Sveži podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

Po zadnjih podatkih, ki jih je sporočila vlada, je bilo včeraj v štiriindvajsetih urah opravljenih 1222 testiranj, od tega je bilo sedem oseb pozitivnih na novi koronavirus.

Doslej smo v Sloveniji zabeležili skupno 1541 primerov koronavirusa.

V bolnišnicah je trenutno zaradi koronavirusa hospitaliziranih sedem oseb, od tega sta dve osebi na intenzivni negi. Včeraj je bila na intenzivni negi ena oseba.

Iz bolnišnice včeraj niso odpustili niti enega pacienta, ki bi prebolel okužbo s koronavirusom. Skupno število odpuščenih iz bolnišnic tako znaša 297.

Tudi skupno število umrlih zaradi covid-19 v Sloveniji se ni spremenilo, ostaja pri številu 109.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jansa janezek (nepreverjen)

Takoj ljudi zapret,vse zapret paanikaaaaa ojoj ni tak janezek pokvarjeni?

Dr Baltazar (nepreverjen)

Ormož-Hrastovec čakamo te!!!!!

In reply to by Jansa janezek (nepreverjen)

Jansa janezek (nepreverjen)

Ocitno si ze tam gorasel majmun zabiti,idicjansi rit zlizi

In reply to by Dr Baltazar (nepreverjen)

GA. MARJETA (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

ZAHTEVAM DA PREMIJER IN ŽUPAN JEVEŠEK ČIMPREJ POSKRBITE ZA ZAPRTJE OBČIN. ČE BOMO SPET ČAKALI BOMO ZOPET IMELI ITALIJANSKI SCENARIJ. IN JAZ TEGA V NAŠEM MESTU NE ŽELIM. ŽAL

Bonge (nepreverjen)

V Gotenici obstaja en bunker kama se lejko vsi buteci primitivni not zaprejte vred s ten vašin premijeron pa tan počakate na vnebohod in se s ten rejšite morebitne okužbe, mi se pa rejšimo vseh zarukancov v naši bližini.

In reply to by GA. MARJETA (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Nateg stoletja se nadaljuje! ahahahah butalci

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Idi povej to Brazilcon, Italijanom, Američanom... ka od dugoga časa crkavajo kak muhe, ka naj nedo več tak nemarni in naj ne crkavlejo od "nič".

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Bonge (nepreverjen)

Idi v Italijo pa pogledni zakoj vedno več skupinskih tožb proti državi in bolnican kere so vse umrle vodile kak umrle za korono zato ka so dobivale velke dodatke za delo v izrednih razmerah. Od te famozne številke umrlih v Italiji se je zdaj izkazalo ka je niti 1/3 vseh umrlih nej bila okuženih, pa še večina teh je umrla zaradi pridruženih bolezni. V Italiji so od korone umirali v prometnih nesrečah, delovnih nesrečah..... vse prihaja počasi na svetlo. Isto je pri nas. Od vseh umrlih kere vodijo v toj statistiki niti eden neje umrl zaradi korone, ampak so vsi umrli okuženi s korono. Še sam minister je to javno povedo. Na Balkani pa je zdaj pa bum z okužbami samo zaradi velkih vsot kere EU namenja za boj proti tomi virusi. Balkanska mafija že z lončkami čaka v vrsti na subvencije. Ovse opranoglave primitivne pa še vedno veselo nasedate tomi svetovnomi nategi in masovni histeriji.

In reply to by Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Starejše novice