Kmetija se je končno začela. Na malih ekranih smo si sinoči lahko pobližje ogledali, kako je videti posestvo v Veliki Polani ob Copekovem mlinu, tokratno prizorišče priljubljenega resničnostnega šova na POP TV.

Ko se spoznajo tekmovalci

Prvi so se na Kmetijo vselili navadni tekmovalci. Šestim tekmovalcem je bilo po prvem nagovoru Natalije jasno, da jih je premalo za takšno posestvo. 

Edini, ki je izrazil željo, da ostanejo v takšni zasedbi, je bil Nik: »Lažje jih premagam pet in zmagam, kot pa če jih še več pride.«

Ko so proti vratom Kmetije stopali že znani tekmovalci, pa prvi prebivalci niso skoparili z opisi: »Jaz še ene trenirke nisem smel prinesti, ti pa s kovčki, ko neki manekeni.« Tjaša se je obregnila ob Anno v dolgi roza obleki: »Barbika prihaja na Kmetijo.« »Šest novih glav se mi zdi malo prefinih za Kmetijo,« jih je pokomentirala Zdenka. 

Dolžni pa jim niso ostali niti nekateri že znani tekmovalci: »Na navadne smrtnike, če tako rečem drugi skupini tekmovalecv, gledam malo zviška, ker sem že bila v resničnostnih šovih,« je pokomentirala Ksenija. Nekdanja udeleženka Big Brotherja pa ni ostala le pri teh besedah. Svoje mnenje je izrazila tudi pri izbiranju sob: »Jaz nočem biti s tistimi tanovimi v sobi.«

Natalija pa je vsem zbranim tekmovalcem povedala, da »Kmetija ni taka, kot se zdi na prvi pogled.«

Franc že napovedal, koga bi dal za prvo dvobojevalko

Najstarejši tekmovalec Franc, ki je vajen trdega dela, pa je bil najbolj zgrožen nad nedelom Ksenije. 

To ga je tako zmotilo, da je celo jasno povedal, koga bi dal za dvobojevalko: »Ksenija je mestno dekle. Ona bi bolj šminko pa te stvari. Za prvo dvobojevalko bi si jo želel. Njej delo smrdi. Vse ji je v napoti.« 

Da je res tako, se je izkazalo prav kmalu, ko se je Ksenija zgražala, da krava hodi po posestvu kmetije, in dejala, da bi najraje vse kar zaklala.

Prvi spor med Aneto in Frankom

Franko je našel skrivno sporočilo, v katerem je pisalo, da je glava družine tisti, ki najde sporočilo. Tako je bila njegova prva naloga, da imenuje deklo in hlapca. 

Za hlapca je imenoval Joela, ki je imenovanje sprejel, bolj pa je razjezil z odločitvijo za deklo. Imenoval je namreč Aneto, ki je bila nanj takoj jezna. 

Kmete je obiskala gospodarica, ki je dala prvo nalogo. Za začetek morajo poskrbeti za nove gredice, razrečiti že posajene rastline, posaditi kamilice, narediti lopo za orodje in zgraditi garažo za traktor.

Trd pristanek za povratnike – živeli bodo na skriti kmetiji

Na Kmetijo pa so se že dan prej vselili tako imenovani povratniki – Lara, Sabina, Denis, Miha in Alexander. Nad Kmetijo so bili zelo navdušeni, saj so bili veseli, da je novodobna, ne pa takšne, kot so bile prejšnje, na katerih so bili. 

»Navdušena sem. Naj traja. Ful je dobro,« se je veselila Lara. Je pokomentirala pa tudi svoja nekdanja sotekmovalca: »Miha, vesela sem, da si ti tukaj, za Denisa pa ne.« 

Če so bili povratniki navdušeni nad novo kmetijo, pa jih je prav kmalu na trdna tla postavila voditeljica Natalija. »Za vas imam slabo novico,« je napovedala in razkrila, da se bodo odselili v skrito kmetijo. Tako so odšli na novo lokacijo, kjer nimajo hrane, veliko komarjev in težko preživljajo dolgčas.

»Na lestivi razočaranja od 1 do 10 sem razočaran 16+. Nisem jaz človek za gozd,« je pokomentiral Miha.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

JAZ BOM NAJBOLJ NAVDUŠEN TAKRAT, KO BODO ODDAJO UKINILI IN "KMETE" POSLALI NA BORZO DELA.

goostt (nepreverjen)

Ne to pa ne, da bi oddajo ukinili, vaj kak čedno je to vse skupaj !!

In reply to by tuncika

Starejše novice