V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 12. septembra, opravili 1793 testiranj na novi koronavirus in ob tem potrdili 105 novih okužb v 36 slovenskih občinah.

Po podatkih Covid-19 sledilnika so v minulem dnevu največ okužb potrdili v Mariboru, in sicer kar 19. Mariboru sledi ljubljanska občina, kjer so zabeležili eno okužbo manj, sedem so jih zabeležili v občini Braslovče. 

Pet novih pozitivnih primerov imajo v Žalcu, štiri nove okužbe pa v Ilirski Bistrici.

V Radovljici so zabeležili tri nove okužbe, po dve okužbi pa so potrdili v občinah Slovenska Bistrica, Puconci, Tabor, Postojna, Slovenske Konjice in Sveta Ana. Dve okužbi sta bili ravno tako potrjeni pri tujih državljanih.  

Po eno novo okužbo beležijo v občinah Kranj, Celje, Škofljica, Vojnik, Medvode, Turnišče, Lenart, Grosuplje, Jesenice, Rače-Fram, Naklo, Polzela, Trbovlje, Ajdovščina, Bled, Škofja Loka, Brezovica, Prebold, Šenčur, Cerkvenjak, Gornji Petrovci, Makole, Radlje ob Dravi. 

S spleta

Komentarji (25)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ljubijcaa (nepreverjen)

Lagali več dugo nete s ten nategon stoletja banda podkuplena pfuj sram vas bilo!

VRANA (nepreverjen)

Ja, seveda. Pa naj že enkrat priznajo, ka je Zemlja ravna plošča, gelibar!!?? Tej zlobni küščarji!

In reply to by ljubijcaa (nepreverjen)

ljubijcaa (nepreverjen)

Kovid19 ne obstaja, test je absolutna prevara zbujde se.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Rdecko (nepreverjen)

Kristošjezoš.... hitro si vso olagumije prek glave potegniti pa se v zaklonišče zaklente ka se slučajno ne prehladite. Avstrijci se že redno smijejo iz nas kak smo naivni. In še pred čason smo se mi iz njih kak so konzernativni in zaostali. Zdaj se je pa končno izkazalo ka smo mi tisti loleki nazadnjaški pa primitivno naivni, keri se damo sakšomi ka ma 5 minut časa pa se razglasi za stroko takoj na prvo žogo vrvati, čeprav v drugih državah resna stroka guči čisto drugače. Še največji avstrijski zarukani kmet je naprej valan od večine paničarskih slovencov, ka o prekmurcaj sploj ne gučin. Sakši den san v Avstriji pa vidin ka se dogaja tan pa ka se dogaja pri nas doma. V Avtsriji življenje čisto normalno ide dalje, nišče jin po televiziji in novinaj ne grozi sakši den kak pri nas, tej njihov Kurz jih celo miri pa sakši den neka pozitivnoga povej. Pri nas pa kak da bi samo mi meli tej virus. Ali kak nebi, če pa narod vse vrvle, te pa majo Kacin pa njemi podobni še večjo volou strašiti pa groziti ka vidijo ka narod resno vse kujpi ka povejo po televiziji. Nišče se pa ne pitak kak tou ka je pri nas katastrofa, par kilometrov naprej prek meje pa narod čista normalno živi. Odprite oči pa vklopite malo tej možgane, ne mejte glavo samo za frizejra

In reply to by ljubijcaa (nepreverjen)

Rdecko (nepreverjen)

debil vrana, taki kot ti ste v srednjem veku linčali in kurili vsakogar, ki si je upal nasprotovati dogmi rimokatoliške cerkve

samo da so jo sedaj nadomestili mediji in politikantski "strokovnjaki", ki pa prav tako strašijo z (ne)nevarnim apokaliptičnim virusom, katerega pa ne bo moč videti na statistiki mortalitete, kaj šele opaziti v resničnem življenju

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Vejpa ges tüj tak pravin, küščarji so cejli svejt nategnoli !!! Ges pa tij pa sva tak posebniva in inteligentniva, ka sva na YouTube tou izbrskala, ka nej istina. Ges se počütin, kak pravi arheolog pa znanstvenik, tij nej??? Pa znaš, ka je človek sploj nej bil na Luni? Ka je pa Zemlja ravna, tou pa sploj nega več dvoma... Tou itak znamo že vsi, hihi... Bill Gates pa iluminati, tou je tou...

In reply to by Rdecko (nepreverjen)

VRABEC (nepreverjen)

Žalostno ka si se v par mesecih z nivoja nekompetetnoga diskutanta spusto na nivo retarderanoga trola ...

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Hi hi, diskusij je bilo izredno malo. Pa vse po vrsti san razmeto, kak 5 dag posebne klobase... Tebej tudi, če se dobro spomnim, hihi.

Zadnje čase pa potekajo samo retardejrani pogovori... Pa EDEN človek, ki piše pod 150-imi nicki!!! Piše tudi pod nicki drugih uporabnikov!!! Tudi moj nick je že večkrat ukradel !!! Vsaka tema je zasvinjana!!

In reply to by VRABEC (nepreverjen)

diskusor (nepreverjen)

To ka si ti razmeto druge si samo ti misliš. Ostali se iz tvojih postov samo še naraji smijemo.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Tou, ka san gnes napijso, je bilou mišljeno, ka se povprečno inteligenten človek nasmeji... Če si se ti smijal iz drugih razlogov, kak so bili mišljeni??

Kak pa znaš, kda si drujge razmeto, kak 5 dag posebne klobase? Tak, ka nema nobenega argumenta, za nameček pa še pripiše, da si nekak moralno pokvarjen seveda. On pa seveda "sveti" in "pravičen", "moralen".... Angleško temu pravijo "Virtue signalling".... Mij nemamo nekšoga takšnoga izraza...

In reply to by diskusor (nepreverjen)

VRABEC (nepreverjen)

V vsej svoji debilnosti se tak zapleteš, da človek sploh ne more razumeti bistva tvojega komentarja

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Verjamem, da ti ne razumeš bistva:)) Pusti, nej tou za tebej!

In reply to by VRABEC (nepreverjen)

blekota (nepreverjen)

Če se ges prav spomnin so to ka je zemlja ravna trdili eni kerin tij zdaj pejneze nosiš in jih na pune bombe zagovarjaš. Tisti keri še gnesden trdijo ka je nešče vstal od mrtvih, ka je odišo v nebesa, njegovo mater je pa sveti duh oplodil. Če bi nej bilo znanosti bi ti še gnes den vrvo ka je ploščata. Te je bilo to večinsko mišljenje, dokeč jin je nešče nej dokazo nasprotno. Tak de zdaj tüdi s ten virusom. Še malo pa de vse jasno....

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Preverite...... (nepreverjen)
dedc od svetlane (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

korona virus je huda stvar in hvala Bogu
da je vlado prevzel general Janša
Če bi bil vladni klovn na oblasti
bi bilo že dve tretjini slovencev MRTVIH

Slom (nepreverjen)

Korona prej!! 😂😁😂😁

Rdecko (nepreverjen)

Pa pa tak napravite vkljucitev, ka si lejko skoraj sinjek steremo kda glejdamo nazaj v mrtvi kot ce se sto pela..

nategancija 1A (nepreverjen)

Kristošjezoš.... hitro si vso olagumije prek glave potegniti pa se v zaklonišče zaklente ka se slučajno ne prehladite. Avstrijci se že redno smijejo iz nas kak smo naivni. In še pred čason smo se mi iz njih kak so konzernativni in zaostali. Zdaj se je pa končno izkazalo ka smo mi tisti loleki nazadnjaški pa primitivno naivni, keri se damo sakšomi ka ma 5 minut časa pa se razglasi za stroko takoj na prvo žogo vrvati, čeprav v drugih državah resna stroka guči čisto drugače. Še največji avstrijski zarukani kmet je naprej valan od večine paničarskih slovencov, ka o prekmurcaj sploj ne gučin. Sakši den san v Avstriji pa vidin ka se dogaja tan pa ka se dogaja pri nas doma. V Avtsriji življenje čisto normalno ide dalje, nišče jin po televiziji in novinaj ne grozi sakši den kak pri nas, tej njihov Kurz jih celo miri pa sakši den neka pozitivnoga povej. Pri nas pa kak da bi samo mi meli tej virus. Ali kak nebi, če pa narod vse vrvle, te pa majo Kacin pa njemi podobni še večjo volou strašiti pa groziti ka vidijo ka narod resno vse kujpi ka povejo po televiziji. Nišče se pa ne pitak kak tou ka je pri nas katastrofa, par kilometrov naprej prek meje pa narod čista normalno živi. Odprite oči pa vklopite malo tej možgane, ne mejte glavo samo za frizejra.

VRANA (nepreverjen)

Pa ge tij živejš??? Ges osebno ne vidim nikjer nikše panike. Normalno vse delam, vsepovsod grem,... Vsepovsod vidim, da ljudje živijo in delajo praktično vse po starem... Kar osebno pogrešam, pa so edino večji koncerti in prireditve!!! O kakšni paniki sanjarite??? Mogoče si pa samo ti tak prestrašeni??
Mogoče pa preveč posrani gledaš TV pa ostale medije?? Mediji (tudi SOBOTAINFO) pa imajo vsi po vrsti kup nesposobnih kvazinovinarjev, ki delajo po principu "copy/paste"... Vrhunec "novinarskega dela" pa je dodatek besed NORO, NEVERJETNO, SENZACIONALNO, ŠOKANTNO... Tako delajo rumeni mediji vsi po vrsti.

In reply to by nategancija 1A (nepreverjen)

nategancija 1A (nepreverjen)

Nosiš masko? Povej zakoj - zaradi toga ka je Beovičova tak pravla, ka je Krek tak pravo, ka se neboš ukvarjo z inšpektoron gda de ti ščeo 400€ kazni napisati, ka nas na televiziji sakši den strašijo in prepričujejo kak nan maske zaščitijo, zato ka drugi nosijo, zato ka ti je nerodno gda brez maske prideš v trgovino in začnejo lidje fkraj od tejbe iti, te začnejo grdo gledati.... zakoj nosiš masko?
Tudi to ka te tisti keri majo masko grdo gledajo in začnejo fkraj od tebe iti je eden od dokazov vsesplošne panike. Če bi tej lidje bili tak prepričani ka jih maska pred čim zaščiti bi se nej sekejrali, če jo što drugi ne nosi, ker so oni pač zaščiteni. Tak ka ja, panika je na pune.
In če si že omejno koncerte, ges jih tudi neizmerno pogrešan. Pred dva tedna nazaj smo bili v Bratislavi in san v enon vikendi šou na 3 koncerte, zato ka so tan brez sakših omejitev dovoljeni. Na dva san šou v en klub, tretji je pa biu open air. Samo na enon je bila glasba po mojon okusi ali san vseeno šou ka san pa malo začuto tisto atmosfero. Lidje brez mask, narinjeni čista do odra, brez sakše distance, brez razkužil, brez ka bi mogo kakšne podatke dati gda ideš not. So mi tan pravli ka je isto na češkon in madžarskon glede koncertov. In zakoj toga nega pri nas? Zato ka je panika, zato ka morejo z nekin strašiti. Ti misliš ka je narod nej paničen? Bar idi v trgovino pa v vrsti na blagajni začaj na glas kašlati. Vsi do se obrnoli pa do te začnoli na debelo gledati. Sprobano! Lidje so kak ovce. Bar probaj pa mi te povej, če nega panike.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Stole (nepreverjen)

Dobri ste , dežurni epidemiologi , loleki pol pismeni , ka sploh ne omenjam onega debelega idiota , ki zasvinja vsako temo na portalu.

yuhnow (nepreverjen)

Polpismeni se skupaj piše. :)

In reply to by Stole (nepreverjen)

koala5455 (nepreverjen)

covid-19 je "izmišljena bolezen" in prizadene manj intelegente ljudi. Tak da ni panike!

Intelegenca (nepreverjen)

Potem pa pri tebi previdnost ne bo odveč.

In reply to by koala5455 (nepreverjen)

Inteligentnost (nepreverjen)

Viden ka se ti fejst inteligenten😂

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice