*Slika je simbolična
Na ministrstvu za notranje zadeve oddajajo nezasedena službena stanovanja.

Trenutno sta na voljo dve stanovanji, garsonjera in dvosobno stanovanje, v Trbovljah in Šmarju pri Jelšah.

Stanovanji sta neopremljeni, vseljivi in potrebni le manjših obnovitvenih del. Oddajata se v najem za določen čas do enega leta z možnostjo podaljšanja. Za najem se obračuna tržna najemnina, upravičenci do prijave pa so vse fizične in pravne osebe.

Gre za dve nezasedeni službeni stanovanji, s katerima upravlja ministrstvo za notranje zadeve in nista bili dodeljeni uslužbencem policije na podlagi notranjega razpisa ministrstva za notranje zadeve za sestavo prednostnega vrstnega reda prosilcev službenih stanovanj za leto 2020, kakor tudi ne javnim uslužbencem na podlagi razpisa za javne uslužbence za leto 2020.

[IŠČETE STANOVANJE?] Preverite stanovanja🏢 Ministrstva za notranje zadeve. Obe stanovanji - v Trbovljah in Šmarju pri...

Objavil/a Slovenska policija / The Slovenian police dne Sreda, 06. januar 2021

Morebitni interesenti lahko pisno vlogo za dodelitev stanovanja z vsemi podatki pošljete najkasneje do 15. januarja 2021 na naslov Ministrstvo za notranje zadeve, Direktorat za logistiko in nabavo, Sektor za nastanitev in prehrano, Štefanova ulica 2, 1501 Ljubljana

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete po elektronski pošti na naslov: [email protected] ali na telefonsko številko 01 514 71 74 oziroma 01 514 71 69.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice