Foto: Jure Banfi (simbolična)
V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 24. februarja, opravili 4565 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 852 novih okužb, gre za 18,7 odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 25.095 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 187.857. Aktivnih primerov je v Sloveniji trenutno 10.782, kažejo podatki Covid-19 Sledilnika

V Pomurju 31 novih okužb v dvanajstih občinah

Največ okužb so včeraj potrdili v radenski občini, kjer so odkrili osem novih primerov. Sledi soboška občina s sedmimi okužbami. Štiri nove primere imajo v občini Šalovci, tri okužbe so potrdili v občini Rogašovci in dve v občini Apače.

Po eno novo okužbo so potrdili še v občinah Puconci, Beltinci, Gornja Radgona, Moravske Toplice, Odranci, Gornji Petrovci in Tišina.

Brez novih okužb je bilo v sredo 15 pomurskih občin. 

Po zadnjih podatkih je v Pomurski regiji sedemdnevno povprečje okužb pri številu 44,9, v regiji pa so aktivni 604 primeri. V Splošni bolnišnici Murska Sobota je bilo sicer danes, 25. februarja, hospitaliziranih 50 covidnih bolnikov, od tega 11 na intenzivni terapiji, en bolnik s covidom pa je v zadnjem dnevu izgubil življenje.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bskene (nepreverjen)

Gnoji lažnive eni brez lastnih možganof da zavestno sodelujete v tej prevari a vas ni sram upam da boste imeli nočne more kriminalci podkupljeni!

Starejše novice