Na cestah je danes dopoldne moč pričakovati zastoje na poti od Avstrije proti Hrvaški, visoka gostota prometa pa se bo nadaljevala tudi popoldne.

Kot so zapisali na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zastoje moč pričakovati tudi v nedeljo, zlasti popoldne, in sicer v smeri iz turističnih krajev proti urbanim središčem, saj se končujejo počitnice v delu Nemčije in Češke.

Sicer pa bodite pozorni, saj je pred mejnim prehodom Šentilj iz Avstrije proti Sloveniji en kilometer dolg zastoj, na podravski avtocesti pred mejnim prehodom Gruškovje proti Hrvaški pa štiri kilometre dolg zastoj.

Na pomurski avtocesti sta zaprta izvoz in uvoz Lipovci iz smeri Lendave proti Mariboru. Med Mursko Soboto in Lipovci pa je zaprta polovica avtoceste, promet poteka po drugi polovici dvosmerno, so zapisali na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Starod, Jelšane, Metlika, Rogatec, Dobovec, Gruškovje in Zgornji Leskovec, so še opozorili na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste.

Vir: Prometno-informacijski center za državne ceste

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice