V oddaji Znan obraz ima svoj glas so znani štirje finalisti. Nika Zorjan, ki je včeraj blestela v vlogi LP, je zgolj za tri točke zgrešila finale.

Včeraj smo lahko na malih zaslonih ponovno spremljali Niko Zorjan in drugih sedem tekmovalcev šova Znan obraz ima svoj glas.

Postavna Pomurka se je tokrat morala preleviti v vlogo 36-letne ameriške pevke LP oziroma Laure Pergolizzi. Čeprav je Nika menila, da ji ta vloga ni pisana na kožo, je navdušila tako žirijo, kot gledalce in na koncu zaostala samo za zmagovalcem Mitjo Šinkovcem.

Po koncu včerajšnje oddaje je postalo jasno, kdo so finalisti letošnje izvedbe, Nike Zorjan pa žal ne bo med njimi. Energična Nika je namreč za tri točke zaostala za Marijanom Novino, ki se je v finale prebil kot četrti. Poleg njega bodo v finalu še Mitja Šinkovec, Lea Sirk in Luka Sešek.

Bomo pa Niko vseeno še videli na odru, saj bo z enim izmed treh, ki se jim ni uspelo uvrstiti v finale, zapela v duetu.

Foto: Pop TV

S spleta

Komentarji (40)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Nikola (nepreverjen)

Navdušila?
Pa kaj nas imate res vse za bedake???

pijancek

Dobra baba, ni kaj ! Pa še zelo lepo poje ! Sanje vseh moških !

pijancek

VRANA, kje si ? Podaj svoje izvedensko mnenje !

gost5 (nepreverjen)

v kom je navdušila, v hafnanju,naj si pogledne Leo Sirk glede petje in obnašanja

Nikanika (nepreverjen)

Leo Sirk si naj pogleda? Ka je vse dede na odre spokišuvala na usta, doma pa ma moža pa deco? Pa sakšo žensko pevko ka jo je oponašala je mogla dol sposrate kao ka so tečne babe itd... + cele čas se je zvišeno obnašala. In zakoj bi si mogo što tu vzgled gemate?

In reply to by gost5 (nepreverjen)

gorila (nepreverjen)

A dajte enjajte jo primerjati z drujgimi. Nika je fejst deklina ne nuca primerjave.

Nikanika (nepreverjen)

Kak kole, fčeraj bi mogla zmagate, dosta bokša je bila od vseh. Edino trkaj joj ke dal 12 točk, pri ostalih se pa vijde ka se je šlo bole za simpatije.

pijancek

Točno tak. NIKA najbokša !

In reply to by Nikanika (nepreverjen)

stefka

Nika je bila najbokša samo Prekmurci nevejmo držati skupaj ka bi glasovali zato pa nej šla v finale

:))) (nepreverjen)

Glavno je ka doma prdi ! :)

A79 (nepreverjen)

VSI prdimo, kdo ne prdi, pa je hudo bolan!

In reply to by :))) (nepreverjen)

pijancek

VRANA, kot glasbeni strokovnjak, bo nam razložil, zakaj NIKA ni prišla v finale. Kaj je tisto malo, kar ji je zmanjkalo. Prosim, VRANA !

pijancek

Oh, že te je Janez naučil minuse. Hitro se učiš !

In reply to by pijancek

pijancek
pijancek

Samo ne pretiravaj z njimi ! Raje kaj napiši !

In reply to by pijancek

pijancek

NIKA, ne sekiraj se. Odlično si nastopala ! Drugo leto boš zmagala na Evroviziji in napravila booooooom !

brejg (nepreverjen)

pa kdo je to??

Oj-oj (nepreverjen)

San slučajno preklaplo programe na tv pa san vido niko spejvati. Ka se tiče imitacije je diklina trufila v nulo....vsaka ji čast. Ali Nika probaj v kratkon kakše solo komade napravte ka vidimo kak tebi dujša dela

BB1 (nepreverjen)

Ja, verjetno ima v mislih, ampak ji oddaja verjetno pobere 26 ur na dan. Bomo ga pa slišali verjetno na Emi. Nejde tou štancati kak si eni mijslijo. Te pa pa če naštanca 5 komadov na mesec, do komentari ka štanca samo slabe komade. Pa tudi či de enoga na 3 mesece ali pol leta tudi nede dobro, taka enin tu gor nega pomoči. Ne ven ka se sploh vtikavajo v petje in muziko, naj si avsenike gor denejo. Meni pa pa uni ne pašejo, pa čebelice gor ali dol, ali pa nekoč Čudežna polja, pa Kingstoni ki imajo vse na isto kopito celi život, pa jih ne šinfan. Majo pač svojo muziko, pa nekomi pač že paše če obstajajo in imajo koncerte.
taka ne ven, pusti živeti in se ne vtikaj v nekaj, prvič: v samo muziko v kar se nas večina tu gor ne razume, drugič: o samem petju nimamo pojma in bi peli da bi se bog zjokal in tretjič: kar nekdo z užitkom dela, ga pusti naj dela ustvarja in uživa. Če ne bo imel poslušalcev se bo ali sam spremenil ali prenehal ker mu ne bo šlo, taka ne ven ka mate eni tu gor stalne probleme o vsaki temi. Zato pa nam ne more uspeti in niste toliko pmetni, da na koncu preko treh, štirih 'hopov' sami sebi serjete v sklejco.

In reply to by Oj-oj (nepreverjen)

Picekkk (nepreverjen)

Ti si od rojstva tako pameten ali pa si to postal postopoma?

In reply to by BB1 (nepreverjen)

pomurje22 (nepreverjen)

Je fejst,samo poje slabo.

pijancek

VRANA, kako žena ?

pijancek

Še kaj " luta " ? Pride z nasmehom in prepevajoč domov ? P OGEJ SE !

In reply to by pijancek

VRANA (nepreverjen)

Hehe, ja oni dan, ko je bila s tabo na pijači, je pa res prišla nasmejana domov (moja punca, ni še žena!!) . Rekla je, da še nikoli ni doživela, da bi ji impotenten moški z mikro penisom predlagal s...-saj veš kaj. Smeha je bilo tisti večer, pa vsega ostalega, kar si ti tisti večer samo sanjaril...

pijancek

VRANA, kako pa tvoja punca ve, kakšnega imam ? Pomeni, da ga je morala videti in probati ! Logika ti ne dela !

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Lažnivček, logika mi zelo dobro dela, nič se ti ne sekiraj zame. In, res je, videla ga je, videla. Samo je bil ves mlahav in mikro dimenzij. In prasnila v smeh in odšla, vajino srečanje se je končalo. In resnično je prišla domov vsa nasmejana, kot si tudi ti rekel.

In reply to by pijancek

pijancek

Si se zajebal. Že štiri leta se nisva videla s " tvojo " punco. Takrat sva bila pa " dobra " znanca. Sploh pa to ni važno. Ti si tako cele dneve zaposlen s svojimi " velikimi projekti " in ženske ne rabiš pogosto. Ona si pa že zunaj najde mušterije za svoje potrebe, Pogej se !

VRANA (nepreverjen)

O ja, videla sta se, videla. Natančno te je opisala: debel, star, grd, odurnega značaja in osebnosti, impotenten z mikro penisom,.. Samo si ti to že pozabil, ker te seksi mlade ženske obletavajo kot muhe, nonstop. Dandanes je veeeeeliko povpraševanja po moških s temi značilnostmi. Ampak ti ne zamerim, to ni enostavno. Moraš imeti "špahtl", da jih odstranjuješ, ko se lepijo nate...

pijancek

Danes ( sploh pa v Soboti, kjer je velika nezaposlenost ! ) lahko dobiš žensko, kakršno hočeš, če imaš dovolj debelo denarnico ! In veliko njih ! Nisem glih prepričan, da tvoja ni med njimi. To bi pa, kot " velik projektant ", že moral vedeti ! Res pitaj punco, kako ve, kakšnega imam ! Ti pa malo sklepaj !

In reply to by VRANA (nepreverjen)

pijancek

Pa nikar se ne požri od jeze ! Se zgodi ! Tudi drugim se je ! Tolaži se s tem !

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Lažnivček, nič nisem jezen, smeh in dobra volja punce še celi teden odtehta to neljubo prigodo. Ti pa si tudi varen, ker je punca močne osebnosti. Ker če bi bili v ZDA, bi te že tožila za spolno nadlegovanje !!!
"Se zgodi ! Tudi drugim se je ! Tolaži se s tem !" -drugje pa lahko pričakuješ kakšno tožbo, ti ne morem garantirati, da se to ne bo zgodilo

In reply to by pijancek

pijancek

Šleva, sem te našel ? Nemaš muda ! Sam gobec te je ! Ti boš mene tožil ? Ti boš meni grozil s tožno ? Komaj čakam, da se v živo srečava na sodišču ! Še tistih par fičnikov, ki jih imaš, ti bom pobral. Samo toži ! Daj ! Izgubil boš vse, kar imaš ! Končno ti bo nekdo na gobec in domišljavost stopil ! Preden boš zaspal, o tem razmišljaj ! Že leta serješ po meni ! Zdaj je tudi meni dosta !

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Lažnivček, jaz sem napisal, da te moja punca NE BO tožila, ker si spustil hlače in pokazal svoj mlahavi mikro penis. Jaz te ne morem tožiti, ker nisem bil očividec. Ne morem pa garantirati, da te ne bo tožil kdo drug, ker si sam napisal "Se zgodi ! Tudi drugim se je !"

In reply to by pijancek

pijancek

Bom pa jaz tebe ! Po vsem tvojem napisanem - lahko zaslužen denar !

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Lažnivček, kaj ne moreš pojesti juhe, ki si jo sam skuhal? Hahahahaha
Saj si pa sam izzival, samo je "zgodba" zdaj dobila malo drugačen zaključek

In reply to by pijancek

pijancek

Boš videl, kakšen zaključek bo dobila na sodišču ! Da te bo dugo glava bolela !

In reply to by VRANA (nepreverjen)

pijancek

Novin., kdaj končaš z delom ?

In reply to by VRANA (nepreverjen)

pijancek

Novinarček, na tem portalu zelo veliko komentarjev z užitkom brišeš. Zakaj ne zbrišeš komentarjev VRANE, ki vsepoprek žali ? Njemu je dovoljeno vse ? ! To kaj pove ?

BB1 (nepreverjen)

Žal je sarkazem, groza, tragika danes stvar, ki poganja medij. Kaj delajo mediji, nas analizirajo, sami manipulirajo, to pa bi bilo fajn videt, ja...
Znanje, dosežki in podobno....katastrofalno slabo zanimanje. Torej smo totalno poneumljeni, oz. se vidi da pametno sploh ne znamo komnetirati. Tudi to pove faušijo, enako kot šimfanje po drugih objavah. Poglejte samo razmerje, najprej novic dobro:slabo, potem pa še razmerje števila komentarjev, ne glede na vsebino ..

In reply to by pijancek

BB1 (nepreverjen)

Nika Zorjan je rasturila na Znan obraz.
Poglejte samo zadnjo oddajo, kako originalno glede na vso sceno in glede na to da je Barbie lutka!
Totalna zmagovalka zadnje oddaje, pa tudi marsikatere vmes, tako bi morala biti v finalu!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice