V družbi Mercator zaradi neustreznosti umikajo eno od skupno 144 sličic Mali šef. Razlog za umik izdelka je presežena vsebnost ftalatov v omenjeni sličici, ostale nalepke so skladne.

V družbi Mercator potrošnike pozivajo, da nalepke s številko 114 ne uporabljajo. Sličico lahko vrnejo v katero koli Mercatorjevo poslovalnico, kjer jo bodo zamenjali. 

»Potrošnike obveščamo, da nas je dobavitelj, BrandLoyalty Special Promotions BV,  Nizozemska, obvestil, da zaradi neustreznosti umika eno sličico od skupnih 144, in sicer sličico s številko 114 v kompletu nalepk Vrečka Disney Mali šef nalepke gratis s črtno kodo 8718973039003 z loti M.FR.06F.11A.01.0042, M.FR.06F.11A.02.0043, M.FR.06F.11A.02.0044, M.FR.06F.12A.02.0047, M.FR.06F.12A.02.0048,« so pojasnili v družbi Mercator.

Če so potrošniki sličico že prilepili v album, lahko v kateri koli Mercatorjevi poslovalnici dobijo nov album, poleg tega pa bodo brezplačno dobili še 34 novih kompletov sličic. 

Če kupec nima sporne sličice in želi vrniti album, mu bodo vrnili kupnino za album.

Ftalati  imajo škodljive učinke tako na človeka kot na okolje. Ftalati na človeško telo delujejo kot motilci hormonov, poleg tega je dokazana njihova rakotvornost.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Lubrikantis (nepreverjen)

In to se potem podarja otrokom...bravo

.... (nepreverjen)

sranje kitajsko

steroid 2.0 (nepreverjen)

Bi moral napisat: sranje kapitalsko ... kdo naročuje, kdo plača, kdo zbira ipd. Cela veriga.

In reply to by .... (nepreverjen)

vsj31607

To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem prejel 29736 USD za delo 3 ure na dan. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov odnesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden.

------- >> www.Trade46.Com

stric vili (nepreverjen)

Sploh ne vemo koliko teh in podobnih stvari je med nami, ker se veliko stvari spllh ne preverja. Preverja se prehrambene artikle. Določene tehnične in druge stvari in embalaža pa lahko vsebujejo cel kup raznist sstrupov in podobnih nevarnih snovi in ne vem, da so med nami. Tudi prodajalci nimajo poma, kaj je v neki stvari, ker zadeve pridejo iz Kitajske. Tam pa je zdravje na zadnjem mestu. Prvo je posel in potem vse drugo. Včasih kakšna embalaža za nek brezvezni izdelek smrdi po nekih kemikalijah, da je joj. Nekoč, ko smo imeli še Evropske izdelke marsikaj ni tak hudo smrdelo. Tudi cunje imajo večkrat zelo hude vonjave. Kaj vemo s čim vse so prepojene. In potem se čudimo raznim alergijam, boleznim in na koncu raku.

Starejše novice