• Ste tudi vi eden tistih delodajalcev, ki ima občutek, da se utaplja v množici administrativnih zadev?
  • Ste tudi vi eden tistih delodajalcev, ki pogosto dobivajo pošto, da morajo nujno urediti obveznosti iz naslova varnosti in zdravja, saj se je spet spremenila zakonodaja, nekdo pa vam je pripravljen pripraviti »potrebno« dokumentacijo?
  • Ste izjavo o varnosti z oceno tveganja za vaše podjetje kupili? Pa veste kaj ste kupili? Ste pri pripravi tega dokumenta mogoče tudi aktivno sodelovali?
  • Ali je vaš edini stik z izvajalcem medicine dela preventivni pregled? Ali ste razmislili o tem, da bi morali zagotoviti tudi njegov obisk delovnega mesta in strokovno svetovanje glede prilagoditev delovnih mest ali npr. njegovo sodelovanje pri promociji zdravja?
  • Ali ste se kdaj vprašali kaj dejansko od vas zahteva zakon o varnosti in zdravju pri delu?
  • Ali vaš sodelavec meni, da je žrtev trpinčenje tudi takrat, če ga zjutraj ne pozdravite? Če ga pozdravite, pa se že ima za žrtev nadlegovanja?
  • Ali se ne spomnite več, kdaj ste nazadnje šli z nasmehom na delo, če pa ste si nasmeh že nadeli, je bil bolj grenak?

Za več informacij o zgornjih vprašanjih vas vabimo, da obiščete katero od delavnic projekta »Odpravimo konflikte na delovnem mestu«. Projekt, ki ga izvajamo s finančno podporo Evropskega socialnega sklada, je v teku že tretje leto.

Vabimo vas, da se pridružite množici zadovoljnih udeležencev naših predavanj, ki jih izvajamo po vsej državi v zvezi z zagotavljanja dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, in udeležencem mediacij, ki so s pomočjo mediatork na projektu končno našli skupni jezik v delovni sredini in popravili ranjene odnose med sodelavci.

Kvalitetne informacije in znanje, ki vam ga nudimo, vam lahko prihranijo veliko denarja, časa in slabe volje.

Več informacij o naših aktivnostih lahko najdete na naši spletni strani, kjer so objavljene naše prihajajoče delavnice.

Če želite, nam lahko na naslov [email protected] sporočite ime svojega podjetja in kontaktni e-naslov in obveščali vas bomo, ko bomo delavnice izvajali na vašem koncu.

Za informacije v zvezi z mediacijo nas lahko tudi pokličete na 01/320-53-88.

Projekt se izvaja s finančno podporo Evropskega socialnega sklada.

Z NASMEHOM NA DELO

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gostja 426 (nepreverjen)

Večina slovenskih delodajalcev je neozaveščenih in so za svoje težave krivi sami. Več izobraževanja, empatije, odprtosti, pa bo bolje za vse.

.... (nepreverjen)

Mešanje dreka.

. (nepreverjen)

tako, mešanje dreka. in edino naivneži bodo šli to plačati. vse se da to urediti z zdravim razumom in če se držimo zakonov.

Starejše novice