Številni Slovenci si privoščijo vikend na slovenski ali hrvaški obali, ki ga uporabljajo kot drugi dom za oddih. Ponudba na slovenski obali pa je tudi luksuzna. Preverili smo najdražje nepremičnine, ki si jih lahko privoščite pri nas.

Pred časom smo preverili ponudbo na nepremičninskem trgu, kjer smo se osredotočili predvsem na zmernejšo ponudbo. Tako smo odkrili tudi vikend, ki je na prodaj že samo za osem tisočakov. Tokrat smo preverili najbolj luksuzna domovanja na slovenski obali. Privoščijo si jih lahko le redki, saj je zanje treba odšteti tudi več kot dva milijona evrov.

Hiša v Maliji

V naselju Malija, le nekaj minut vožnje iz Portoroža in Izole se prodaja stilsko zasnovana hiša z izjemnim razgledom. Hiša je bila zgrajena 1991 in ima skupno 532 kvadratnih metrov stanovanjskih površin. S hiše je pogled na morje, Lucijo, Portorož, hrvaško obalo in celoten Tržaški zaliv z Alpami in Dolomiti. Vse to je lahko vaše za 1.500.000 evrov.

Vila v Sečovlju za 2,9 milijona evrov

Na južnem pobočju manjše vzpetine v dolini Dragonje leži večja podeželska parcela. Prednost posesti je lega, ki lastniku zagotavlja mir in ker jo obkrožajo kmetijske površine, gradnja v njeni okolici ni dovoljena. Gradnja vile sicer še ni zaključena, cena pa je postavljena na kar 2,9 milijona evrov.

Luksuzna hiša na Seči

Na Seči - Parecag se prodaja luksuzna enostanovanjska hiša, ki je bila zgrajena leta 2013. Ima 413 kvadratnih metrov skupne stanovanjske površine, parcela v velikosti 2279 kvadratnih metrov pa leži na zelo ugodni lokaciji ob pogledu na soline in Piranski zaliv. Ob hiši je tudi večji bazen, hišo pa si lahko privoščite za 2.850.000 evrov.

Meščanska vila ob hotelu Kempinski

Na ekskluzivni lokaciji v bližini hotela Kempinski v Portorožu se prodaja renovirana meščanska vila z dvigalom in mediteranskim hortikulturno urejenim vrtom z bazenom. Vila je bila popolnoma prenovljena leta 2012 in obsega 390 kvadratnih metrov površine. Vila je naprodaj za 2.710.000 evrov.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
POZOR! POZOR! (nepreverjen)

Previdno pri nepremicninskih poslih. Po novem gradbenem zakonu, bi stavbe morale imeti uporabno dovoljenje, kar jih pa vecina nima ker nimajo PGD, GD in nimajo urejene dokumentacije. Tako da jih ne boste mogli legalizirat. Vrednosti so zato precej nizje. Lahko vam pa porusijo crno gradnjo.

gvgh (nepreverjen)

zabadav taksne kuce ce neje tik ob morju.
Rajsi apartma na hrvaskon za 100.000 eur in mas kristalno cisto morje 5 min peski.

Ne da se lagal… (nepreverjen)

Starejše novice