Pouk še vedno poteka na daljavo in nič ne kaže, da bi se to kaj kmalu spremenilo. Namesto v šolske klopi učenci vsak dan sedejo za domačo pisalno mizo in preko računalnika spremljajo pouk. Nato pa jih čakajo še domače naloge.

Takšen način poučevanja je zahtevnejši in tudi precej bolj naporen, tako za učitelje kot tudi za učence in njihove starše.

Da bi bilo vse skupaj nekoliko lažje je tukaj inštruktor Žiga, ki že od marca naprej brezplačno pomaga šolarjem in dijakom pri reševanju šolskih nalog, razumevanju snovi in iskanju informacij, povezanih s poukom. 
 

Inštrukcije ZDAJZNAM

V običajnih okoliščinah inštrukcije potekajo na domu, sedaj pa preko računalnika. Pomoč nudijo osnovnošolcem in srednješolcem praktično pri vseh predmetih. Poleg tega se nanje lahko obrnete tudi pri pripravi na maturo. 
 

Največ preglavic učencem povzroča naravoslovje

Povpraševanja je veliko in zadnja dva meseca sta mi na pomoč priskočila še dva prijatelja, sicer mi enostavno nebi zneslo, pove Žiga: "Trenutno smo dosegljivi preko Zooma, Skypa in virtualne tabele. Poskušamo pokrivati vsa področja, večinoma pa se na nas obračajo šolarji in dijaki z nalogami za matematiko, fiziko in kemijo. Sem in tja se pojavi tudi kakšna naloga za angleščino in slovenščino, redko za biologijo."

Inštruktor Žiga svetuje: "Vsem šolarjem in dijakom polagam na srce, naj poskušajo delati sproti in naj ne obupajo. Na internetu je dostopnih ogromno koristnih informacij, le najti jih je treba." 
 

Če pa se vam kje zatakne, so tukaj za vas Inštrukcije ZDAJZNAM, kjer vam bodo z veseljem priskočili na pomoč. 
 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

a valda je tak tüj pošteno, ka Lidl Hoffer, Spar nemre več odavati televizorov,škeri, bejle tehnike, td, ovi šteri so pa specijalizejrani za tou pa nesmijo. Vej pa bojmo pošteni pa povejmo, kak so penzijonisti čakali na akcije v Lidli ge so fse doj pokupili, tak kak či bi biu sodni den. Zdaj majo že znankar telko parsksajd škeri, ka marsišteri prvatnik nema. Moj sosid on ma tüj tej betek, fse spoküpuvle, glavno ka je akcija. Pa nej ka bi si što mislo, ka man kaj proti penzjoniston, naj delajo, vej mladini se itak več niti dece ne da delati, zgleda ka mo še mogli mi starejši brez penzije tüj tou delati.!

tanja flaškon (nepreverjen)

Potrebujete pomoč pri reševanju domačih nalog?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Starejše novice