Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 4. avgusta, opravili 1610 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 138 novih okužb, gre za 8,6-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 20.804 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih.

V Sloveniji je 1292 aktivnih primerov okužb s koronavirusom.

Za primerjavo: Dan prej so ob 1587 PCR testiranjih potrdili 140 novih okužb. Šlo je za 8,8-odstotni delež.

Hospitaliziranih 28 oseb

Trenutno je v bolnišnicah hospitaliziranih 28 covidnih bolnikov, od tega je osem pacientov na intenzivni negi.

Včeraj za koronavirusom ni umrla nobena oseba. Skupno je po podatkih Covid-19 Sledilnika umrlo 4429 oseb.

Po semaforju ukrepov smo še zmeraj v zeleni fazi, saj je sedemdnevno povprečje okužb pod 250.

S spleta

Komentarji (16)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kukaraca (nepreverjen)

Partijec Janša de vas fse cepo. Kje so rokeeeee

Yery (nepreverjen)

Ni grip ni angin samo korona.Pa dajte no a smo v srednjem veku.Da ne vemo kaj je to sami nateg.

Januzaj (nepreverjen)

Sobotainfo, dajte nehajte biti tudi vi Janševi hlapci... Mislite, da ljudje se vedno verjamejo vladi, ki manipulira, laže...nekateri še, a veliko več ne... In tudi ta vlada bo enkrat zaključila svoje manipulacije, zato, ker bomo ljudje stopili skupaj in pokazali moč.. Prej ali slej...

Teletina soboska (nepreverjen)

Poglejte si izrael...ljudstvo precepljeno tako da necepljene z lupo isces,cudno da gli cepljeni imajo najvec zapletov,poleg tega sciti tota vasa super sprica en velki ku”ec,umirajo tako cepljeni in necepljeni...tudi prenasalci ste cepljeni isto tako kotcepljeni.poglejte si sliko v izraelu pa vam po vse jasno zakaj se NE CEPIT!!!!!!
Jansa in ostalim,bo prisel cas kdaj si hlapci cepljeni tudi malo svoje sive celice vklopijo in bodo samostojno razmisljali....

marjeta gh (nepreverjen)

nima veze zato, se bomo cepili z tretjim odmerkom če je to potrebno vse za zdravje eni smo starejši in astmo imamo

In reply to by Teletina soboska (nepreverjen)

Fbnnnnnh (nepreverjen)

PREHLAD NATEG IN PREVARA CEPIVA ZA POBIJANJE LJUDI

ZA Fbnnnnh (nepreverjen)

NE DA BI SE SLUČAJNO KO TE TA PREHLAD IN NATEG DOLETI, ZATEKAL V BOLNIŠNICO. MNOGE TEBI PODOBNE JE TO DOLETELO, MNOGI SO UMRLI ZARADI PREHLADA, TI PA KI SO PO MUKAH PREŽIVELI PA SO PRIŠLI K PAMETI.

In reply to by Fbnnnnnh (nepreverjen)

gost81 (nepreverjen)

drugih bolezni ni več?!?!?! J.... te covid, smrtnost manjša kot pri gripi. V afriki ljudje umirajo zaradi pomanjkanja hrane, mi pa se tu sekiramo zaradi enega prehlada, medtem ko bi problem v afriki lahko rešili brez problema.

In reply to by ZA Fbnnnnh (nepreverjen)

KOMENTATORJI -… (nepreverjen)

Ko to človek čita, pa ne moreš verjeti, da v Sloveniji obstajajo taki idioti, saj pa je virus po celom svetu ne samo v Sloveniji in po vaših blodnjah ima Janša vpliv na celi svet, pa saj to ne moreš verjeti, da obstajajo take budale v Sloveniji. Ko Janša več ne bo vladal in bodo vladali komunisti ki so to že počeli 50 + 28 let takrat virusa v Sloveniji po vašem več ne bo ali kaj. SRAM VAS NAJ BO DA SE NORČUJETE IZ 4429 UMRLIH, MNOGE STE RAVNO VI SPRAVILI IZ TEGA SVETA, SE ZAVEDATE TEGA, PREJ ALI SLEJ VAM BO LJUDSTVO (ne US in ne levičarska sodišče) SODILO, saj vsaka sodba glasi V IMENU LJUDSTVA in ne v imenu US, komunistov, levičarjev.

Teletina soboska (nepreverjen)

Kdo se dela norca iz umrlih?nihce,dam ti se svojo dozo komot,,,,,umrl mi je kolega kateri je bil 2x cepljen ter sosed 1-2tedna po cepljenju!!!!tako da si tote spice kar v rit potisnite

In reply to by KOMENTATORJI -… (nepreverjen)

gost81 (nepreverjen)

hehe ne se smešit. Vsak se naj za sebe odloča če se bo cepil ali ne. Zakaj se sploh cepljen človek sploh sekira za necepljenega? Je cepljen človek 100% zaščiten, a ne more zboleti , ne more prenašati virusa?!? Saj necepljeni skorajda ne morejo potovati po svetu (razen s hitrim testom), tak da so v 99% primerov vnosa virusa prinesli nazaj prebolevniki in cepljeni. Jaz ne silim nikogar naj se cepi oz. naj se ne cepi, vsak odloča za sebe.

In reply to by KOMENTATORJI -… (nepreverjen)

INT (nepreverjen)

Vzemite cepljenje in posledicno spremembo DNKja kak novo priloznost ;)

Brez maske (nepreverjen)

Sobotainfo, piše van na uradni strani ameriškoga centra za nalezljive bolezni, ka test ne loči med virusi. Kak zdaj vi znate kelko jih je novi corona virus?

čarni vrag (nepreverjen)

V slovenskih bolnišnicah se zdravi 28 bolnikov, dva manj kot dan pred tem. Na oddelkih za intenzivno nego je osem covidnih bolnikov, eden manj. Sreda je minila brez smrti bolnikov s covidom-19.

Delta varianta eksplodirala, bolnice se praznijo. Krek vidi padanje in tudi rast. Število hospitaliziranih pada, število "okužb" raste. Število norcev raste, število pametnih pada.

bullshitnakubik (nepreverjen)

V bolnicaj pa vedno menje ljudi, neglede na rast pozitivnih. Tej virus de nas resno vse ugonobo, nega nan rešitve. :)

Peresce (nepreverjen)

Komentatori, ste še nej sami sebi dosadni? Sakši den melete edno pa isto prazno slamo! Pa motate virus z lejvimi pa desnimi, kak da tistij na srejdi nebu bilo! Virus je po cejlon svejti, sakši pa naj napravi, kak jemi paše, če šče, se naj cejpi, če nešče, se naj ne cejpi! Edni slujžijo s cepijvon, drujgi z anticepilno propagando. Kak so nej vsi mrli od virusa, tak jih je nej telko mrlo od cepijv, kak tu pišete! Samo nekomi zgleda paše biti v središči pozornosti. Negda smo bilij lidje pa prijatelji, zdaj smo mrhovinarji. Sram nas je lejko!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice