*Fotografija je simbolična
Podjetje Lidl Slovenija izvaja preventivni odpoklic pršuta v kosu znamke Naše nam paše, ki ga proizvaja Pršutarna s' Krasa, zaradi prisotnosti bakterije listeria monocytogenes.

Kot so sporočili iz Lidl Slovenija, sta v preventivni opdopoklic zajeta izključno izdelka z lot številko 506120 ter rokom uporabe najmanj do 31. 8. 2020 in najmanj do 8. 9. 2020.

V Lidlu Slovenija so ob rednem internem preverjanju kakovosti omenjenega izdelka namreč ugotovili prisotnost patogene bakterije listeria monocytogenes, ki povzroča bolezen listeriozo. Obolevajo predvsem ljudje z zmanjšano imunsko odpornostjo, povečano tveganje velja tudi za nosečnice.

Kupce pozivajo, da zaradi možnega tveganja za zdravje izdelka ne uživajo. V prodaji je bil pri Lidlu Slovenija, ki ga je že izločil iz prodaje. Izdelek lahko kupci vrnejo v katerokoli izmed Lidlovih trgovin, kupnino pa jim bodo povrnili tudi brez predložitve računa. Ostali izdelki znamke Naše nam paše proizvajalca Pršutarna s' Krasa, ki se prodajajo v Lidlu, niso zajeti v odpoklic, so še zapisali pri omenjenem podjetju.

Foto: Lidl Slovenija

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Czd (nepreverjen)

Eh kupljen oglas od kodile. Ziher

Gogigo (nepreverjen)

Eh,ne motaj

In reply to by Czd (nepreverjen)

stric feri (nepreverjen)

In potem toliko nabijajo oglase za "NAŠO SLOVENSKO HRANO" ! Kot, da bi res bila najbolj oh in sploh na svetu.

Starejše novice