Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 12. septembra, opravili 1793 testiranj na novi koronavirus in pri tem potrdili 99 novih okužb. Delež pozitivnih je tako bil 5,5 odstoten. 

Za primerjavo. Dan prej so potrdili 105 novih okužb ob rekordnih 3191 opravljenih testiranjih.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji znaša sedaj 3702.

Včeraj ni umrla nobena oseba okužena s koronavirusom. Skupno število smrtnih žrtev tako ostaja 135.

Na intenzivni negi en bolnik več

V slovenskih bolnišnicah se je včeraj zdravilo 31 ljudi, okuženih s koronavirusom, na intenzivni negi je šest posameznikov.

Iz bolnišnice so v domačo oskrbo odpustili pet bolnikov.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
6881 (nepreverjen)

Največji nateg 21.stoletja ampak dobro zdaj ste bar (izmišljeni) delež pozitivnih napisale

slaveseae (nepreverjen)
vbvfb (nepreverjen)

koga tao testerajo? ene in iste?

I2020I (nepreverjen)

Sutra malo nateg

nategancija 1A (nepreverjen)

Korona je edini virus v zgodovini pri keron doktori iščejo okužene in nej obratno.
Najbole pa je smejšno tou ka nan pri nas sakši den bole grozijo s kaznimi in nas prepričujejo kak so maske potrebne in nas ščitiji pred viruson, v Avstriji s kerov se mi vedno tak radi primerjamo pa maske nej trbej meti niti gda ideš v bolnico. V bolnico lejko normalno vstopiš brez maske in brez razkuževanja rok, v čakalnici lejko normlano brez maske sidiš, po hodnikaj lejko normalno brez maske odiš, edino gda vstopiš v ordinacijo si jo moreš gor dati. Ali gda vrata zapreš ti doktor itak povej ka si jo lejko doj vzemeš ka je to brezveze. To van gučin iz prve roke. Pri nas pa vas že na vhodi v bolnico sterorizejrajo z masko in te dobesedno prisilijo ka si daš tisto razkužilo na roke, tudi če jin poveš ka te peče in maš ranjene roke zaradi toga nonstop razkuževanja. V Avtsriji te niti v trgovinaj in nakupovalnih centrih nišče ne sili meti maske niti v restavracijaj in kafičaj. Samo pri nas je tej virus tak smrtno nevaren ka de nas vse ugonobo, če nemo nosili maske. Smejšno je tudi to ka je Nizozemska vlada javno povedala, ka na sveti ne obstaja niti ena resna raziskava glede smisla nošenja mask, niti nega niti ene resne strokovne raziskave kera bi potrdila ka maske dejansko koga ščitijo pred viruson, zato svojin državljanon odsvetujejo nošenje mask, zato ka pa nasprotno obstajajo strokovne raziskave kere potrjujejo škodljivi vpliv mask na zdravje uporabnika, če se ne uporabljajo pravilno. Isto je na Švedskon, na Norveškon, na Slovaškon in še v marski keri drugi državi ge neje za stroko razglašena kopica politično korektnih vendar do zdaj nepomembnih doktorov keri do zaradi lastnih velkih zaslužkon in lastne pomembnosti zdaj napekali nesmisle o ton virusi in sprejemali kontradiktorne ukrepe v nedogled. Še celo Mađarski predsednik Orban je povedo ka so njegovi državljani in državna ekonomija pred cejlo to histerijo in je na Mađarskon priporočo nošenje mask samo v javnon prometi zaradi zaščite ranljivih skupin. Celi svejt že pomali mirij svoje državljane in ide pomali nazaj v normalno z minimalnimi omejtvami, samo pri nas je še vedno obsedno stanje in strašenje in grožnje. Največja katastrofa de se pa itak zgodila, če do sprejeli tej zakon keri je zdaj v parlamenti po keron mo gratali hujši od nacistične Nemčije. V bistvi se je v Nemčije v 30ih lejtaj tak začnolo. Sakši den no naciji trobili po medijih ka je vse "za narodovo dobro" gda so sprejemali morilske zakone, te pa tak znamo kak se je končalo.

Starejše novice