V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 2. marca, opravili 6212 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 1209 novih okužb, gre za 19,5-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 24.233 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 192.262. Na COVID-19 Sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj potrdili nove primere.

V Pomurju 41 okužb v trinajstih pomurskih občinah

Največ okužb so včeraj potrdili v Mestni občini Murska Sobota, in sicer so tam zabeležili osem okužb. V občinah Lendava in Moravske Toplice so potrdili šest novih primerov. Po tri nove imajo v občinah Radenci, Gornja Radgona in Ljutomer, po dve novi okužbi pa so odkrili v občinah Puconci, Beltinci, Črenšovci, Turnišče in Sveti Jurij ob Ščavnici.

Po en nov primer beležijo še v občinah Križevci in Kuzma.

Brez nove okužbe s koronavirusom so bili tako v štirinajstih pomurskih občinah.

Po zadnjih podatkih je v Pomurski regiji sedemdnevno povprečje okužb pri številu 34,1, v regiji pa je aktivnih 561 primerov. V Splošni bolnišnici Murska Sobota je bilo sicer danes, 3. marca, hospitaliziranih 48 covidnih bolnikov, od tega devet na intenzivni terapiji. Trije bolniki s covidom-19 so v zadnjem dnevu v soboški bolnišnici umrli.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Nai.vasi (nepreverjen)

In potem beremo. Bravo pravna drzava. "Povedano drugače, Čeferin je zavrnil pritožbo državljana, ne da bi jo sploh prebral."

Nkdinamo (nepreverjen)

Bulshitt vse je to nateg in prevara! Dosadni ste 10x eno pa isto se vijde ka ste podkupleni vec jih mrgej zaradi kapi kak pa za ten fejk izmišljenomi virusi. Stop PLANdemiji maske dol lažnivi mediji!

Starejše novice