V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

Včeraj, 17. septembra 2020, so v Sloveniji potrdili 137 novih okužb s koronavirusom. Gre za absolutni rekord.

Covid-19 sledilnik razkriva, da so okužbe včeraj potrdili v 64 od skupno 212 slovenskih občin. Eno okužbo so potrdili pri pacientu iz tujine.

Največ novih okužb spet v slovenski prestolnici

Največ novih okužb, kar 37, so tudi včeraj potrdili v občini Ljubljana. Po pet novih okužb so zabeležili v občinah Kamnik in Kranj, po štiri pa v občinah Maribor in Šmarje pri Jelšah.

Po tri nove okužbe so včeraj potrdili v občinah Domžale, Ilirska Bistrica, Lendava, Pivka, Rogaška Slatina, Slovenj Gradec in Trbovlje.

Po dve novi okužbi so zabeležili v občinah Brezovica, Celje, Gorje, Gornja Radgona, Miklavž na Dravskem polju, Radovljica, Šentjur in Vrhnika.

Po eno novo okužbo so potrdili v občinah Ajdovščina, Benedikt, Braslovče, Cerknica, Duplek, Hajdina, Ig, Jesenice, Kočevje, Kranjska Gora, Lenart, Log-Dragomer, Lovrenc na Pohorju, Medvode, Mengeš, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nova Gorica, Novo mesto, Ormož, Polzela, Postojna, Preddvor, Rače-Fram, Selnica ob Dravi, Sevnica, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Starše, Sveta Ana, Šenčur, Škocjan, Škofljica, Tolmin, Trebnje, Trzin, Tržič, Velenje, Velike Lašče, Vojnik, Vransko, Zagorje ob Savi in Zreče.

Aktivnih 43 primerov

V Pomurju je trenutno 43 aktivnih okužb, največ v občini Puconci z osmimi okužbami, sledi Tišina s sedmimi, Turnišče, Lendava in Murska Sobota jih imajo pet, v Beltincih sta dve aktivni okužbi. Po eno aktivno okužbo pa imajo v občinah Črenšovci, Dobrovnik, Gornji Petrovci, Križevci, Kuzma in Radenci. 

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Alenka Buzerantovšek (nepreverjen)

mi je moj Suljo, Buzerantovšek to je moj dedc iz bosne i hercegovine povedal, da corona virusa sploh ni
da so tak ene male težave povezane z živci,
Veste moj mož Suljo iz bosne je zelo pametan in zato sem se poročila z njim
on pač pravi da se je on ppročil z mano, da bi dobil slovensko državljanstvo

krampusar69 (nepreverjen)

Medtem ko državljani od Kacina, Beovićeve, Kreka, Janše in Hojsa vsak dan poslušamo očitke, kako se virus covida-19 vse bolj širi zaradi mladih, ki žurajo, povratnikov z dopusta na Hrvaškem, odprtih meja, splošne neodgovornosti državljanov in nam grozijo z vse bolj strogimi ukrepi, pa o eni priviligirani skupini iz njihovih ust ne slišimo niti besede kritike.
Uporabnike Facebooka je, po škandaloznem gnetenju večtisočglave množice starostnikov pred cerkvijo na Brezju, zdaj razburil še en posnetek, ki prav tako priča o cerkveni aroganci in dejstvu, da je RKC pri nas pač nad zakonom.

V Slovenskih Konjicah se je odvil verski dogodek, kjer je na majhnem prostoru stalo okoli tisoč ljudi brez mask – v času, ko morajo otroci nositi maske v šolah in na šolskih avtobusih, koncerti in gledališke predstave se zaradi strogih epidemioloških predpisov komaj izvajajo, vlada pa nam grozi, da bo policija vkorakala v naše zasebne prostore, če se bo tam zbiralo preveliko število ljudi. Naslednjič, ko boste slišali Kacinovo ali Krekovo žuganje in oštevanje zaradi ‘neodgovornih mladih’ in nevarnosti obiskovanja lokalov, se spomnite tega posnetka:
www.facebook.com/watch/?v=3281935468587251&extid=1lQxDPAQvNEiAlCY
Avtor zgornjega posnetka se sprašuje, kaj na vladno hinavščino porečejo kulturniki, s.p.-ji, prekarci, tudi manjši podjetniki, ki so izgubili delo oziroma se jim prepoveduje delo zaradi epidemioloških ukrepov? Kaj pa številni športni klubi, ki so pred propadom oziroma v rdečih številkah, ker se jim prepoveduje organizacija dogodkov, kjer je več kot 50 ljudi? Kako se bodo počutili glasbeniki, ozvočevalci, organizatorji koncertov in vsi ostali podjetniki, ki od marca meseca nimajo nikakršnega finančnega priliva zaradi spoštovanja ukrepov in navodil vlade? Če je virus, naj bo virus za vse.

toninece (nepreverjen)

Ni treba mask saj pa virusa sploh ni.

In reply to by krampusar69 (nepreverjen)

Stmarjan (nepreverjen)

To je za vas rekord Bedaki

rozenkrantz (nepreverjen)

moja hčera ko jo imam m z mojim možem Suljom Buzerantovičem je hotela narediti splav, pa je tak dolgo klicala v zdravstveni dom pa se nihče ni oglasil na telefon
DA JE PREJ RODILA
Kaj naj naredim , dojenček je neke čudne farbe
drugače je pa zdrav

In reply to by Stmarjan (nepreverjen)

Starejše novice