Pandemija koronavirusa nas je postavila na preizkušnjo. Mnogi posamezniki so nesebično sodelovali v aktivnostih, kjer so na različne načine prispevali pri premagovanju kriznih razmer.

Zdravstveni delavci, prodajalci, delavci v domovih za starejše, komunalni delavci, zaposleni v različnih podjetjih, številni prostovoljci in mnogi drugi so zaslužni, da smo kot družba na poti okrevanja. 

V četrtem spletnem pogovoru bomo predstavili razmišljanja treh posameznikov, ki so v preteklih dveh mesecih nudili podporo svoji skupnosti in vsem tistim, ki so potrebovali pomoč. Jani Brumen se je s krizo soočil kot delavec Doma starejših občanov Ljutomer. Helena Krajnc je del ekipe prostovoljcev, ki je zašila zaščitne maske za vsa gospodinjstva v občini Križevci, medtem ko je Amadea Gomboc predstavnica dobrodelne organizacije Anina zvezdica.

Pogovor v živo bo potekal jutri (14.5.) ob 10. uri dopoldne na našem spletnem mediju.

K vključitvi v razpravo vabimo tudi vas drage bralke in bralci. Svoja vprašanja lahko postavite v prostor za komentarje pod člankom. Vprašanja bomo sprejemali do dogodka in seveda med samim spletnim pogovorom. 

Organizatorji spletnega pogovora so Informacijska točka Europe Direct Pomurje ter spletni mediji Sobotainfo.com, Mariborinfo.com in Ptujinfo.com.
 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice