Kakšno vreme za danes in prihodnje dni napovedujejo državni meteorologi?

Po napovedih Agencije Republike Slovenije za okolje bo danes, 24. novembra 2020, v zahodni Sloveniji pretežno jasno. Drugod po državi bo predvsem zjutraj in dopoldne precej nizke oblačnosti, nato se bo večinoma zjasnilo.

Najvišje dnevne temperature bodo danes od 5 do 9, na Primorskem do 15 stopinj Celzija.

Pa obeti?

Jutri bo povečini jasno. Po nižinah v notranjosti bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost, ki se bo ponekod lahko zadržala večji del dneva. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do 0, v alpskih dolinah do -8, ob morju okoli 2, najvišje dnevne od 2 do 9, na Primorskem do 13 stopinj Celzija.

V četrtek bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost, ki se lahko predvsem na severovzhodu zadrži večji del dneva. Nizka oblačnost se lahko pojavi tudi ob morju.

V petek se bo nadaljevalo suho vreme.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

Odpovedane so skoraj vse operacije in močno okrnjeno delovanje ambulant, TEGA NE RAZUMEM, kaj torej dela zdaj v te, času ta armada čez 1000 zaposlenih ? Pa dajte enkrat objavite podatke (ne jih skrivat) koliko zaposlenih dela konkretno z bolniki, ki so hospitalizirani zaradi covid 19. Tam je vse polno Prekmurce vozite drugam, kar je žalostno ali pa blagoslov za te ki pridejo v UKC Ljubljana, kjer je neprimerno boljša strokovna obravnava. Torej v SB Sobota ni zdravstvenega kadra za kovid bolnike, po drugi strani pa vse ostale dejavnosti NE DELAJO ALI DELAJO ZELO OMEJENO, tega nikoli ne bom razumel in mislim, da je samo stvar pravilne organizacije dela. Kaj pa posledice za paciente katerih operacije so bile odpovedane ??? to je pa po vašem kolateralna škoda ali kaj ???? IGRATE SE Z ŽIVLENJI LJUDI SE TEGA ZAVEDATE

Starejše novice