Slika je simbolična.
Kljub temu da vladni podatki o novih okužbah s koronavirusom zamujajo, so pri Covid-19 Sledilniku sporočili, da je bilo v zadnjem dnevu potrjenih največ okužb od 11. maja, in sicer več kot 700.

»Za današnjo posodobitev grafov bo potrebno še malo potrpežljivosti, Nacionalni inštitut za javno zdravje odpravlja tehnično napako. Zaenkrat vemo le, da je bilo včeraj potrjenih 700 pozitivnih primerov, kar je 37,5 odstotka več, kot prejšnji torek,« so zapisali pri Covid-19 Sledilniku.

Tako veliko število novih primerov smo nazadnje zabeležili 11. maja, ko smo v enem dnevu potrdili 729 okužb.

Spomnimo. V Sloveniji smo včeraj, 30. avgusta, opravili 2916 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 538 novih okužb, šlo je za 18,4-odstotni delež okužb.

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
4t4t4t (nepreverjen)

Odlično! Kumaj čakan ka mo fajn doma pa mel 80% plačo. Nika mi nede falijlo. Fajn mo sideli doma, tv glejdali pa slujžile. Naj samo čim prlej vse doj zaprejo meni paše. Jebeš slujžbo. Mo ge tuj malo kak socialaši doma. Znan ka se vsi samo bunite kda zaperajo ali meni paše. Doma za 900€ sideti nega baukšoga.

Resno? (nepreverjen)

Dobro no, kelko je lidij v Sloveniji? Okoli dva milijona, je tak? In v leti pa pou od začetka toga cirkusa, se je v naši državi okužilo, oziroma je bilo pozitivnih na testih približno 270.000 lidij. Pa to je malo več kak 12%. In te jih je cca 2% od teh 270.000 pozitivnih kao mrlo. Zdaj če so mrli od virusa ali z viruson izgleda nikoga ne zanima, glavne so številke. Če na konci vse tou preračunamo in fkup potegnemo pridemo do rezultata, ka je v več kak leti pa pou od toga virusa (ali pa z njin) v Sloveniji mrlo malo več kak 0,035% prebivalcov. Si vij tej procent predstavlate? In na ton se gradi ta epidemija? In na teh podatkih se je zjebo celi svejt?
Če prenesejmo na cejli svejt. 7,7 milijarde lidij trenutno živi na svejti. 218 milijonov je bilo kao okuženih do zdaj. To je cca 3,5% svetovnoga prebivastva. Od teh jih je kao mrlo z virusom cca 0,5%. Zdaj si pa zamislite kelko 0,000...% je tou od 7,7 milijard lidij.
Mislin bullshit je vse to fkuper. Na bruhanje mi ide kak so nan nategnoli in mi smo se pustili.

Don Mentony (nepreverjen)

Lahko se zažgeš pred parlamentom in se upreš svetovni politiki epidemije :) . Probaj, saj ne rabiš umret, te bo že kdo pogasil od tvojih kolegov ;) .

In reply to by Resno? (nepreverjen)

zamašek (nepreverjen)

daj čep ne seri telko

In reply to by Don Mentony (nepreverjen)

Don Mentony (nepreverjen)

Horvath, palik si pijan ?

In reply to by zamašek (nepreverjen)

Dave Mustain (nepreverjen)

Slika in prilika janšista... zahojeni, primitiven in maloumen degeneriranec. Nino

In reply to by Don Mentony (nepreverjen)

Don Mentony (nepreverjen)

Same lepe besede so vas, polne strpnosti, prijaznosti..haha, hinavščina bi se lahko imenovala tudi, levaščina . Tako sovražnih, psihotičnih in nesamozavestnih ljudi ni premogla niti nacistčna Nemčija, kot ste vi levuharji. Ego si dvigujete samo z zmerjanjem drugih, to vas krepi, hranite si duše z žaljenjem drugih iz s povzdigovanjem sebe. Kot nacisti, ni čudno da vam ja vsaka druga beseda nacizem, fašizem. Kdo je pa ta nino v katerega ste očitno latentne pederčine leve zaljubljene pa ne bi vedel , več kot očitno pa je da vam jebe ženske :) .

In reply to by Dave Mustain (nepreverjen)

Guvvvbi (nepreverjen)

Izmišljene številke vsaki dan nobene nevarnosti ni ker se gre za svetovni NATEG in PREVARO!

Starejše novice