Na nekdanjo črpalko po sladoled? In to res dober sladoled, o katerem boste govorili tudi prijateljem? Ob današnjem svetovnem dnevu sladoleda vam ponujamo namig, kje se morate ustaviti, če se te dni odpravljate na Jadransko obalo.

Naj vas ne preseneti prizor nekdanje črpalke, preurejene v prodajalno sladoleda, pred katero je množica ljudi s korneti v rokah in pisan nabor pločevine jeklenih konjičkov iz vse Slovenije, pa tudi tujine.

Govorimo o sladoledarni Sladki bar, ki je oživela prostor nekdanje bencinske črpalke v Ilirski Bistrici. Ogromno kepico okusnega sladoleda, obloženega in prelitega z razno raznimi dodatki, boste z užitkom lizali vse do meje s Hrvaško in še naprej.

Za sladoledom v Ilirski Bistrici že od leta 1957 stoji družina Demiri iz Makedonije, okusne kepice, za katerimi se skriva strogo varovan recept, pa pripravlja že tretja generacija. 

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
>>>>>>>>>>>> (nepreverjen)

Trume popotnikov? Mislin, kakšen plitvi naslov. Že na sliki sta samo dva avtoja, pa prejšnji teden san se ges tan mimo pelo pa je bilo isti. O kakšnih trumah niti duha niti sluha. Malo ste že dosadni s takšnimi bebastimi izjavami.

100-100 (nepreverjen)

Ti pa takši ste pa dosadni s takšnimi. Vejpa če ti idejo na k te ne čitaj pa ne komenteraj. Či je tebi tou še ne pomejni ka bi moglo biti tuj meni.

In reply to by >>>>>>>>>>>> (nepreverjen)

? (nepreverjen)

100-100,
Pusti, to je odraz stanja v Prekmurju!

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

Eden pać (nepreverjen)

mogoče so pa plačani da mu delajo reklamo

gost123 (nepreverjen)

Koliko je cena za tako reklamo? Lp, kebabči

prekomure (nepreverjen)

in kakše veze ma zaj ilirska bistrica z sobotainfo?

Gost1 (nepreverjen)

Skoz Ilirsko Bistrico se eni v Soboto vozimo delat!

In reply to by prekomure (nepreverjen)

Starejše novice