v Sloveniji in bližnji okolici. In ja lejko me označiš zdaj za lewnuharja, komunista, kaviar socialista in ne ven ka vse še nej.... vse to rade volje sprejmem, samo ka me nede što gda koli označo za desničara. Takšne sramote pa neščen doživeti.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

janšist (nepreverjen)

"Po razkritju, da se je na seznamu politično odgovornih za nespoštovanje zakona o javnem naročanju pri investiciji v TEŠ 6 znašel tudi nekdanji premier Janez Janša, je SDS skočila v zrak. Zahtevajo, da se najde žvižgač, ki je Dnevniku razkril vsebino predloga vmesnega poročila Hanžkove preiskovalne komisije."

In reply to by VRANA (nepreverjen)

janšist (nepreverjen)

Prvak SDS Janez Janša svojim političnim nasprotnikom pogosto očita, da so v NLB oprali milijardo dolarjev za iranske teroriste, sam pa je leta 1993 kot obrambni minister dovolil izvoz vojaške tehnologije Islamski republiki Iran.

Iz dokumenta, ki ga je pred dnevi na tviterju objavil novinar Blaž Zgaga, izhaja, da je Janša kot obrambni minister 19. marca 1993 podjetju Rudis Trbovlje dal dovoljenje za izvoz vojaške tehnologije za izdelavo topov 130 mm, obdelavo grobih in termično obdelanih odkovkov, končnih in kovanih delov ter šolanje iranskih kadrov in tehnične asistence.

Janša je nato na tviterju napadel Zgago: »Piškotar objavlja ponaredek. Vsaj pri podpisu bi se lahko bolj potrudil.« Sledil je linč novinarja na portalu Janševe TV, kjer sicer prisegajo, da so prvi v službi resnice, in so v bran vzeli svojega gospodarja: »Zgaga ponovno dela zgago: Ponareja podpise in prikraja dejstva.«

Zgaga je Janši na tviterju odgovoril: »Objavljeni dokument je le eden od več kot 6000 uradnih dokumentov, pridobljenih preko Zakona o dostopu do informacij javnega značaja od Državnega zbora. Ti dokumenti so bili osnova za nagrajeno trilogijo V imenu države.«

Zato smo na ministrstvo za obrambo naslovili vprašanje, ali je dokument z Janševim podpisom, ki ga je na tviterju objavil novinar Zgaga, pristen in ali ga ima MORS v svojem arhivu.

»Po pregledu arhiva Ministrstva za obrambo vam sporočamo, da je originalni dokument, katerega kopijo ste nam posredovali, evidentiran in shranjen v našem arhivu. Poslana kopija dokumenta je enaka, kot originalni dokument,« so odgovorili na MORS.

Dodali so še, da je bila dokumentu – Dovoljenje za izvoz 17. 4. 2014 (št. 022-49/2014-2), preklicana stopnja tajnosti.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

ludovik (nepreverjen)

Kacin ,da je utrujeni res ? Kaj pa tisti ki delajo zunaj in skoraj vsak dan na dežju ? Kacin dobi bog bogovo plačo proti delavcu samo ne zavajajte nas in ne lažite .

njiva

Tak kak venvidi in guči bi leko vkup z Vargo pa pokojnin Vesojon špilo v Naša mala klinika

Amigo (nepreverjen)

Sprepitko..

Prekmurjejelepo

Naj ide v pm. Svinja brezobrazna.

tuncika

Ko boste vsi vsaj toliko časa vrteli jezik in pedala (kot je Kacin) opozarjal na pravila in pojasneval poročila vlade, se vam bo sigurno vtrgnulo. Takrat vam bo blokiral jezik in hohštaplerska pamet "modrijašev", pri hotelu mama in na socialki.

Amigo (nepreverjen)

Be be be

In reply to by tuncika

prekmurski123

Ka motas

In reply to by tuncika

Lujzov Tunč (nepreverjen)

Tak stari pa tak nouri. Nej te sran?

In reply to by tuncika

infonewsa (nepreverjen)

medtem pa :
nekdanji minister vlade od komedijanta Sarca, Aleš Šabeder je danes postal novi član nadzornega sveta TelekomSlo. od semenarne, preko zdravstva do telefonije.
.

Torca (nepreverjen)

Vrana,s tebov je vse vrede??

VRANA (nepreverjen)

Torca, jaz sem fantastično!!! Nisi pa dal odgovora: zakaj pizdek Gale ne servira dokazov, zapisov, dokumentov,.... lepo na policijo, tožilstvo, ustrezne instance??? Človek je PRAVNIK, ali je totalno nesposoben ali pa se gredo samo medijsko predstavo?? Naj raztira bando, saj je pa pravnik, bo že vedel, kako se temu streže!!! Dokler tega ne stori, je zame pizdek baba rekla-kazala. Razen govoranc in idiotskega bicikliranja danes, ni od njega popolnoma nič !!!! Koji kurac biciklira, če pa baje sedi na dokazih, na dokumentih, snemanih pogovorih, vse ima kot pravi... Naj se ta čas pripravlja s konkretnimi dokazi in razturi "visoko etično" SMC s Počivalškom na čelu in VSE VPLETENE v kakršna koli izigravanja in vojnega dobičkarstva... Ne pa namigovanja in insinuacije, etiketiranja, špekuliranja,... Največ škode je naredil prvo Tarčo, brez omogočenih kontraargumentov !! Naslednjič, ko je imel sogovornike, je pogorel na celi črti!!! Stvari še zdaleč niso tako, kot so bile predstavljene v monologu in zrežirani enostranski Tarči...
Torej: stvar je preprosta-PRAVNIK, daj razturi tole bando, če imaš dokaze!!! Bom tudi jaz stal za tabo! Klajfarc pa ne maram!! In zaenkrat samo klajfe tira!!!

In reply to by Torca (nepreverjen)

Marjetaa (nepreverjen)

Ka tij si v megli?? Vejpa den po Tarči je policija se z njin pogučavala pa jin je predau dpkumente. Ka te tij misliš ka de jih policija pa tožilstvo fčasi razbobnalo ka boš tij srečen.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Zadeva je baje v prednostnem obravnavanju!!! Ob tooooolikšni količini dokaznega gradiva po enem mesecu in pol nimajo še nič za povedat?? Nič še ni "odteklo" po naključju v medije??? Jaz sem takoj za obsodbe, zaporne kazni, prepoved udejstvovanja v politiki dosmrtno,..... A, kot vse kaže, je bil to le medijski manever!

In reply to by Marjetaa (nepreverjen)

janšist (nepreverjen)

Obstaja ena tona dokaznoga materija o šverci orožja, obstajajo dokumenti na obrambnon ministrstvi keri dokazujejo Janševo prodajo vojaške opreme Irani, vsi tej dokumenti so bili objavljeni in so še zdaj javno dostopni..... in ka se je zgoudilo? Vse je lepo zastaralo. kak sakša stvar v kero je vpleteni Janša. Verjetno mamo resno pri nas komunistično sodstvo ka tak veselo rešavle tovariša Janšo pred zaporon. In tej človik je zdaj predsednik vlade, ruši demokratično Slovenijo, vpeljuje enoumje, napada osebno državljane, novinare, celo na tuje novinare se spravla na osebnon nivoji..... in te pride VRANA in ga na pune zagovarja po forumaj. Ka to cekinčki na TRR kapajo sakši den ali zakoj si takšen debil?

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Vejpa teslo prizadeto, pišem o aferi "maske".... O Počivalški, Tonini,.... to so bili akterji... Janšefrenija te je spet povlekla vse do JJ-ja, hihi. Jaz se ne pogovarjam o JJ-ju, ker nima veze s tem.

Tonin je pizdeka Galeta v oči vprašal, kak je s tisto povezavo Tonin-mama-Acron, pa je pizdek JASNO povedo. Babura ga pa prekinjala, "ne bi zdaj o tem".... A do takrat so tirali celi čas Tonina pa mamo, LAŽNO seveda. Opravičila nisem zasledil nikjer!! Ali so se opravičili?? Daj mi pošlji link, da vidim! Tudi glede ventilatorjev so zavestno LAGALI, iz spiska "primernih", so od najprimernejših do manj primernih prišli do "neprimernih". Oni pizdek Knafelj, lewnuharski aktivist, LGBT aktivist, bi naj bil "neodvisna stroka"??? Sem pogledal njegov FB profil (takrat je že večino sočnih stvari pobrisal), in sem videl takoj nemoralneža dvomljivega obnašanja, skrajneža proti vernikom, navadna spaka... Pa naj ima 9 doktorskih nazivov, v glavi nima vse poštimano...

Sumljivi mi je edino Počivalšek iz Stranke Mevžastih Cuckov. Lewnuharska na hitro umetno skupaj spacana stranka, ki pa v Sloveniji celo lahko dobi dosti glasov (seveda kratkotrajno!!) Ene volitve, potem potop... V vladi so oportunistično, levo smetalo... Kak Levica v "koaliciji sovraštva" komedijanta in koršmita.... Naj se razišče, zaporne kazni, prepoved udejstvovanja v politiki dosmrtno za VSE SODELUJOČE !!! Se pa bojim, da ne bo iz tega zopet nič....

In reply to by janšist (nepreverjen)

p3p (nepreverjen)

Kak je lejko utrujeni vej je nej gućo eno vro pač pa napovedo gosta in to prek ekrana doj prešto, kda ga je pa štoj pito direktno pa to je nej njegovo področje škodaka nesmijo meti časopisnih izvodov ka bi pa šteroga narezo kak Hvalico v parlamenti z izvodom DELA

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice