Sveži podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

Po zadnjih podatkih, ki jih je sporočila vlada, je bilo včeraj v štiriindvajsetih urah opravljenih 1399 testiranj, od tega je bilo trinajst oseb pozitivnih na novi koronavirus.

Doslej smo v Sloveniji zabeležili skupno 1613 primerov koronavirusa.

V bolnišnicah je trenutno zaradi koronavirusa hospitaliziranih osem oseb, niti en bolnik ni na intenzivni negi.

Iz bolnišnice včeraj niso odpustili niti enega pacienta, ki bi prebolel okužbo s koronavirusom. Skupno število odpuščenih iz bolnišnic tako znaša 298.

Tudi skupno število umrlih zaradi covid-19 v Sloveniji se ni spremenilo, ostaja pri številu 111.

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

To kar se dela je navaden kriminal. Naj vam napišem kaj piše v dokumentaciji teh PRc testov. SARS-CoV-2 Coronavirus Multiplex RT-qPCR Kit (CD019RT) Regulatory status: For research use only, not for use in diagnostic procedures. To kar delajo naši je ne samo nestrokovno ampak tudi proti zdravi pameti. Samo za uporabo v raziskovalne namene. Ni za uporabo v diagnostičnih procedurah. Ne vem, če so na tem NIJZ vsi nepismeni ali pa ne razumejo angleško. Jasno piše, da ni za diagnoze.

trrrt (nepreverjen)

a ti si plačan na komentarje ali si samo len in se ti v življenju ne ljubi nič počet, razen viset na tem portalu in težit pod vsako temo?

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Brigaj se ti za svoje posrane cote in pusti mene na miru. Mene prav nič ne zanima kaj ti delaš. Jaz se vsekakor ne obregujem ob druge komentatorje. Če ne veš nič pametnega povedati, potem bodi rajši tiho.

In reply to by trrrt (nepreverjen)

Slom (nepreverjen)

Bolnice pokajo po šivih, točno 8 hospitaliziranih. Virus močan kot HIV!

mlost (nepreverjen)

ja, ker nekatere bolnice in njihovo zdravstveno osebje (ki vprašanje če to sploh je??) niti nočejo sprejeti bolnih ljudi.

In reply to by Slom (nepreverjen)

Slom (nepreverjen)

Čimprej zapreti meje z Avstrijo, ker če lahko dobimo ta izmišljeni virus, ga lahko od Avstrijcev. Tam ne poznajo mila in vode, le deodorante!

Slovensko budalo (nepreverjen)

Ti majmun en delam ze leta in leta v nemciji in avstriji,avstrijsci in nemci(ne turki in bosanci)so 10x bolj cisti kot kero koli yugo drzava,ce se ti neperes se nepomeni da se drugi tudi ne,zapret meje z hrvasko naprimer,kdo pa rabi to poscano hrvadko obalo,za denar grem kam koli po eu,budale kateri grejo na hrvasko

In reply to by Slom (nepreverjen)

Slom (nepreverjen)

Potem si očitno padel na njihovo nehigiensko raven oziroma umivanje z deodoranti. Voda in milo ti nemško-avstrijsko budalo, ne samo deodorant.

In reply to by Slovensko budalo (nepreverjen)

Janezek januska (nepreverjen)

janez jansaosebno, vse za za to da vse slovence zapremo v domivino,trgovine,pa vse zapret,treba paniko delat,saj kdaj lahko najbolj delas z ljumi?kdaj so prestraseni kot ovce

meskoost (nepreverjen)

pojdi ven iz slovenije in boš videl diktaturo in zapiranje ljudi v sobe, kjer so na oblasti levičarji. Ti sploh ne veš kaj pomeni karantena, ko rabiš dovolilnico celo za trgovino. Ne bluzi, če živiš omejeno v svoji hiški in gledaš režimski rtv.

In reply to by Janezek januska (nepreverjen)

šmrklavi (nepreverjen)

Režimska TV je nova24. Gda de van že ednouk desnin lolekon tou kapnilo??? Troubite nekše nebuloze in sploj ne vejte ka pomejnijo. Režim pomeni trenutna oblast v nekši državi, torej pri nas zdaj desni režim, režimska vlada je SDS vlada, režimski medij je pa nova24. Razmiš zaj ali naj ti bole pomali napišen? :)

In reply to by meskoost (nepreverjen)

Slom (nepreverjen)

Oni in perš so v službi resnice! 😂😂😂

In reply to by šmrklavi (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice