Ko ti prijatelji pripravijo rojstnodnevno presenečenje ...

Ob praznovanju različnih jubilejev se prijatelji večkrat pošalijo na račun slavljenca ter poskrbijo z večen in hudomušen spomin.

Tako je član Facebook skupine V živo s slovenskih cest delil fotografijo avtomobila, ki je čakal na parkirnem prostoru - popolnoma ovit v folijo - svojega 30-letnega lastnika.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
abrakadabra (nepreverjen)

Super - ravno, ko z vseh strani trobijo, kako je svet onesnažen, kako ogrožajoča je prevelika potrošnja plastike, ukinjajo uporabo plastičnih vrečk ... Pa bo kdo rekel: "Samo enkrat je star 30." Ampak: "Samo ljudje smo takšni packi, ki ogrožamo še vsa druga živa bitja, ne le svojo vrsto."

alkimist

Ti si ziher eden tistih ka v koti san gej vegansko lazanjo, brska po telefoni in hrepeni po dobri družbi. No, takšo razmišljanje pripela do toga ka se te večina lidi izogiba, če te slučajno zanima vzrok. Peace out!

In reply to by abrakadabra (nepreverjen)

Olosh (nepreverjen)

Saj ti si isti drekač, samo v drugačnon pakeranji ;)

In reply to by alkimist

alkimist

Kul, glavno ka držimo ravnovesje ;)

In reply to by Olosh (nepreverjen)

alkimist

Kul, glavno ka držimo ravnovesje ;)

In reply to by Olosh (nepreverjen)

abrakadabra (nepreverjen)

Deleč od toga. San ženska, kera jej tüdi šnicnile pa pravo lazanjo, s puno sira, ne brskan po telefoni cejle dneve pa ne hrepenin po drüjžbi. Skrbij pa me, v kakšon svejti do živela moja deca, ka vse kaže, ka do se vtopili v odpadkaj. Rajši bi njemi naj gajbo pijva küjpili, kak pa avto motajo v folijo.

In reply to by alkimist

Starejše novice