Hit spletnih omrežij so postale lažne nagradne igre, v katerih so udeležencem obljubljeni visoki denarni zneski ali pa vredni predmeti.

Na uredništvo Sobotainfo se je obrnila bralka in opozorila, da na družbenem omrežju Facebook poteka lažna nagradna igra. Goljufi k sodelovanju vabijo vse ženske stare med 20 in 24 let in obljubljajo bone v vrednosti 500 evrov v trgovinah H&M.

Ne nasedajte, gre za prevaro!

Za komentar smo se obrnili na H&M Slovenija.

»Vse informacije s ponudbami in tekmovanji poveznimi s H&M oglašujemo izključno in samo na naši uradni H&M Facebook strani za Slovenijo, zato vse naše oboževalce vedno naprošamo, da nam tam tudi sledijo, saj je to edini uradni komunikacijski H&M kanal v Sloveniji. Lahko vam potrdimo, da H&M trenutno ne vodi omenjene kampanje v Sloveniji ter da gre v tem primeru najverjetneje za prevaro,« so za Mariborinfo pojasnili iz H&M Slovenija.

Dodajajo tudi to, da se dogaja, da določene osebe zlorabijo logotip in ime njihove blagovne znamke na družbenih omrežjih, ter tako težijo k izvajanju različnih osebnih projektov.

Zato vedno pozivajo vse oboževalce in stranke, naj bodo previdni in vedno preverijo vir, od koga prihaja določeno sporočilo, in ali so vsi pogoji in določila projekta jasno navedeni, ter s tem zaščitijo svoje osebne podatke.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
someone1 (nepreverjen)

delat se spravi bedak eden nej pa ka tu delaš sranje s svojimi bednimi oglasi

In reply to by akl09122

someone1 (nepreverjen)

Vi SOBOTA INFO mate pod vsako novico organizirano lažno igro na črno eden ponuja bajne zaslužke prejk googla drugi pa ti obljublja nagrado spolno bolezen SIFILIS,ker vztrajno oglašuje kurvarijo

Pred svojim pragom najprle pometite teva dva bi trbelo na vsak način eliminejrati za vedno

someone1 (nepreverjen)

Evo eden predlog za raziskovalno novinarstvo: Poglednite kama vodijo linki v oglaševanih povezavah in napravite članek o tem. ovi google pa dekleta za eno noč. Te pa te članek dajte na naslovno stran in ga ne umaknite par let. vedno ko se pojavi tak čuden oglas ga probajte raziskati in poročajte o tem. Stavim, da bodo nesramni oglaševalci za vedno zapustili SOBOTA.INFO. Saj zato pa ste novinarji ali?????

In reply to by someone1 (nepreverjen)

Starejše novice