Slika je simbolična.
Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 18. februarja, opravili 2427 PCR in 86.503 hitrih antigenskih testiranj na koronavirus in pri tem potrdili 3731 novih okužb.

V statistiko so tako poleg PCR testiranj všteta tudi testiranja s hitrimi antigenskimi testi. Po novem protokolu testiranja bodo imeli vsi, pri katerih bo hitri antigenski test pozitiven, potrjeno okužbo s sars-cov-2, ne glede na to, ali imajo simptome ali ne.

Za primerjavo: Dan prej so ob 2394 PCR in 75.198 hitrih antigenskih testiranj potrdili 3771 novih okužb. 

Po zadnjih podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje je tako v Sloveniji trenutno 88.411 aktivnih primerov okužb s koronavirusom.

Hospitaliziranih 835 oseb

Trenutno je po podatkih Vlade Republike Slovenije v bolnišnicah hospitaliziranih 835 covidnih pacientov, od tega je 109 pacientov na intenzivni negi.

Po zadnjih podatkih je zaradi covida hospitaliziranih 495 bolnikov, s covidom oziroma drugih bolezni pa 340 bolnikov.

Na intenzivni negi je tako 97 bolnikov zaradi covida, 12 oseb pa s covidom in zaradi drugih stanj. Na navadnih oddelkih je hospitaliziranih 398 bolnikov zaradi covida, 328 posameznikov pa s covidom.

V Sloveniji smo včeraj zabeležili deset smrtnih žrtev s koronavirusom. Po podatkih Covid-19 Sledilnika je skupno umrlo že 6184 oseb s covidom.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
54343321321313 (nepreverjen)

PREVARA JE PREKLICANA TAK DA NEHAJTE PISATI NEUMNOSTI IN LAŽI IZ DNEVA V DAN 10X BUDALE!

545455343454324 (nepreverjen)

5.2.2022 se je začelo ljudsko sojenje korona zločincem. Skozi ta tribunal bodo strokovnjaki predstavili dejstva in dokaze o načrtovani prevari in zelo škodljivih posledicah.

Veliko je vprašanj, čemu in kaj je namen TRIBUNALA, ki se je začel 05.02.2022 pod okriljem nemškega CORONA odbora.
Na spletni strani Tribunala je navedena krajša verzija, kjer si lahko odgovorite na zgornje vprašanje.

Tribunal je pravna oblika tega, kar bi moralo potekati na vseh svetovnih sodiščih.
Postopek velike porote pri ljudskem sodišču javnega mnenja
Opolnomočenje javnosti z naravnim pravom
"Krivica za enega je krivica za vse«

Skupina mednarodnih pravnikov in sodnik bo izvedla kazensko preiskavo po vzoru pravnega postopka velike porote iz Združenih držav Amerike.
Preiskava velike porote služi kot vzorčni pravni postopek, v katerem se bodo poroti, ki je sestavljena iz državljanov sveta, predstavili vsi razpoložljivi dokazi o dosedanjih zločinih proti človeštvu v zvezi s Kovidom-19 in sicer proti "voditeljem, organizatorjem, pobudnikom in sostorilcem", ki so pomagali, spodbujali ali aktivno sodelovali pri oblikovanju in izvajanju skupnega načrta za pandemijo.
Kazniva dejanja, ki jih je treba preiskati, vključujejo vsa dejanja, ki so jih obtoženci izvedli ali opustili pri uresničevanju skupnega načrta za izvajanje zločina proti človeštvu. Vsa takšna kazniva dejanja morajo različne skupine porotnikov po vsem svetu obsoditi.
Preiskavo so organizirali ljudje za ljudi, zato se imenuje "ljudsko sodišče javnega mnenja".
Ker na sodiščih sedanjega sistema niso našli sodišča, ki bi obravnavalo dejanske dokaze, se tega postopka lotevajo zunaj sedanjega sistema in na podlagi naravnega prava. To pa temelji na trdnem prepričanju, da vsak človek zlahka razlikuje med dobrim in zlim ter med prav in narobe.
Trdijo, da so se svetovne vlade znašle pod vplivom in nadzorom skorumpiranih in kriminalnih oblasti. Dogovorile so se, da bodo pripravile pandemijo, ki so jo načrtovale že več let. V ta namen so namerno ustvarili množično paniko z lažnimi navedbami dejstev in družbeno načrtovano psihološko operacijo, katere sporočila so prenašali prek korporativnih medijev.
Namen množične panike je bil prepričati prebivalstvo, naj privoli v tako imenovano "cepljenje", za katerega se je medtem izkazalo, da ni niti učinkovito niti varno. Je izjemno nevarno, celo smrtonosno.
Gospodarska, socialna in zdravstvena škoda, ki so jo ti zločini proti človeštvu povzročili svetovnemu prebivalstvu, se lahko meri v kvadrilijonih dolarjev.
Spodaj našteti odvetniki bodo ob pomoči številnih zelo uglednih znanstvenikov in strokovnjakov z vsega sveta ter pod vodstvom sodnika iz Portugalske izvedli preiskavo velike porote in s tem poroti (državljanom sveta) zagotovili popolno sliko teh zločinov proti človeštvu.
Namen preiskave "ljudskega sodišča javnega mnenja" je DVOJEN:
· Služili kot VZORČNI PRAVNI POSTOPEK z namenom pridobitve obtožnic proti nekaterim kazensko in civilno odgovornim vodjem zločinov proti človeštvu.
· Po drugi strani pa je njen namen, da se s prikazom celotne slike tega, s čimer se soočamo, vključno z geopolitičnim in zgodovinskim ozadjem, ozavesti ljudi glede dejanska zloma sedanjega ugrabljenega sistema in njegovih institucij ter da ljudje spoznajo,
A. DA JE NUJNO, da sami ponovno prevzamejo svojo suverenost
B. DA JE NUJNO zaustaviti koronske ukrepe in zavrniti PODREJANJE
C. DA JE NUJNO vzpostaviti nov sistem zdravstvenega varstva, izobraževanja, gospodarstva in sodstva, tako da bosta ponovno vzpostavljena demokracija in pravna država na podlagi naših ustav.

Ljudsko sodišče javnega mnenja deluje neodvisno od katere koli vlade in katere koli nevladne organizacije.

Sodelujejo:
Sodnik Rui Fonseca E Castro, Portugalska
Odvetnica Virginie de Araujo Recchia, Francija
Odvetnica Claire Deeks, Nova Zelandija
Odvetnica Viviane Fischer, Nemčija
Odvetnik Dr. Reiner Fuellmich, Nemčija
Odvetnica N. Ana Garner, ZDA
Odvetnica Dr. Renate Holzeisen, Italija
Odvetnik Tony Nikolic, Avstralija
Odvetnik Dipali Ojha, Indija
Odvetnik Dexter L-J. Ryneveldt (odvetnik), Južna Afrika
Odvetnica Deana Sacks, ZDA
Odvetnik Michael Swinwood, Kanada
Sodelujoči zagovorniki človekovih pravic in pravni aktivisti:
Tjaša Vuzem, Slovenija
Dr. Cristiane Grieb, Kanada
Leslie Manookian, ZDA

Carni vrag (nepreverjen)

Sem se cepil sedaj pa mi noče pasti
Kaj naj storim

Starejše novice