Iščete najboljšo ograjo za svoje potrebe? Potem izberite alu ograje Guardi, ki slovijo po svoji kakovosti, sodobnem dizajnu in izjemni odpornosti, zaradi neskončnih možnosti oblikovanja, pa boste imeli edinstveno ograjo, ki vam jo bodo mnogi zavidali.

Poleg tega, da so nam na voljo različni materiali in slogi ograj, se je pred nakupom potrebno odločiti tudi za najbolj primernega proizvajalca ograjnih sistemov. Ponudba je na tem področju zelo pestra, zato je izbira ograje vse prej kot enostavna. 

Eden od preverjenih in zaupanja vrednih proizvajalcev ograj je tudi podjetje Guardi, o katerem boste več izvedeli v nadaljevanju.

Guardi – sinonim za kakovost in trajnost

Guardi je eden največjih evropskih proizvajalcev aluminijastih ograjnih sistemov, ki so izdelani izključno po meri. Sedež podjetja je na Dunaju in je v svoji več kot 25-letni zgodovini postal sinonim za vrhunske, trajne, varne in estetsko dovršene ograjne sistem. 

Lastnik podjetja je Rudolf Czapek, ki s svojo inovativnostjo in pogledom usmerjenim v prihodnost neprestano stremi k novostim pri zasnovi in izdelavi alu ograjnih sistemov. Zato ni nič presenetljivega, da so alu ograje Guardi estetsko popolnoma dovršene in pogosto orjejo ledino na področju novih trendov ograj.

Na slovenskem tržišči so ograjni sistemu Guardi prisotni že 15 let. Njihov zastopnik za Slovenijo je družinsko podjetje Elšnik, d.o.o. z dolgoletno tradicijo, ki poskrbi, da postane projekt postavitve ograje popolnoma brezskrben.

Ograjni sistemi Guardi slovijo po svoji kakovosti

Alu ograje Guardi so izdelane iz visokokakovostnega aluminija, ki je na eni strani dovolj lahek za enostavno oblikovanje in montažo, na drugi strani pa izjemno trpežen in odporen na zunanje dejavnike. 

Alu ograje Guardi imajo tudi 15-letno garancijo, kar je dodatno zagotovilo, da gre za kakovostne izdelke z zelo dolgo življenjsko dobo, hkrati pa vam ponujajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Alu ograje Guardi so izjemno obstojne in trajne

Aluminij že sam po sebi velja za zelo odporen in obstojen material. Dodatno pa so ograjni sistemi Guardi prašno barvani in začiteni v njihovi lastni in najsodobnejši prašni lakirnici. Tako Guardi tudi kot edini daje 15 letno garancijo na barvo, kar še en dodaten razlog več, da gre v tem primeru za trajne alu ograje, ki vam bodo dolgo brezskrbno služile.

Zanje je značilno, da so odporne na številne zunanje dejavnike, kot so UV žarki, dež, sneg, veter ali mraz.

Alu ograje Guardi tako ne zbledijo, ne rjavijo in tudi ne trohnijo, temveč ostanejo še desetletje enakega izgleda, kot prvi dan in to kljub temu, da ne potrebujejo praktično nobenega vzdrževanja. Tako da pri alu ograjah Guardi lahko na brušenje, barvanje ali obnavljanje lahko kar pozabite.

Alu ograje Guardi nudijo različne možnosti oblikovanja 

Lesena ograja iz aluminija, kovana ograja iz aluminija in široka paleta sodobnih, modernih lamelnih ograj so jasen dokaz o tem, da nudijo alu ograje Guardi neskončne možnosti oblikovanja. V pestri ponudbi ograj Guardi lahko izbirate med različnimi slogi in barvnimi odtenki, pri čemer so oblikovalske možnosti resnično neskončne.

To je tudi glavni razlog za to, da nobena alu ograja Guardi ni tipsko izdelana.

Vse alu ograje podjetja Guardi so izdelane po meri, torej v celoti prilagojene željam in potrebam strank. Pri tem je pomembno, da se projekta postavitve ograje lotite načrtno in celovito, za kar je pametno izbrati uradnega zastopnika ograjnih sistemov Guardi, ki njihove ograje najbolje pozna.

Alu ograje Guardi navdušujejo s sodobnim dizajnom in estetsko dovršenostjo

Podjetje Guardi neprestano spremlja razvoj ograjnih sistemov, zato vedno poskrbi, da so med prvimi proizvajalci, ki poskrbijo za novosti na tem področju. Zadnji trend so zagotovo alu lamelne ograje s horizontalnimi linijami, ki so med uporabniki v zadnjem času zelo priljubljene. 

Z različnimi dodatki, polnili in barvnimi odtenki je tako vsaka alu ograja Guardi unikatna. Ne glede na to, ali gre za tradicionalno ali moderno gradnjo, se alu ograje Guardi vedno popolnoma zlijejo s svojo okolico. Predvsem pa je pomembno to, da jih lahko zelo enostavno kombinirate tudi z drugimi elementi stavbnega pohištva, zabojniki in poštnimi nabiralniki.

Alu ograje Guardi so vsestransko uporabne

Ograje imajo številne različne funkcije. In glede na to, čemu nam bo služila, je potrebno izbrati tudi najbolj primerno ograjo. Ker nam ograjni sistem Guardi ponuja različne možnosti izvedbe, jih lahko postavite praktično kjerkoli želite.

Med najbolj priljubljenimi njihovimi proizvodi so zagotovo dvoriščne in balkonske alu ograje alu ograje v različnih slogih in barvnih odtenkih. Ograjni sistemi Guardi so zato zelo primerni za ograditev privatnih parcel in balkonov, lahko jih pa najdete tudi kot atraktivno ograjo ki ograjuje javne objekte, kot so recimo poslovni prostori, zdravilišča, domovi za starejše, turistični objekti in še mnogo drugega.

Z alu ograjami Guardi postane življenje veliko bolj enostavno

Dejstvo je, da boste z izbiro alu ograj Guardi prihranili veliko časa in denarja. Omenili smo že, da je njihovo vzdrževanje zelo enostavno, poleg tega pa vam bodo služile veliko let. 

Dodaten razlog, zakaj izbrati alu ograje Guardi, pa je tudi lastna servisna mreža, ki vas nikoli ne pusti na cedilu – tudi po tem, ko je alu ograja Guardi že postavljena!

Starejše novice