Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 20. decembra, opravili 1446 testiranj na koronavirus in potrdili 395 novih okužb. To pomeni, da je bil delež pozitivnih testov tokrat 27,32-odstoten. 

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 106.228.

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 884 okužb ob 2646 opravljenih testih, delež pozitivnih testov je bil 33,4-odstoten.

Včeraj zabeležili 26 smrtnih primerov

Včeraj je umrlo 26 oseb, okuženih s koronavirusom. Skupno število vseh smrtnih žrtev je 2379. 

V slovenskih bolnišnicah se je včeraj zdravilo 1271 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega je bil 208 na intenzivni negi.

Iz bolnišnic so odpustili 22 bolnikov, ki so preboleli okužbo s koronavirusom.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost5 (nepreverjen)

Saj tole je vredu, testirat se grejo večinoma tisti kjer obstaja utemeljen sum da so zboleli. Brezveze zapravljati denar za take, ki so za vsako malenkost pri zdravniku pa jim nič ni. Če se še izboljša stanje v bolnišnicah pa je to to.

Pick (nepreverjen)

Lažnivci eni.Od pejtka mi bratanec dela na Covide in v Ms zdaleč nega okužb kak prle.Niti avtoja več,ne vijdeš tan nej nč.Laž laž.Jebem vam parlament pa vse skup.Dajte se cepit te vidle za par lejt kakše te.

Karl Marx (nepreverjen)

sereš
Korona je huda stvar
in to je
DAS IST NIKS
kar tako
Vam povem ta korona nas bi zjebala
če ne bi bilo Janše
Janša mirno spimo
ker ti skrbiš za nas

In reply to by Pick (nepreverjen)

keramichar (nepreverjen)

tableto si vzemi

In reply to by Pick (nepreverjen)

Mörski (nepreverjen)

Dajte no henjajte že s temi številkami! Ka je strmo padlo? Vsak vikend je procent manjši, ker se ne testira vse povprek, testirajo se več ali manj tisti, ki imajo resne znake, ne pa toliko zaposleni v zdravstvu,....Jutri oziroma v sredo bo pravi podatek, pa nehajte zavajati in nakladati. Ko je okuženih 30 % je kao za vas katastrofa, ko pa je teh npr. 28,90 % pa je to strm padec in idila, pisarite o sproščanju ukrepov,....!

čarni vrag (nepreverjen)

Ne sekirajte se! Rešilo de nas cepivo Pfizer kriminalne firme. V zadnjih 20 letih so plačali 4,7 milijarde dolarov kazni zaradi raznoraznih prevar in lopovščin. Samo zdaj so obljubili, ka nedo več lagali. Pa tudi menje nej.

Bučkoe (nepreverjen)

Na Petrolu pa fešte, eni že fejst "fejst pod gason". Le kje je POLICIJA, naj jih udari po žepu, da še dolgo ne bodoi imeli za pijačo. Del odgovornosti pa nosijo tudi zaposleni na črpaljah. Bi morali kar oni poklicat policijo, saj osnova za njihove plače je vendar bencin in ne lokalni pijančki na sociali.

čarni vrag (nepreverjen)

ka si nej prijavo? Vsaki pošteni državljan, vohuni za sosedi in jih prijavlja Gestapu.

In reply to by Bučkoe (nepreverjen)

Starejše novice