Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 15. februarja, opravili 2368 PCR in 79.503 hitrih antigenskih testiranj na koronavirus in pri tem potrdili 4716 novih okužb.

V statistiko so tako poleg PCR testiranj všteta tudi testiranja s hitrimi antigenskimi testi. Po novem protokolu testiranja bodo imeli vsi, pri katerih bo hitri antigenski test pozitiven, potrjeno okužbo s sars-cov-2, ne glede na to, ali imajo simptome ali ne.

Za primerjavo: Dan prej so ob 2853 PCR in 109.352 hitrih antigenskih testiranj potrdili 7122 novih okužb. 

Po zadnjih podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje je tako v Sloveniji trenutno 116.437 aktivnih primerov okužb s koronavirusom, kar je 19.428 manj kot dan prej.

Hospitaliziranih 911 oseb

Trenutno je po podatkih Vlade Republike Slovenije v bolnišnicah hospitaliziranih 911 covidnih pacientov, od tega je 125 pacientov na intenzivni negi.

Po zadnjih podatkih je zaradi covida hospitaliziranih 529 bolnikov, s covidom oziroma drugih bolezni pa 382 bolnikov.

Na intenzivni negi je tako 110 bolnikov zaradi covida, 15 oseb pa s covidom in zaradi drugih stanj. Na navadnih oddelkih pa je hospitaliziranih 419 bolnikov zaradi covida, 367 posameznikov pa s covidom.

V Sloveniji smo včeraj zabeležili 15 smrtnih žrtev s koronavirusom. Po podatkih Covid-19 Sledilnika je skupno umrlo že 6136 oseb s covidom.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
FSFSFGGRGE (nepreverjen)

ZAČELO SE JE SOJENJE, PRED SVETOVNO JAVNOSTJO, KORONA TERORISTOM!
V soboto 5. Februarja se je začelo sojenje organizatorjem korona plandemije za »zločine proti človeštvu«. Uvodno izjavo je v postopku velike porote podal dr.Reiner Fuellmich, pod geslom: »nepravičnost do enega je krivica za vse«. Prek tega sodišča skupina mednarodnih odvetnikov in sodnik Rui de Fonseca e Castro vodita kazensko preiskavo po vzoru dejanj Velike porote Združenih držav, oz. bodo predstavljeni vsi razpoložljivi dokazi proti »vodjem, organizatorjem, pobudnikom in sostorilcem«, ki so pomagali, podpirali ali aktivno sodelovali pri oblikovanju in izvajanju skupnega načrta za pandemijo. »Ker na sodiščih obstoječega sistema ne najdemo sodišča, ki bi zaslišalo prave dokaze, bomo ta postopek izvedli izven sedanjega sistema in na naravnem pravu. Trdimo da so svetovne vlade prišle pod nadzorni vpliv skorumpiranih in kriminalnih struktur moči, uprizorila pandemijo, ki so je načrtovali že leta…namenoma so ustvarili množično paniko, z lažnimi navedbami dejstev in družbeno inženirsko psihološko operacijo, katera sporočila so posredovali prek korporativnih medijev. Namen te množične panike je bil prepričati prebivalstvo, da pristane na tako imenovano »cepljenje«, ki se je medtem izkazalo ne samo za neučinkovito, ampak izjemno nevarno, celo smrtonosno. Odvetniki bodo s pomočjo številnih visoko cenjenih znanstvenikov in strokovnjakov z vsega sveta in pod nadzorom sodnika Ruija da Fonseca e Castra izvedli to preiskavo velike porote in tako poroti (državljanom sveta) zagotovili popolno sliko teh zločinov proti človeštvu«.
Sodnik Rui de Fonseca e Castro je po uvodnem govoru Reinera Fuellmicha povedal:"Dober dan….Legitimnost sodišča javnega mnenja temelji na naravnem pravu…V zadnjih dveh letih smo bili priča [namernemu] zlomu demokratične pravne države…Sodni sistemi, ki so nekoč bili garant temeljnih pravic in svoboščin, ne izpolnjujejo več svojih dolžnosti…Ali bomo čakali (oziroma ne bomo storili ničesar), dokler ne bomo popolnoma uničeni ali,bomo prevzeli svoje odgovornosti kot člani naših skupnosti…Naša pravica in predvsem dolžnost do ljudi in prihodnjih rodov je, da se upremo zatiranju in tiraniji…Naravno pravo, ki je lastno ljudem, ne glede na njegovo sodelovanje, nam daje svete pravice, da se upremo zatiranju. Če so ustave garant temeljnih pravic in svoboščin, je naravno pravo njihov prvotni vir. Naravno pravo daje ljudem legitimnost za obrambo temeljnih pravic in svoboščin. pred državo, če postane tiranska. Sodišče je odprto!

hahahhaha (nepreverjen)

Ge ti zives? V filmi, seriji ale Facebook realnosti? Si kak Troha ale Rubin ale mogoce celo Sasa Petek ka vrvles v pravljice? Te pa zato se ne terorizerajo kak njega? Ste vij patroni eni no 🤣🤣🤣 Kelko domisljije na enon kupi, kak decica v vrteci!

In reply to by FSFSFGGRGE (nepreverjen)

Ktrsawadb (nepreverjen)

Nesli te se vsi vpleteni v tej NATEG v doživoten zapor budale retarderane vi ste somare ka sodelujete v ton očitno ste najbole zabita vrsta lidij na svejti! Smejšno de še tebi..

In reply to by hahahhaha (nepreverjen)

🤪 (nepreverjen)

V namisljenon sojenji z namisljenimi lidami?! Tudi praf 😜 Kak ste smesni pa pateticni! Kak deca

In reply to by Ktrsawadb (nepreverjen)

emmmGooglaj (nepreverjen)

OMB, daj vpisite vsi v Google Rui de Fonseca e Castro ce sto kaj najde 😂😂😂😂😂😂😂😂 Nej duha nej sluha o toj “osebi” Pa ka resan antivekseri nevejte drugo kak lagati pa si neksne zgodbice zmislavate?! Pa te celo taksne bedne

In reply to by FSFSFGGRGE (nepreverjen)

Starejše novice